< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (63. sayfa)
-
-
bende 1 deri 1 silikon 1 clear case var. Şeffaf tan çok gacır gucur ses geliyor. Silikon un hissiyatı bence güzel ama toz toplama ve boyle yapış yapış durumu var biraz. En memnun oldugum deri telefon cıktıktan 1 ay sonra almıştım %80 deri kılıf kullandım ve hiç sorun yaşamadım deformede yok denilicek kadar az ve bence biraz eskitme gibi olmasıda hoşuma gidiyor mor renginden kullanıyorum.
Hatta siyahından almak istiyorumda her yerde 839 lira bir yerde indirim falan yakalasam alıcam bir tane daha deri siyah
-
Yaklaşık 15 gün kadar kullanılmış orijinal Iphone 13 magsafe deri kılıf satıyorum. Kızıl kahverengi. “13 pro uyumlu değildir”
Sıfırdan farksız. Kutusu ve apple faturası mevcuttur. İlgilenenler mesaj atabilir. Piyasa fiyatı olan 839 TL’den epey alta satacağım…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim sanırım deri alacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam özel bir nedeni yoksa neden satmak istediğinizi sorabilir miyim? Ben de 13P cihazım için kısa süre sonra kızıl kahverengi deri kılıf almayı düşünüyorum. Kullanım hissiyatı ve elden kayıp kaymaması hakkında bir yorumda bulunabilir misiniz? Ve renk atması sizce kötü bir görünüme yol açar mı kısa sürede?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Don Corleone| -- 31 Mart 2022; 16:32:43 >
kardeşimindi. Cihazı satıp 13 pro alınca kılıf boşa çıktı. Bence silikondan çok daha kalite hissiyatı veriyor. Deforme konusuna bir şey diyemem uzun süre kullanmadım hiç.
Teşekkürler hocam
Herkese selam. 13 Pro Sierra Blue için deri kılıf almayı planlıyorum. Ancak renk konusundan dolayı emin olamıyorum. Midnight olanını almak istiyorum ancak renk uyumu konusunda soru işaretleri var kafamda. Siz ne dersiniz ?
Evet hocam ben çift cam takılıyor sandım yedek olduğunu anlamamıştım açıkçası
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır esrnin siyah silikon (cloud) kılıfını kullanıyorum; dokunuş hissi mükemmel ve içinin komple kaliteli mikrofiber olması toz birikmesini engelliyor. Sıkıntısı ise kılıfın toz toplaması ve cebi çekmesi. Genel manada ürünü tavsiye ediyorum.
Epey altında yazdığınız için ilanınıza bakayım dedim. 650 liraya satıyorsunuz. Epey anlayışınız biraz farklı sanırım...
650 lirayı peşin verecek insan 839 lirayı verir, sıfır ve taksitli olarak alır mantıken...
Elbette fiyatı belirleyecek olan sizsiniz, iyi satışlar...
-
650 verecek insan 850 versin sıfır alsın. Bendeki içerde çürüsün hiç problem değil. Ama 10 gün önce 750 liraya aldığım şeyi de 200 e vermem heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 2 Nisan 2022; 12:29:48 >
Mesajın ilk hali kalsaydı?
Ölücülüğün ne olduğunu iyi bilirim, 2006'dan beri forumdayım. Ayrıca bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi fiyatı satıcı belirler; ben siz "epey altında" satacağım yazdığınız için kontrol ettim hangi fiyatmış bu acaba diye
Selametle...
Edit : Herhangi bir yerde 200 liraya satın demedim. Herhangi bir fiyat da belirtmedim. Ayrıca 839 lira olan ürünü 750 liraya almışsınız yine kendi cümleniz. 750 liraya aldığınız ürünü "epey altında" olarak 650 liraya satıyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 2 Nisan 2022; 12:32:30 >
-
Selamlar. Şarj kablom sanırım temassızlık yapıyor. Orjinal iphone şarj aletine hangi kabloyu öneriyorsunuz? İphone 13 kullanıyorum.
Telefon Şarj girişini kürdan ile temizlediniz mi acaba? Bazen oraya dolan tozlar kablo temasını engelliyor.quote:
Orijinalden alıntı: keeNNN
Selamlar. Şarj kablom sanırım temassızlık yapıyor. Orjinal iphone şarj aletine hangi kabloyu öneriyorsunuz? İphone 13 kullanıyorum.
Arkadaşlar siyah renkli iphone 13 için kılıf tavsiye eder misiniz ? Telefonu biraz belli etsin ve çok kalın olmasın istiyorum. Şeffaf denemedim ama çok parmak izi yapar sanırım siyah renkte.
Arkadaşlar herkese iyi günler. Bu 3 ekran koruyucu arasında kaldım. Kullanıp deneyim sahibi olan arkadaşlar hangisini önerirsiniz acaba?
www.bufflabs.com.trBuff iPhone 13/13 Pro 5D Privacy Ekran Koruyucuhttps://www.bufflabs.com.tr/urun/buff-iphone-13-13-pro-5d-privacy-ekran-koruyucu.htmlesr gear.trESR iPhone 13/13 Pro Ekran Koruyucu,Armorite 2 Adet | ESR Gear.trhttps://www.esrturkiye.com/urun/esr-iphone-13-13-pro-ekran-koruyucuarmorite-2-adet-black/m.turkcell.com.trPanzerGlass iPhone 13/13 Pro Ekran Koruyucu Antibakteriyelhttps://m.turkcell.com.tr/site/hata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ESR’nin armorite olmayan modelini aktif kullanıyorum oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim parmak izi bırakmıyor ve ekran ışığına da etki etmiyor
Armoritenin düz olandan farkı nedir hocam? Az değil 150 TL de fark bulunuyor.
Koruyuculuk hocam sağlamlaştırılmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X