Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öğlen saatlerinde bir arkadaş yazmıştı ordan gördüm ama sonra göremedim kim yazmış onada teşekkürler

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Geçen silikon kılıfını aldım. Çok kötüydü, kalıp artıkları dahi vardı bi an sahte olabilir diye düşündüm ama Amazon’dan aldım ve kodu sitelerinde sorguladım orjinal üründü. Kesinlikle tavsiye etmem.

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Arkadaslar kesinlikle Bast Ultra ince seffaf almanizi oneririm. Yok gibi, ipince ve tuslari bile kapamiyor. Cok sevdim hissiyatini, zaten dusurmuyorsunuzdur diye dusunuyorum. En güzeli de sararmamasi, kendileri de bunu soyleyip duruyor zaten. Bir de Cuk diye oturuyor.

Tutus hissiyati bile degisti ya.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-576135C16 -- 8 Kasım 2022; 22:5:48 >

• Hocam bunun 13 pro olanını düşünüyorum ancak kamera koruması çok yetersiz geliyordu bana o yüzden cesaret edip alamadım. Sizce kamera koruması nasıl ?

• Trendyol indirimlerinden 3 adet kılıf sipariş verdim. Memnun kalırsam 3 adet daha stoklayacağım her gün farklı kılıf takarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt

hocam ben zaten her turlu kamera tarafini alta birakmiyorum iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

ama koysaniz da tabii degmeyecek sekilde ayarlamislar. ayrica kamera camlari cok saglam bildiginiz uzere.

bu incelige ve naiflige deger:)

• Marka model nedir kılıfların?

• alpercck kullanıcısına yanıt

Model yok plastik içi kadife en çok satılan kılıflardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olgacxx O kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de 13 Pro yeşil bana da dediğinizden lazım :) Yalnız yeşilde kılıf sararsa bile belirgin bir fark olacağını düşünmüyorum yeşil ile sarı bir tık yakın sıcaklıkta olduğu için.

• 160 liraya mavisini aldım beğendim kargo ücretsiz.

• Teşekkürler hocam bilgilendirme için,

Kamera lenslerini çok az geçse bile yeterli benim için, sipariş geçeyim bari :)

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun simdiden, baktim da yandan kamera cikintisi yok yani gecmiyor. Bence pro’da da boyledir diye dusunuyorum. Dikkat ediyorlardir.

• Hocam bunun 13 pro için olanında şeffaf yok ama beyaz diye geçen mat şeffaf gibi duruyor. Sizde mi beyaz aldınız.

• UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    Hocam bi bakin isterseniz ultra ince seffaf geciyordu. Ayni olmayabilir. Benimki seffafti.

• Hocam şeffaf diye bir seçenek yok nerden aldığınızı sorabilir miyim?

• UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinden siparis etmistim, burada sizin telefon icin de mevcut

• Ultra ince sekmesinden bakıyordum bende hocam tamamdır teşekkürler. Peki korur mu gerçekten dayanıklılık nasıl?

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.