06.08.2022 tarihinde hb üstünden iphone 13 aldım kampanyayla. 14.08.2022(dün açtım) tarihinde açtım kurulum yaptım ama sim kart takmadım. 14 gün içinde iade edebiliyorum diye biliyorum. Müşteri hizmetlerini aradıgımda iade edebilirsiniz dediler ve şarşırdım. Ama biliyorsunuz birisi başka birisi başka konusabiliyor.Alırlar mı arkadaşlar sizce |
iphone 13 aldım iade etmek istiyorum acil
-
-
Kurulum yAptıysanız zor..Apple dışında 14 gün sorgusuz sualsiz iade alan firma yok diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ama iade alabiliyoruz dediler bilmiyorum. sonuçta sim kartta takmadım sıfırlar geri gönderirim dün açtım zaten kurdum
-
Neden iade etmek istiyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen gün bi arkadaş forumda bazı karşılaştığı sorunları söylemişti
İşte bu konu cevap
7 gün önce sıfır aldığı iPhone birkaç ay önce kurulum yapılmış aktive edilmiş cihaz göndermişler bi ton uğraştı aldığı yer ve Apple müşteri hizmetleri ile düzelttirmek için
Şanlı bi alıcıya sıfır el değmemiş cihaz şansız bi alıcıya zamanında iade edilmiş cihaz
Yapmayın şöyle şeyler
paraya sıkıştım iade etmem gerekiyor
-
belki banada öyle bir cihaz geldi ? nerden bakıyoruz. ki ayriyetten benden alınsın başka kullanıcıya verilsin diye iade etmiyorum maddi olarak sıkıntı oluştugu için iade etmek istiyorum. Değilse kampanyadan uyguna aldıgım bir cihazi neden iade etmek isteyeyim ki
-
Bana da güvenlik şeridi sökülmüş iphone 13 gönderdi hepsiburada. Üzerine şeffaf poşet sarıp göndermişler aktif edilmiş olsaydı iadeye gönderecektim direkt
Normalde olması lazım iade ama hb cep telefonlarinda çok çok extrem bir durum olmadıkça eğer sorunsuz keyfe keder iade yapıyorsanız birde apple da aktif edildimi cihaz direk fatura gününden itibaren garanti süresi de başlamış oluyor kısacası ben pek olumlu görmüyorum iade alınacağına dair...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok bende bant vardı ben kendim söktüm ama nerden öğrenebiliyoruz daha önce aktif edilip edilmediğini
-
Seri numarasınıhttps://checkcoverage.apple.com/tr/tr/ buraya gir ne zaman aktif edilmiş görebilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar genel hakkında - garanti kapsamı
Ayarlar genel hakkında seri numarası ile siteden
https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/
Buradan kontrol edeceksin ve karşılaştıracaksın tarihleri
-
14.08.2022 pazar yani dün aktifleştirdim yukarda kasım falan diyor o ne oluyor
-
Ne kadara aldınız?
Ben 20850 ye aldım. Hb de ne kampanyası vardı?
İlk sen kurmuşsun
Online ticarette kitap, iç giyim vb ürünler hariç tüm ürünleri ister aktif edin ister etmeyin, ister kutusunu açın ister açmayın 14 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade edebilirsiniz.
Almıyorlar mı ? Tüketici mahkemesine gider 3 ay sonunda paranızı alırsınız. Bu 3 ay içinde de telefonu kullanırsınız hatta.
Müşteri hizmetlerinin ne dediği önemli değil. Hakkınızı bilin. Apple Türkiye de keyfinden iade almıyor yasalar 14 gün içerisinde iade al dediği için alıyor. Yabancı şirketler ülke kurallarına çok bağlıdır. Amazon, apple gibi yabancı şirketlerde tüm yasal haklarınızı sonuna kadar alırsınız. Sorun Türk şirketlerde.
-
Abicim madem paranız yok niye alıyorsunuz böyle pahalı şeyler. Paraya sıkışıyorsunuz sonra kendinizi strese sokuyorsunuz. Kimse son model iPhone almak zorunda değil.
