Hocam bence kılıf güzel ama ben biraz takıntılıyım. İlla kulaklık saat telefon kılıfı aynı renk olacak. Şimdi Laciverte geçersem hepsini lacivert yapmam lazım daha çok masraf. Yoksa kılıfın rengi güzel. |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (93. sayfa)
-
-
Spigen Mag Armor 13 mini için Türkiye'de bulamadım. Amazon.com da var ama çok pahalıya geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 serisinin kılıfları karaborsaya düşmüş ya fiyatlar fahiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almayın, tavsiye etmiyorum. Daha bugün iade ettim. Kılıfın kendisi çiziliyor, o paraya değmez.
Ben dün 13 pro için kullanmaya başladım tam olarak nasıl çiziliyor resim atabilir misiniz?
-
Kılıf dıştan değil içten mi çiziliyor? Yani telefonu taktığımız kısımlar mı çiziliyor?
Evet, bende telefonu da çizer diye iade ettim.
mcdodo magsafe harici batarya aldım lakin yapismiyor magsafe destekli mini icin kılıf tavsiyen var mi ?
Direkt olarak bir kılıf önerim yok fakat Esr markasına bakabilirsiniz. Şuan kendime sipariş ettiğim kılıfta oradan fakat magsafe yok.
ESR iPhone 14 Kılıfı ve iPhone 13 Kılıfı ile Uyumlu Metal Kickstand Kılıf, 3 Stand Modu, Askeri Sınıf Düşme Koruması, Kablosuz Şarj Desteği, İnce Esnek Arka Kapak, SiyahamazonESR iPhone 14 Kılıfı ve iPhone 13 Kılıfı ile Uyumlu Metal Kickstand Kılıf, 3 Stand Modu, Askeri Sınıf Düşme Koruması, Kablosuz Şarj Desteği, İnce Esnek Arka Kapak, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B099KB81Z4/ref=cm_sw_r_cp_api_i_72R6NJEJDDVXMXSY92X0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neWer-s -- 4 Ekim 2022; 20:40:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kameralar için koruyucu önerileriniz var mıdır acaba?
-
Bu konu altında kamera/lens koruyucu deme linç yersin Ben yandım sen yanma
-
Şeffaf kılıf ve 2 ekran koruyucu ile fiyatı uygun gibi sipariş geçtim. Düşünen olursa diye paylaşıyorum.
Esr iPhone 13 Kılıf,classic Hybrid+Ekran Koruyucu
https://www.hepsiburada.com/esr-iphone-13-kilifclassic-hybridekran-koruyucu-p-HBCV000011J2FV?magaza=Exotic+Case&url_src=ios-product-detail
Hocam önceki telefona 2 yıl önce takmıştım.Bir iki fotoğraf çektikten sonra çıkarıp attm. Kamera odaklanmasını tamamen bozuyor bazen de yansıma yapıyor.
Lens camı dışındaki kısımları koruyan bir aparat olsa yeterli bence. Onun için sormuştum özellikle.
Beyler Ottorbox markası hakkında ne düşünüyorsunuz? Apple resmi mağazasındaki 13 uyumlu modelleri için 670 TL vermeye değer mi sizce?
-
Evet sadece lens kısımlarını boş bırakan bir koruma daha iyi olur. Bendeki tam kapatıyor, ama sorun yaşamıyorum. Henüz.
-
ESR HaloLock'lu Hibrit Kılıf, iPhone 13 Pro ile Uyumlu, Manyetik Kablosuz Şarj, Askeri Sınıf Koruma, Çizilmeye Dayanıklı Arka, Klasik Seri, Şeffaf amazonESR HaloLock'lu Hibrit Kılıf, iPhone 13 Pro ile Uyumlu, Manyetik Kablosuz Şarj, Askeri Sınıf Koruma, Çizilmeye Dayanıklı Arka, Klasik Seri, Şeffafhttps://www.amazon.com.tr/dp/B099KCHL11/ref=cm_sw_r_cp_api_i_22PTRZ3KR5TTD9P46C4G
Kullanan varsa memnun mudur acaba söyleyebilir mi?
-
Hocam sizde ne vardı link atabilir misiniz?
-
Bende de var bu kılıftan. Mükemmel bir kılıf bence. Daha iyisini hiç kullanmadım bu zamana kadar. Orijinal apple kılıfı dahil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X