Ben kullanıyorum kamera koruması zayıf lens koruyucu siparişi verdim bugün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (65. sayfa)
-
-
lens koruyucunun linkini atabilir misiniz hocam?
-
Magsafe kılıf şart mi bunu icin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazoniPhone 13 Mini Lens Koruyucu Temperli Alüminyum Alaşımlı Halka Gümüşhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09LHT2MP1/ref=redir_mobile_desktop/262-7245025-6523858?_encoding=UTF8&ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
teşekkürler, kullanınca bir değerlendirme yapabilir misiniz?
-
Şarj özellikli kılıfta kullandım(spigen) yapışması iyi kolay bırakmıyor 13 miniyi 1 tam doldurdum ve hala tek şarj ışığı yanıyordu fazla ısınma yok orjinali çok ısınıyormuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olur yarın gelicek bakalım. o kadar dikkat etmeme rağmen kamera kenarinda hafif bir boya kalkmasi olmuş. daha yeni aldım sayilir telefonu o yüzden lens şart.
hangi renk cihazınız? bir de yarın öbür gün bu korumayı sökerken boyayı da almasın hocam?
-
Beyaz. Sanmiyorum hocam gelince bakıcam.
-
Spigen kılıf almıştım. iphonelar ilk geldiğinden beri kullanıyorum
Hoparlör kısmındaki çıkıntıdan dolayı o bölüme toz dolmasından dolayı hoparlörün üzerinde metal kısımda korozyon meydana gelmeye başlamış. spigen almayı düşünenlerin dikkatine.
ayrıca tuşlardanda toz almakta.her hafta sökü temizliyorum.
telefonun içine en az toz alan kılıf hangisi 13 mini kullanıyorum.
-
Bu ürün ile o ürün arasında zerre fark yok neden bu kadar pahalı aldınız piyasada ki bütün kamera koruyucular aynı üründür?
trendyol.comNANOSPACE Iphone 13 Uyumlu Cl-02 Kamera Lens Koruyucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/nanospace/iphone-13-uyumlu-cl-02-kamera-lens-koruyucu-p-167437625?boutiqueId=594828&merchantId=399658&sav=true
Merhabalar, arka doktora çok kalın mı, kılıf ile beraber kullanılabiliğini merak ediyorum, arkası delik tough armor var
Hoparlör yada ahizeye dolan tozları ve pisliklerin temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütün folyo kaplamalar da görünüşte aynı ama fiyat farkı var? Gösterdiğin linkdeki üründen arkadasim aldi anahtar cizdi ilk günden. Bunu tavsiye üzerine aldım bir sorun yaşamadı arkadaşım iki aydır kullaniyor.
diş fırçası ile.
ekleme: şarj girişini temizleyip şarja takmama rağmen korozyon başlamış gibi.
13 mini mavi renk cihazım
ahizeleri tozdan koruyan bantlar var ama Türkiye piyasasında yok sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 6 Nisan 2022; 13:19:59 > -
İkisini de alıp yanyana koyun asla ve asla farklı değildir bizzat biliyorum ithal edenleri tanıyorum hepsi aynı sadece paket değişik.
Bunlar fotoğraf çekim kalitesini düşürmüyor mu? lensin önüne bir tabaka konuyor.
-
Hocam bu mantıkla bakarsak 2 farklı ekran koruyucuyu yan yana koyunca da hiçbir fark göremeyiz.
Ben bu ürünlerden 2 farklı markadan alan birisiyim. Ve inanın ikisini yan yana koyduğumda aradaki farkı bariz gördüğüm için diğer markayı iade ettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X