< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (94. sayfa)
-
-
Merhaba,
İzmirde oturuyorum iphone 13 için ekran koruyucu ve kılıf bakıyorum bu telefoncuda bu fiyatlar verilmiş ama sizce uygun mu ?
Fiyatlar : Cihazın Ön kısmına çekiçle vurduğumuz darbe emici PanzerGlass ekran koruyucu 350₺
Darbe emici kılıf 200₺
Polerize Darbe emici kamera koruyucu lens 100₺
ınstagramOzkaya Iletısım on Instagram: "— Panzer Kombini Darbe Testi — İphone 13 Cihazımızın Arka Kısmına PanzerGlass Kılıf Cihazın Ön Bölümüne Darbe Emici PanzerGlass Ekran Koruyucu Kamera Kısmına Cihazın Kendi Renginde Polerize Kamera Koruyucu Lens Takıp Cihaza Panzer Kombini Yaptık . #panzerglass #darbetesti #panzer #apple #appleiphone #caseiphone #wrapsol #ios15 #ios"https://www.instagram.com/tv/CXjPrCzD6Ck/?utm_source=ig_web_copy_link -
Kesinlikle uygun değil. Aşağıdaki linkteki ürün 50kg’kadar dayanıklıyken standart ekran koruyucular 15-20kg’a kadar dayanıklı oluyor. Bu attığım üründen toplam 4 tane aldım. Birini kendim hatam sonucu çıkartmak zorunda kaldım biraz test ettim. Kesinlikle parasını hak ediyor. 2 ekran koruyucu, 1 telefonun kaymaması için mat, 1 sabitleme kılavuzu ve toz toplayıcılar. Kutu içeriği bu şekilde.
ESR Armorite Temperli Cam, iPhone 13/13 Pro ve iPhone 14 Ekran Koruyucu ile Uyumlu, 100 LB Güç Direnci, Hoparlör Kalkanlı, 2'li Paketwww.amazon.com.trAmazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09QGSTQTM/ref=cm_sw_r_cp_api_i_3PB4734EF8SCZGE54C0W
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
13 PM Orjinal deri kılıf satmak isteyen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özelden yazdım arkadaşım sana
-
13 Pro Max için Esr Armorite ekran koruyucu taktım gerçekten hissiyatı çok güzel.Kılıf olarak Spigen Ultra Hybrid almıştım ama çok memnun kalmadım.Tuş hissiyatı çok güzel ama arkaya toz vs girince çirkin duruyor.Orjinal Silikon kılıf almaya karar verdim.Hem kılıfın hissiyatı çok güzel hemde içindeki kaplama sayesinde telefonun kenarları vs toz yüzünden çizilmez diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar 13 PM cihazıma lens koruyucu takmıştım, biraz kullandıktan sonra çıkardım. Fakat lenslerin diplerinde toz gibi birşey birikmiş hiçbir şekilde çıkaramıyorum. Kötü gözüküyor ne çıkarır bunu?
Elimde sıfır kullanılmamış 13 Pro Max şeffaf kılıf bulunmakta.Cihaz yükselttiğim için artık işimi görmüyor.Garantiden gelen değişim ürünü.
Almak isteyen varsa uygun fiyata bırakabilirim.
apple orjinal mi spigen mi görsel model link atarmısın
-
Banada fiyatıyla birlikte görselini yollarmısın hocam
Apple orijinal kılıf hocam
https://www.apple.com/tr/shop/product/MM313ZM/A/iphone-13-pro-max-için-magsafe-özellikli-şeffaf-kılıf?cid=aos-tr-seo-pla
Şu kılıf şehir dışında olduğum için görsel atamıyorum ama pakedi açılmadı hafta içi geçince atabilirim.
elinde fazla kılıf olan ve satmak isteyen mesaj atabilir mi?
Elinde fazla esr ekran koruyucu olupta satmak isteyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 13 için bu adaptör alınır mı sizce? Sadece hızlı şarj ile telefonu şarj etmek pil sağlığını olumsuz etkiler mi? Şu anda kullandığım adaptör Macbook içinden çıkan 30W orijinal şarj adaptörü.
Almayı düşündüğüm ürün: https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-27w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-3-0-power-delivery-iphone-uyumlu-sarj-adaptoru-f210-000ca26477-p-HBV00000OH369?ozellik=&keywords=
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemeo -- 23 Ekim 2022; 0:6:22 >
-
Anker powerport nano 3 tavsiye ederim.
-
Linkini verdiğiniz ürün de orijinali gibi PD özellikli. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar bu Spigen ekran koruyucular ne zaman stoklara gelicek acaba bilgisi olan var mı ?
Evet ama 27 watt şarj ediyor telefonu her zaman hızlı şarj etmek mantıklı mı? Pil sağlığını olumsuz etkiler mi? Anker powerport 3 mü alsam üstteki arkadaşın tavsiyesi gibi.
-
hangi model için soyorsun
-
Otomatik düzeltme kazası olmuş sanırım iPhone 13 :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X