< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (61. sayfa)
-
-
Bu siteden ally marka aldım kargoda bakalım beğenmezsem iade edip bundan alacağım güzel duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lens koruma işini nasıl yapiyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kılıf şık lens koruması olarak güzel gözüküyor ama ekranı koruma noktasında zayıf ilk darbede ekran hiazasında köşelere denk gelirse pek şansı yok gibi
-
Glitter olan yandaki taraf ile neredeyse sıfıra sıfır yani ekran koruması yok gibi bir şey,
Crystal olanda ise bir tık yüksek ( Spigenler, vs kadar değil onlarda daha yükek )
Ancak çok yüksek olanları ben çok sevmiyorum, yani sanki telefonu büyütüyor gibi hissettiğim için genelde sıfıra sıfır olmasa bile Crystal de olduğu gibi minimum seviyede olması gözüme daha hoş geliyor. He ekrandan üstü yere düşerse muhtemelen ekran yere temas eder ve pert olabilir :)
Gerçi telefonda ara ara kılıf değişikliği yapıyorum ve kılıfsız telefonu elime alınca kılıfsız kullanmamak için kendimi zor tutuyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dgkn_sglmr
https://mobil.akilliphone.com/incele/ally-iphone-13-12ler-icin-deri-cuzdan-magsafe-kartlik-cuzdan-kilif-104892
https://mobil.akilliphone.com/incele/ally-iphone-13-6-1inc-magsafe-uyumlu-manyetik-kilif-silikon-kilif-106072
Bu tarz kılıf cüzdan kullanan var mı f/p öneriniz varsa bunların dışında sevinirim.
Kılıf silikon sert malzemeden değil sararma yapacaktır ilerde. Cüzdanın kılıfa tutunuşu güzel beğendim orjinal gibi değil elbette ama ikisine 130 TL verdiğimi düşünürsek çok başarılı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
kamera kısmı nasıl acaba yeterli yükseklikte mi ?
-
Masaya koyunca temas etmez o kadar. Pek bir yüksekliği yok.
Arka cam koruyucular için ne düşünüyorsunuz? 17 liraya Ally marka satılıyor alıp taksam mı acaba diye düşündüm. Farklı farklı kılıflar takıyoruz kılıfın cihaza zarar vermesini engeller mi?
Kullanmadım bir şey diyemem o konuda çiziklerden korusun diye takılabilir. Kılıfın içine giren tozdan vs korur en azından diye düşünüyorum.
Kaliteli bir kılıf ile sürekli kullanıyor olsam almayacağım ama kalitesiz kılıf da kullanıyoruz bi denesem mi diye yorumlarınızı merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 27 Mart 2022; 10:41:25 >
Kullanmadım bu markayı daha önce ilk kez kılıf ve cüzdan aldım memnun kaldım.
Cüzdanı siyah istiyordum akıllıphone sitesinde tükenmiş. Amazonda satılıyor ama tek halka kullanılmış kendi ekseninde dönüyor, düz sabit durmuyor diye yorum yapılmış sizde durum nedir?
-
Teşekkürler hocam. Amazonda Ally marka satılıyor kırmızı telefonum siyah alacağım
Marka aynı gördüm ben de Amazon’da hatta listeme eklemiştim daha ucuza bulunca başka yerden aldım.
diğer sitede ne zaman stoklara girer bir cevap vermediler bir de kargo ücretsiz Amazon’da öyle aldım hemen hemen aynı fiyatta oldu. İşe giderken cüzdan almıyorum yanıma 2 kart koymalık güzel olur telefon arkasına
Yani kargoyla vs aynı fiyat ben kılıfı da almıştım 130a geldi kargosuz umarım memnun kalırsınız sadece kartı çıkarmak biraz zor.
Teşekkürler hocam:) keşke fiyatlar uygun olsa da orijinal alsak
Gönül orijinalden yana da cüzdan değil :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X