Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mcdodonun 13 pro için magsafeli kılıfını kullanan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kutulu 13 Pro Yeşil deri magsafe logo animasyon vs kılıf almıştım ama kullanmadım , elimde yine fazla kılıf oldu . Düşünen olursa 250 TL den vereceğim kargo hariç tabiki 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yildir 8 plus kullaniyorum,sıkıldım Artik yutdişi 13 pro almayi düşünüyorum 1060-1070$ 14 pro ne kadara cikar allah bilir hadi 1100$ olsun 14 pro cikarsa 13 pro düşer gibime geliyor.Arada kamera işlemci farki bi kaç özelik dişinde fazla fark görmedim sizce alinabilir mi.? Beklemeye değer mi.? Alsam kaydi nasil apicam orasid ayri bi dert oldu

• Arkadaşlar kutulu faturalı 13 Pro orijinal Apple silikon kılıf var elimde. Renk koyu abis. Hiç kullanılmadı. Vatan bilgisayardan aldım faturası var. Almak isteyen olursa yardımcı olabilirim

• Arkadaşlar 1 hafta civarı kullanılmış olan 13 Pro max orjinal magsafe silikon kılıfımı satıyorum.
    Ayrıca sıfır McDodo 15W Magsafe Wireless Şarj Araç içi Telefon Tutucu cihaz da satılıktır.

İlgilenenler mesaj atabilir. İlanları aşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-13-pro-max-magsafe-silikon-kilif-orjinal-1047727594/detay

• Agalar bişey soracağım, hangi ekran koruyucu filmi/camı alırsam alayım ekranın en üst sağ tarafından açılma yapıyor sebebi ne olabilir? Cebime koyarken ters koymama rağmen hep orası açılıyor bu 4. Ekran koruyucu ve 2 haftada açılıyor hemen. Deri kılıf var ekranın üstüne kadar çıkıuor köşeden bir yere sürtme ihtimali de yok…

• Evde yaklaşık olarak 10-12 adet kılıf oldu 13 pro için ama yeni kılıflar denemek hoşuma gidiyor :) Dün sipariş verdiğim kılıf bugün elime ulaştı ve şuan favorim oldu. Kılıfın arkası mat cam yapıda olduğundan dolayı ve telefonun kendi renginde olduğundan dolayı sanki kılıflı değilde kılıfsız kullanıyormuş hissiyatı oluştu bende. Evde spigen, ESR, Benks, Orijinal iki adet deri kılıf ( Siyah ve Kahve ) vs vs olmasına rağmen galiba bu kılıfı sadece telefonu temizlemek için çıkarırım :)

Kılıfın bir güzel yanıda kendinden kamera koruma camı var. Ben çekimlerde kötü bir etki ettiğini görmedim ancak istenilirse o cam kırılarak çıkarılabilir :)

Kılıfı instagramdan aldım ve AG-Glass kılıf diye aratırsanız bulabilirsiniz.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 16 Eylül 2022; 9:30:44 >

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bulamadım tam olarak link atma şansınız var mıdır acaba?

• LunarOgred kullanıcısına yanıt
    instagram
    HAZALGSM® Kılıf-Airpods-Watch on Instagram: "🤩 AG-GLAS🤩"
    https://www.instagram.com/reel/Cia_tTHo3Ui/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

• Memnun musunuz bu kılıftan çok ince duruyor düşünce korumaz gibi hiç bende iphone 13um için düşünüyorum lens koruyucusu da var mı? Ekstra mi alıyoruz kilifin yanında uzun süredir kullanıyor musunuz?

@cali4nication

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chanser -- 17 Eylül 2022; 11:32:11 >
  • Apple in kendi silikon kılıfını aldım ama pek beğenmedim.

Spigen gibi kılıflara çok fazla para vermek istemiyorum bir internet sitesi var mı 150-200 civarlarında orta kalite kılıf alabileceğim ? Bi kaç farklı varyasyon almak istiyorum ama 800-900 vermek istemiyorum 1 tanesine

• Dijimağazadan kılıf alan var mı arkadaşlar memnun kaldınız mı?

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam

Benks Apple iPhone 13 Uyumlu Kılıf Mat Yüzeyli Transparan Benks Magic Hybrid Case
    https://www.hepsiburada.com/benks-apple-iphone-13-uyumlu-kilif-mat-yzeyli-transparan-benks-magic-hybrid-case-p-HBCV00001D0IRC?magaza=ZemurAksesuar&url_src=ios-product-detail

• Bu kılıfın arkası sert olup sararmayanı var mı aramaktan helak oldum iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• ekran koruyucu spigen kolay takılan ez fit tarzı bir ürün bakıyorum hangisini önerirsiniz mini için

• Weezer kullanıcısına yanıt
    Bunu kesinlikle önermem, fabrika hatalı, yorumlara bakarsanız görürsünüz. Bana da aynı şekilde çatlak geldi.

• neWer-s kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum bunu sıkıntı yok ama çok çok az yamuk yapıştı nedense benden kaynaklı mı bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.