Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gayet bilgi sahibiyim hocam. Telefon takılıyken standı ters çevirip videoya alın ve sonra bizimle paylaşın bakalım kim fikir sahibiymiş kim değilmiş öğrenelim 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 2 Eylül 2022; 15:50:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dost..:) kullanıcısına yanıt

Merhaba

Bahsettiiniz kılıfdan bende almayı planlıyorum fakat bazı yerlerde kılıf standının sağlam olmadığı ve kılıfın telefonu çizdiği yönde yorumları gördüm sizde böyle bir durum var mı?

• bu kılıf indirimde idi 127 lira ya aldım kaliteli ve beğendim magsafe de olsaymış tam olurmuş 13 mini yi daha çok sevdim kılıfı takınca https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-13-mini-kilif-rugged-armor-matte-black-acs03314-p-HBCV00000UG6W8?magaza=Hepsiburada

• |Don Corleone| kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam ben de bir soru soracaktım da youtube'dan videolara baktım ama bazı takanlarda hava kalıyor. esr kullanmış onlar da. bu yaygın bir şey midir?

• 13 Pro için bu Dark Cherry kılıftan ucuz yollu nasıl bulabilirim Çin'den almaya kalksam bile 300-400 maliyet çıkıyor

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • petenka pokrovski P kullanıcısına yanıt
    Ben hiç rastlamadım hocam çevremde de esr kullanan var onlarda da olmadı. Ekran temizse ve uygularken parmağınızla da baloncuğu kenara doğru itme hareketi yaptığınızda daha da kalmaması gerekiyor balon.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt

İnstagram da pukkaboz du sanırım , onda deri Magsafe kılıflar vardı . 260 TL den sayıyordu en son . Ucuz birşey kalmadı maalesef :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt

Cihazlara verilen devasa miktarlara gözümüzü kapatıyoruz ama bir birkaç ay içinde parçalanacak olan deri kılıfa 1300 Tl, çakmasına 400 500 Tl verecek kadar aklımı kaçırmadım. Apple 60 Dolardan satıyor bunu orası için de ucuz değil ki her türlü gereksiz biçimde pahalı bunlar iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

Teşekkürler yorumunuz için, bu rengini satmıyorlarmış ne yazık ki

Rica ederim . Ben 13 varken AE den deri almıştım , onun gibi deri kılıf bulamadım , buradan aldım , Magsafe biraz zayıf , kılıf %95 fit . AE den aldığım ama şuan o firma dükkanı kapatmış , 13 de Abyss Blue kılıfta telefonu kılıfa zar zor yerleştirdiğimde çıkarması çok zor oluyordu o kadar fit di . Ben deri alacak olsam daha doğrusu buradan almamış olsayfim AE den alırdım .

Magsafe vs kullanmıyorum zaten önemi yok benim için, bu tarz sayfalar da ae'den getirip satıyorlar ama çok aldıkları için bizim alışımızdan daha ucuza geliyor. Tuş basma hissi vs nasıldı sizin kılıfın ben Spigen Rugged Armor kullanıyorum 3 cihazdır ve basma hissi o kadar iyi ki şu ana kadar başka kılıf aklımdan bile geçirmedim. Taa ki bu kılıfın bu renginin mavi iphone ile uyumunu görene kadar iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

Tuşa basma on numaraydı 13 ün deri kılıfında . 3-4 farklı kılıf var ben de , hepsi Magsafe araçta Magsafe şarj cihazım var , mıknatısın güçlü olması lazım derilerde biraz zayıf oluyor . Şuan AE den gelen linkteki kılıfı kullanıyorum çok memnunum , baya şekil birsey ( telefon kurşun gri kılıf mavi olan ) 😀

TRY 172.67 50% Off | For iPhone 13 12 Pro Max Case Compatible with Charger Classic Bumper Ultra Slim Shockpr

https://www.aliexpress.com/item/1005004076880282.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60185367037&aff_fcid=ed03874348d24374a929c3ecb4950cd3-1662832508051-02544-_ExfApN5&tt=MG&aff_fsk=_ExfApN5&aff_platform=default&sk=_ExfApN5&aff_trace_key=ed03874348d24374a929c3ecb4950cd3-1662832508051-02544-_ExfApN5&shareId=60185367037&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=4398f089a64b45d7abfd8a98bc0da4ad&afSmartRedirect=y

Teşekkürler, Şimdi bir yerde 330 Tl'ye buldum deri kılıftan iyice düşünüp alıp almama konusuna karar vericem Spigen Rugged Armor bile 150-200 Tlyken bu çakma kılıfa 330 vericek miyim sırf görüntüsünden dolayı iyice düşünmem gerekiyor iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

Spigen Tough Armor 13 Pro 459 TL diyor :) dolapta bir satıcı da var deri vişne , 300 lira yazmış hocam bilginiz olsun :)

Tough armor değil de Rugger Armor'u tavsiye ediyorum hem fazla kalınlaştırmıyor hem görüntüsü diğerlerine göre daha güzel bence. Tuş hissi de çok iyi, ve daha ucuz iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] ben kanaat getirdim bu iş öyle 100 200e hallolcak değil ben de almıyorum iskender gömerim o paraya daha iyi iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

😂😂😂 Neyse üstümde kalmasın 240 TL imiş kılıf dolapta 😁 duble İskender valla iyi gider ha gece gece 😂Afiyet olsun 😀

ae'de önereceğin mağaza var mı?

• AvriL kullanıcısına yanıt

Ya vardı da kapatmışlar dükkanı . Şimdi ben de. Yorumlara göre bakıyorum artık .

• Merhabalar,

Apple da satılan Otterbox marka kılıf kullananız var mı? nasıldır sizce? 670 TL vermeye değer mi magsafe li modelleri için acaba?

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.