Kanunlara göre 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsin. Dene bakalım ne olacak olmadı sat yapacak birşey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş şu cevaba bak şaka gibi. kardeşim benim imkanım vardı aldım olaganüstü birşey oldu özel paraya ihtiyacım oldu iade alırlarsa vereceğim almazlarsa yapacak birşey yok.Hakkımı ararım bu kadar. Hani sanki görende arkamızda don yok gittim son model iphone aldım şimdi ağlıyorum sanacak. Yani şurda konu açıyoruz edebimizle soru soruyoruz millet cevap verecek yerine yargılıyor yok şöyleydi yok böyleydi. Kardeşim burası yardımlaşma platformu benim gibi belki bir sürü insan var ve olacak son anda birşey çıktı ve ihtiyacım oldu bu kadar ya. Sen ve senin gibi insanlar yorum yapmasın gidin sözlüklerde takılın. Ya ben yorumunu cok ukalaca buldum yada sorun bende
-
Hocam haklısınız tüketici hakem heyeti 16.000 tl üstüne bakmıyormuş. Bundan 3 ay önce gitmiştim kovar gibi gidin ihbarneme çekin dediler savdılar biz bilmiyoruz deyip geçiştirdiler.
Abicim madem paranız yok niye alıyorsunuz böyle pahalı şeyler. Paraya sıkışıyorsunuz sonra kendinizi strese sokuyorsunuz. Kimse son model iPhone almak zorunda değil.
Kanunlara göre 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsin. Dene bakalım ne olacak olmadı sat yapacak birşey yok. |
Çok güzel yapmışsın birde gelip pişkin pişkin anlatıyorsun ya ayar oluyorum buna haklıymış gibi 10 gün kullan sonra iade et örnek ben sıfır parası verip alayim sonra senin 10 gün boyunca parmaklamis olduğun cihaz bana gelsin valla güzel iş herşeyden önce ahlak önemli bunu unutmayın yıllardir alışveriş yaparım online sitelerden ürün bozuk olmadıkça iadesini sağlamam beğenmiş olayım veya olmayayim geri iade etmem gider piyasaya satarım işte sizin gibi örnekler yüzünden iade alinmamaya çalışıyorsa çok da haklı firmalar kurunun yanında yaş ta yanıyor çünki....
|
Yanlış anlaşıldım. Ukalalık vs yapmak istemedim. Ayranı yok içmeye veya giyecek donunuz yok iPhone almışsına getirmek istemedim lafı yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın. Ama maddi imkanınız en ufak terslikte iPhone sattıracak kadar hassas ise almayın. Bilirim o zorluğu çok arkadaşım yaşadı. Sonuçta iPhone bir zorunluluk değil yani. Xiaomi de Instagram'a WhatsApp'a giriyor iPhone'da giriyor.
İade hakkını kullan zorla büyük ihtimalle kabul ederler. Ek kötü ihtimalle satabilirsin sonuçta çöp olmadı cihaz. Değerli birşey. |
Online ticarette kitap, iç giyim vb ürünler hariç tüm ürünleri ister aktif edin ister etmeyin, ister kutusunu açın ister açmayın 14 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade edebilirsiniz. Almıyorlar mı ? Tüketici mahkemesine gider 3 ay sonunda paranızı alırsınız. Bu 3 ay içinde de telefonu kullanırsınız hatta. Müşteri hizmetlerinin ne dediği önemli değil. Hakkınızı bilin. Apple Türkiye de keyfinden iade almıyor yasalar 14 gün içerisinde iade al dediği için alıyor. Yabancı şirketler ülke kurallarına çok bağlıdır. Amazon, apple gibi yabancı şirketlerde tüm yasal haklarınızı sonuna kadar alırsınız. Sorun Türk şirketlerde. |
Benzer içerikler
- iphone imei uzatma
- iphone kapalıyken alarm çalar mı
- applecare türkiye"de geçerli mi
- uluslararası dolaşım nedir
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- iphone ses tanıma nedir
- hangi telefonu almalıyım
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- uygulama indirmeden karekod okutma
- iphone always on display
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X