Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski yaptığım yöntemi yapmaya üşendim
    Banyo sonrası banyoda yapılınca hiç toz yapışmıyor aslında :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 390 TL'ye Apple kilif aldim, gercekten hissiyati muazzam.

• neyro61 kullanıcısına yanıt

Airpods, Watch ve iPhone icin benim de ihtiyacim var ama cok pahali.

• Son zamanlarda 13 için ekran koruyucu ve kenarlara şeffaf koruma yaptıran var mı varsa bu belli zaman sonra sararıyor mu?
    Ve kılıf tavsiyesine de ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özket kullanıcısına yanıt
    ESR Armorite Temperli Cam, iPhone 13/13 Pro ve iPhone 14 Ekran Koruyucu ile Uyumlu, 100 LB Güç Direnci, Hoparlör Kalkanlı, 2'li Paket
    amazon
    ESR Armorite Temperli Cam, iPhone 13/13 Pro ve iPhone 14 Ekran Koruyucu ile Uyumlu, 100 LB Güç Direnci, Hoparlör Kalkanlı, 2'li Paket
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09QGSTQTM/ref=cm_sw_r_cp_api_i_MZE1VSCKKKWKV7K26GF0

ESR iPhone 14 Kılıfı ve iPhone 13 Kılıfı ile Uyumlu Metal Kickstand Kılıf, 3 Stand Modu, Askeri Sınıf Düşme Koruması, Kablosuz Şarj Desteği, İnce Esnek Arka Kapak, Siyah

iPhone 13 Şeffaf Kılıf, Kamera Korumalı 13 (6.1'') Şeffaf Silikon Kılıf, Kamera Koruyuculu iPhone 13 Kılıfı

• Evet şeffaf olan sararır.

• break. kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız ?

• neWer-s kullanıcısına yanıt

Nedir hocam bu ESR nin olayı? Yani bilmediğim duymadığım bir markaya 300 lira vermek normal mi ?

Yurtdışında bilinen bir marka. Türkiye’de spigen kalitesinde diyebilirim. Bizzat kendim deneyimledim. Ekran koruyucu diğerlerinden daha iyi, diğerleri 15-20kg’a dayanıklıyken, Esr 50kg’a kadar. Kılıfın metal kickstand kısmı patentlidir. Rastgele takip bırakmamışlar, 3000 bükülmeden sonra bile düzgün çalışma garantisi veriyorlar. 1 esr ekran koruyucuyu kendim toz almaya çalışırken çöp ettim. Şuan ekranda yedek olan takılı. Sadece sticker gönderebilir misiniz diye mail attım. Tam para iadesi yapıyoruz, tekrar sipariş verin dediler. Kılıfı kendim için de sipariş ettim. Ondan önce spigen Mag armor kullanıyordum. İadeye gönderdim 500₺’ye değecek hicbir şey yoktu. Sadece magsafe destekliyordu ama kılıfın kendisi çiziliyordu. Ekran koruyucu zaten şuanda ekranımda takılı, öncekini sökünce biraz test ettim. Üstteki toz toplayıcı kısım dandik ekran koruyucularda hemen düşer. Bunda elimle çekip bırakmama rağmen geri yerine oturdu. Yani lafın kısası şuanda kullandıklarımı ve sipariş ettiklerimi önerdim. Bu kadar memnun olduğum bir başka marka Tocol, isterseniz ona da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neWer-s -- 2 Ekim 2022; 14:3:34 >

• lBesiktASK kullanıcısına yanıt

Yurtdisi Amazon'dan aldim hocam.

Tocolun hangisi peki?

Spigen Crystal Flex Crystal Clear ile kullanacağım.

Ben ekran koruyucusunu kullandım s20fe’nin için. Mavi kutuda linki şu: TOCOL 2+2 adet koruyucu folyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: özket

Nedir hocam bu ESR nin olayı? Yani bilmediğim duymadığım bir markaya 300 lira vermek normal mi ?

Esr spigenden iyidir. Emin olabilirsiniz. Yıllarca hem deri kılıfını hem ekran koruyucusunu kullandım ve kesinlikle tavsiye ederim. Türkiye’de spigen daha çok biliniyor ama.

Aynısını kullanıyorum 1 dakika sürmedi hiçbir sıkıntısı yok kalitesi de çok iyi simetrik yapıştı. Magsafe araç tutucu tavsiyesi isteyeceğim ben de var mı tavsiye arkadaşlar?

• 13 pro için spigen liquid air matte black arıyorum ama hiçbiryerde bulamadım. Senelerdir xs imde aynı modeli kullanıyordum bende geçici olarak spigen mag armor aldım. Bu da güzel ama elim liquid air e alışmış. Stok gelir mi veya stok olan yer bilen var mı?

• alpercck kullanıcısına yanıt

Ben de bakıyordum ama stok bulamadım hiçbir yerde.

Satanlarda çok sçma fiyattan eklemişler.

Mavi renginden satın aldım amazon üzerinden.

Kılıf telefonu çok güzel sarıyor.

Arka kamera kısmı için önerebileceğiniz lens koruyucu var mıdır acaba?

Sanki çok açıkta kalıyor o kısım.

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt

Ben de Mavi olanı gördüm ama telefon siyah ve almışken siyah olanı olsun istiyorum.

• alpercck kullanıcısına yanıt

Benim telefon da siyah,lacivert güzel duruyor bence

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.