burda var ama irtibata geçmen gerek. güvenli alışveriş için. dolap uygulamasından satsın sana. |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (95. sayfa)
-
-
Hocam PD şarja hızlı başlar (telefonun el verdiği en yüksek hız ile) ve aynı zamanda telefon ile iletişime geçerek hızı ayarlar. %80’e geldikten sonra ise 5w olarak %100’e kadar şarja devam eder. Orijinal Apple adaptörü de bu mantıkla çalışır. Hızlı şarj kullanmak istemiyorsanız klasik 5w ile şarj edebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Param güvende ile de alınabilir. Dolap yokken get vardı
-
Teşekkür ederim.
Hepsiburada Apple indirimlerinde Özellikle 13 mini için çok uygun fiyata Apple silikon kılıflar var. İhtiyacı olan bu fiyata kaçırmasın.
https://www.hepsiburada.com/apple-iphone-13-mini-magsafe-silikon-kilif-marigold-mm1u3zm-a-p-HBCV00000OO3D9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercck -- 24 Ekim 2022; 9:33:49 > -
Bir liste yaptim:
https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/d284161a-b7f3-4ca5-b9ef-a8e89326d81c?ftid=77ml4mtxy3eaqxdh&is_retargeting=true&shortlink=586iwz3l&c=mylist&af_ad=apple_urunleri&pid=ux_gelistirmeleri&af_force_deeplink=true
İphone 13 mini pembe silikon 407.55₺, turuncu silikon 379₺, acik pembe 474₺, kirmizi 379₺,
İphone 13 mini acik mor deri kilif 474₺,
İphone 13 silikon kilif pembe ve kirmizi renk 474₺ ye geliyor..
Deri olan mini 474₺ ye, silikon olan 379₺ ye olan kılıflar cok uygun, bunlar 13 mini icin. Duz 13 icin yalnizca pembe ve kirmizi silikon olanlar cok uygun. Koyu lacivertte de indirim var ama listeme dahil etmedim cok asiri uyguna gelmedigi icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 25 Ekim 2022; 9:34:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar selam. Iphone 13 pro max için ekran koruyucu tavsiye eder misiniz ? Spigen ve ESR var gözüme carpan. Spigen biraz gereksiz pahalı gibi geldi ama değer mi bilemiyorum.
-
ESR Armorite Temperli Cam iPhone 14 Plus Ekran Koruyucu ve iPhone 13 Pro Max Ekran Koruyucu, Ultra Sert, Kolay Kurulum Çerçevesi, 2'li Paket www.amazon.com.trAmazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B099KHRJJW/ref=cm_sw_r_awdo_DADRSXW0PSM8QMHEMPMX
Papara' da Ekran için sigorta var arkadaşlar 1 seneliği 400 TL' ye geldi 13 için. düşünen varsa bilgisine.
-
13 pro Max kullanıyorum pil sağlığı 100 dü 15 gün içinde önce 99 da düştü sonra 98 nasıl oluyor bu kadar hızlı düşüş
Güncelleme sonrası oluyor genelde.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-42A59A911
13 pro Max kullanıyorum pil sağlığı 100 dü 15 gün içinde önce 99 da düştü sonra 98 nasıl oluyor bu kadar hızlı düşüş
Hep kamera kısmı açık kılıflara denk geldim. Kaliteli, kamera kısmını da koruyabilecek kılıf mevcut mudur ?
-
Merhaba arkadaşlar,
İphone 13 pro max alarak aranıza katıldım.
telefonun yanında satan kişi orjinal MagSafe özellikli Silikon Kılıf verdi
açıkcası bu kılıfı sevmedim, telefonu cebime koyarken ve çıkartırken zorlanıyorum, cebimi dışarı çıkartıyor :)
ekran koruyucu da yanlardan hava almış durumda sağlam gösterişli parmak izi bırakmayacak bir kılıf ve ekran koruyucuya ihtiyacım var
sizlerin önerisine ihtiyacım var, hjangi kılıf ve koruyucu önerirsiniz, fiyat performans açısından
şimdiden teşekkürler,
-
13 pro için ekran koruyucu öneriniz nedir? Ben geçici olarak 15 tl ye bir adet taktırdım ama ön kamera kısmınıda kapatan cinstenmiş. 13 pro larda çentik kısmı açık mı kalması gerekiyor? Yoksa ekran koruyucu kapatsa sorun olmaz mı?
Eğer parmak izi kalmasın diyorsan spigen al. Keyfine bak.
-
spigen, baseus bakalım hepsiburada da kasım indirimleri oalcak oradan bişey alacağım artık,
kamera lens koruması için benks markasını öneriyorlar ama o da çok pahalı,
lens koruma, ekran koruyucu, kılıf derken 1.000 TL yi buluyor neredeyse açıkcası bu kadar yüksek para vermekde istemiyorum
-
7 aydır kullandığım şeffaf kılıf sarardı mat ekran camı da sökülmeye başlayınca başladım araştırmaya. utanmasam 2sine bin lira harcayacaktım sayfalar arasında gezmekten ve araştırmaktan beynim döndü sinirlendim çıktım telefoncuları gezmeye bir tane çakma spada kılıf aldım 100 liraya gayet koruyucu bir işlev görüyor. önüne de 60 liraya klasik bir cam taktırdım ve işi 30 dk.da çözdüm. 6 ay götürse tamamdır. milyarlar bayıldığımız telefonları korumaya çalışıyoruz bi plastik parçasına bu kadar para verilmez ya saçmalık
-
Arkadaşlar iPhone 13 için ince kılıf arayışım var, uygun fiyatlı tavsiyeniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buff marka kılıf kullanan var mı aranızda? memnun musunuz
Arkadaşlar merhaba
İphone 13 için fiyat performans ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz?
Kılıf olarak bu ürünü kullanacağım.Ekran koruyucuyu çıkarmazsa çok iyi olur :)
trendyol.comGo Aksesuar Iphone 13 Kamera Logolu Korumalı Içi Kadife Lansman Kılıf Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/go-aksesuar/iphone-13-kamera-logolu-korumali-ici-kadife-lansman-kilif-p-318664275?boutiqueId=61&merchantId=266456
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X