Şimdi Ara

iphone 13 aldım iade etmek istiyorum acil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iade edebilirsin. sim kart taktığı halde iade edenler var.

• __nikolaus__ kullanıcısına yanıt

Merak etme,bu işi suistimal ettiğine Amazon kanaat getirdiğinde tüm hesaplarını bloklar.Herkesin hakkı doğrultusunda iade şansı var ancak bu sürekli yaşanırsa sizi hiçbir satıcı site barındırmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamblerbarbo kullanıcısına yanıt
    İyi güzel yazmissin sen sıfır aldın actin kullandın iade ettin sonuçta ikinci el e düşmüş bunun ikinci el e düştüğü için haliyle ürün bazlı fiyatindada düşüş oluyor firma ya zararı yok mu bu işin firmada ne yapıyor senin iade ettiğini tekrardan paketleyip bana gonderiyor burada bı tutarsizlik var ben siz haksizsiniz demiyorum ama işin birde arka tarafı var işi suistimal eden herkes ozaman alsın 0 ürünleri kullan 5 10 gün sonra iade et bunlarin firmalara deli gibi zararı var firmada doğal olarak tekrardan sana bana veya başkasına gönderiyor bu ürünleri hakkınız var diye zirta pirta iade eden tipler var assagida yazdığım arkadaşlar gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt

İnternet veya sinyal bağlantısı ile garanti başladığı için iade olmuyor diye biliyorum. Yani wifiye bağladın veya simkart taktın ise iade olmaz. Özellike Hepsiburada bu konularda çok uğraştırır.

• Hocam alırken iade etme ihtimalinin olduğunu düşünerek almalıydın amazon ok ama hepsiburada çok uğraştırır daha önce yaşadığım için biliyorum

• haktan24 kullanıcısına yanıt

sırt bu yüzden amazondan ürün almaya korkuyorum adam tornavida seti almış işi bitince iade etmiş daha sonra amazon bunu bunu bana satıyor ve bi açtım içi vıcık vıcık yağlı adam kullanırken yağlamış tornavida elimden kayıyor lanet olsun dedim sinirden çöpe attım iade ile uğraşmak istemedim

• kardeşim kimsenin dediğine aldırış etme. 14 gün yasal süresi içinde ürüne zarar vermemiş olmak kaydıyla her türlü iade edersin. iade etme nedenine memnun kalmadım seçeneğini işaretle. cihazı sıfırla, cihazın jelatinleri duruyorsa jelatinle gönder.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

s21 fe alıp iade eden birisine nasıl iade ettiğini sormuştum. yazdığı cevabı aşağıya yapıştırıyorum:

"Evet hepsiburada kendi satıcısı.

Sim kart taktım, garanti başlamıştı, jelatini söküp kutuya koymuştum gönderirken tekrar jelatinine koydum telefonu, sorun belirtmedim.

Sıfırlayıp hoş geldiniz ekranında telefonu kapatıp kargoladım.

Cihazı 12 gün kullandım."

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Bende sizin gibi düşünüyorum. Daha önce çalıştığım kurumda hukuk birimindeydim ama yinede kafama takıldı. Aslında modemi iade edip dediğiniz gibi yapacaktım ama önceden şartları yazdığı için haklı çıkarmı diye düşündüm sonradanda vazgeçtim evdeki modem işimi görüyor şu anda. Aslınd akafasına göre kural belirlemesi hukuksuzluk vatanın. Ticaret bakanlığı ticari teamüllere aykırılıktan ceza vermesi gerekiyor. Adamların mentalitesi isteyen dava açsın öyle iade alırım yoksa almıyom mantığı. Eski tip bakkal mantığı satılan mal geri alınmaz.

• herkese teşekkür ederim iade etmedim cihazı. Birşekilde ayarladım kullanıyorum şuan. Yardım edenlere teşekkürler boş beleş çemkiren ve insancıklarada kendilerine iyi baksınlar diyorum :)

• Sim kart takmadan iPhone nasıl aktif ediliyor?

• Ben de HB üzerinden almıştım ve telefon arızalı çıktı. Servis raporu istediler bunun için. Apple a gittim rapor aldım o raporla beraber yenisini gönderdiler.

Apple telefonu oradan almadığım için arızalı da olsa değiştirilemeyeceğini sadece tamir yapılabileceğini söyleyince servis raporu alıp arızalıdır diye o şekilde aldığım yerden değişim sağladım. Apple ın TR garantili cihazı değiştirmemesi garibime gitti. Adamlar değiştirmeyiz dese ortada kalacaktım ya da yeni telefon tamir görecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 22 Ağustos 2022; 0:53:20 >
  • hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Cihazı açıp internete bagladiginiz zaman cihaz 0 ise direk fatura alınma tarihi gün u aktiflesip garanti süresi başlıyor otomatik.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Tamamda sim kart takılmadan wifi ekranına geçmiyor ki cihaz mecbur sim kart lazım iPhone aktifleştirmesinde iPad değil ki bu yada iPod

iPhone kurulumlarında sen formatla onda bile istiyor ilk satın almadanda sim kart yoksa zaten takın diyor hello/merhaba dan sonrası için

Ne alakası var arkadaşım 0 kapalı kutu iPhone 11 aldım kutudan cikardim sim kart takmadım kurulumu tamamladım wi fi bağladım bağladıktan sonra otomatik sisteme sinyal gidiyor ürünün aktivasyonu ve garanti süresi başladı...

Yanlış bilmiyorsam bu eski cihazlar için geçerli. Yeni iphone lar sim kartsız aktif ediliyor.

• Sim kartsız aktive ediliyor. Bizzat kendim takmadan açtım Wi-Fi ile hallettim kurulum işini eskidendi o

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.