Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum kamera koruması zayıf lens koruyucu siparişi verdim bugün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weezer kullanıcısına yanıt

lens koruyucunun linkini atabilir misiniz hocam?

• hudo0707 H kullanıcısına yanıt

Magsafe kılıf şart mi bunu icin?

teşekkürler, kullanınca bir değerlendirme yapabilir misiniz?

• Şarj özellikli kılıfta kullandım(spigen) yapışması iyi kolay bırakmıyor 13 miniyi 1 tam doldurdum ve hala tek şarj ışığı yanıyordu fazla ısınma yok orjinali çok ısınıyormuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

olur yarın gelicek bakalım. o kadar dikkat etmeme rağmen kamera kenarinda hafif bir boya kalkmasi olmuş. daha yeni aldım sayilir telefonu o yüzden lens şart.

• hangi renk cihazınız? bir de yarın öbür gün bu korumayı sökerken boyayı da almasın hocam?

Beyaz. Sanmiyorum hocam gelince bakıcam.

• Merhaba arkadaşlar aliekspress üzerinde satılan birebir replika apple deri kılıflardan satın alan, kullanan var mıdır? Almayı düşünüyorum fiyatı orijinali ile yarı yarıya. Alanlar varsa eğer ürün linklerini paylaşma şansı var mıdır?

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Spigen kılıf almıştım. iphonelar ilk geldiğinden beri kullanıyorum

Hoparlör kısmındaki çıkıntıdan dolayı o bölüme toz dolmasından dolayı hoparlörün üzerinde metal kısımda korozyon meydana gelmeye başlamış. spigen almayı düşünenlerin dikkatine.

ayrıca tuşlardanda toz almakta.her hafta sökü temizliyorum.

telefonun içine en az toz alan kılıf hangisi 13 mini kullanıyorum.

Bu ürün ile o ürün arasında zerre fark yok neden bu kadar pahalı aldınız piyasada ki bütün kamera koruyucular aynı üründür?

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]trendyol.com
    NANOSPACE Iphone 13 Uyumlu Cl-02 Kamera Lens Koruyucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/nanospace/iphone-13-uyumlu-cl-02-kamera-lens-koruyucu-p-167437625?boutiqueId=594828&merchantId=399658&sav=true

• Pixellence1907 kullanıcısına yanıt

Merhabalar, arka doktora çok kalın mı, kılıf ile beraber kullanılabiliğini merak ediyorum, arkası delik tough armor var

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hoparlör yada ahizeye dolan tozları ve pisliklerin temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

• Akid kullanıcısına yanıt

Bütün folyo kaplamalar da görünüşte aynı ama fiyat farkı var? Gösterdiğin linkdeki üründen arkadasim aldi anahtar cizdi ilk günden. Bunu tavsiye üzerine aldım bir sorun yaşamadı arkadaşım iki aydır kullaniyor.

• lBesiktASK kullanıcısına yanıt

diş fırçası ile.

ekleme: şarj girişini temizleyip şarja takmama rağmen korozyon başlamış gibi.

13 mini mavi renk cihazım

ahizeleri tozdan koruyan bantlar var ama Türkiye piyasasında yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 6 Nisan 2022; 13:19:59 >

İkisini de alıp yanyana koyun asla ve asla farklı değildir bizzat biliyorum ithal edenleri tanıyorum hepsi aynı sadece paket değişik.

Bunlar fotoğraf çekim kalitesini düşürmüyor mu? lensin önüne bir tabaka konuyor.

• Akid kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mantıkla bakarsak 2 farklı ekran koruyucuyu yan yana koyunca da hiçbir fark göremeyiz.
    Ben bu ürünlerden 2 farklı markadan alan birisiyim. Ve inanın ikisini yan yana koyduğumda aradaki farkı bariz gördüğüm için diğer markayı iade ettim.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.