Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 Pro Sierra Blue telefonuma Apple Midnight Deri kılıf aldım. Renk olarak şüphem vardı ancak gayet güzel oldu. Kılıfın rengi ışığa göre değişiyor. Işığa göre koyu lacivert ya da siyaha yakın oluyor. Ben beğendim.
    Hissiyat olarak da gerçekten çok güzel bir hissiyat veriyor. Çok iyi o konuda.
    Bir süre kullandıktan sonra deneyimlerimi tekrar paylaşırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ciho. kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucular arasında çok farklılıklar vardır ama bu ürünlerin hepsi aynı fabrikalardan çıkar mesela geçtiğimiz hafta bütün piyasaya bir alt kalitesi geldi şimdi herkes onu satıyor bu sebeple dikkat ettiyseniz bu ürünlerin fiyatları son haftada çok düştü arkadaşın paylaştığı ürünü çok çok iyi biliyorum herhangi bir farkı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Apple 12 mini kılıfları 13 mini ile uyumlu mu? Deneyimleme şansınız oldu mu? Muadil modellerde 12 mini/13 mini uyumlu diye satılanlar var. Apple kılıflarında da geçerli mi merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Arkadaşlar Apple 12 mini kılıfları 13 mini ile uyumlu mu? Deneyimleme şansınız oldu mu? Muadil modellerde 12 mini/13 mini uyumlu diye satılanlar var. Apple kılıflarında da geçerli mi merak ettim.
    12 mini ile 13 mini kamera adası farkı var. 13 mininin kamera kısmı büyük. Ayrıca yan tuşların hizaları da farklı. Orjinal kılıflar uyumsuz yani. Ama diğer markalar ikisine de uysun diye yan tuş kısımlarını ve kamera adasını biraz daha büyük tasarlamış olabilir.

• Çok teşekkür ederim 🙏

•  13 pro max için OTTERBOX DEFENDER PRO XT kılıfım geldi malzeme kalitesi elde tutuş hissi koruma %100 kılıf üç parçadan oluşuyor arka bölüm ön çerçeve için kilit ve en dış kabuk için sert yumuşak arası çok kaliteli pürüzlü bir malzeme ayrıca telefonu soğutmak için termal pad ve darbe emici özelliği olan bir malzemeyle kaplı iç bölümü cihazın çizilmesine imkan yok, ayrıca extra bir parça kapak Daha çıkıyor içinden önüne ve arkasına takılabiliyor ağır koşullarda veya outdoor sporları ile uğraşanlar için mükemmel bir çözüm telefonu masanın üzerine koyduğunuz zaman dik durabilmesi için arkasında açılabilir Klips mevcut Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim. cihazı ağır koşullarda kullanmıyorsanız özellikle evde ofiste vs ince şeffaf Spigen kılıfımı kullanıyorum ama dışarı çıkacağım Kamp yapacağım veya gezilere gideceğim zaman bu kılıfı kullanmak çok daha iyi her an düşme ihtimaline karşı %100 koruma hatta telefonu bilerek düşürmek istiyorsunuz o derece :) kılıfın dokusundan dolayı telefonu elde Tutuşunu ilginç bir şekilde çok kolaylaştırıyor daha ergonomik oluyor bir tık kalınlaştırıyor evet doğru ama bundan daha koruyucu bir kılıf henüz üretilmedi koruma birinci tercihiniz ise kesinlikle şiddetle tavsiye ederim daha önce uag civilian kullandım ama otterbox defender pro xt yi de çok sevdim telefonu elde tutarken bir özgüven geliyor sanki askeri özel harekat botları giymişsiniz gibi nasıl anlatılır bilmiyorum ilginç bir kalite hissiyatı var tam da iphone 13 pro max a yakışır kalite de bir malzemeye dokunuyorsunuz.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• dost..:) kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Uag kılıflarından istenileni ülkemizde bulmak zor. 12 için Mouve ve plyo serisini bulamadım. Acaba uag global site ülkemize gönderim yapar mı bir de otterboxu aldığınız linki paylaşırsanız sevinirm.

• dost..:) kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, umarım orijinaldir

• İphone için otg cihazı kullanan varmı? Misal kamerayı bağlamak flashdiski bağlamak için. Kameradan telefona fotoğraf aktarmak için illa orjinal dönüştürücü şart mı ya çok pahalı meret. Ayda bir belki lazım oluyor. Daha ucuz alternatifler var ama hiç kullanmadım. Varmı kullanan eden tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

• toyot T kullanıcısına yanıt

Yabancılar bile fake alıyor youtube'da karsilastirma videolarina bakiyorum da orjinalden daha iyi diyorlar hatta :) Aliden siparis verdim ben de spigen ultra hybrid yanına yedek bulunsun.

• Karahanli61 kullanıcısına yanıt

Ucuz alternatifler bir işe yaramıyor. Belkin bir tek adam gibi çalışıyor o da zaten orijinali ile benzer fiyatta neredeyse. Ancak ihtiyacınız sadece fotoğraf atmak ise Documents programını öneririm. Bir arkadaş bahsetmişti, gerçekten kullanışlı bir uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 8 Nisan 2022; 12:35:40 >
  • uag gönderim yapıyor türkiyeye i11 için almıştım geçen sene, i12 için de bu haftanın başında sipariş geçtim kargoda çinden gönderiyior ürününü

• ERDEM_BSN E kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ediyorum. Peki uag global siteden mi sipariş geçmiştiniz? Kampanya var mouve modeli 15 dolardan satılıyor. Ekran koruma da 12.5 dolar,onda indirim yok ama. Amazonda mouve modelinde ülkemize gönderim yapılmıyor. Gümrük vs nasıl oluyor?

• uag globaldan sipariş geçtim ptt kargo ile geliyor ürün gümrükten geçtinten sonra vergisi gözüküyor ürünü getiren kuryeye kapıda ödüyorsunuz

• Karahanli61 kullanıcısına yanıt
    amazon
    mcdodo Usb-A 3.0 To Lightning Otg Convertor, Gri
    https://www.amazon.com.tr/dp/B093QBB9F8/ref=cm_sw_r_cp_api_i_YR4SE464EAHSPZ7BJMR7

Dün bu ürünü aldım. Bugün gelecek. iphone için bu tarz ürünler lazım oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar aliexpressten yada başka bir yerden magsafe deri kılıf deneyimleyen oldu mu hiç ? Olduysa kullanımlarınız ile ilgili durumları paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.