Şimdi Ara

iPhone 13 mü 15 mi alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

15 de dediğiniz gibi Type-C geldi bir de 48MP kamera çok fark ediyor 14 ile yan yana baktım ciddi netlik farkı var özellikle 3x falan zoomla çekince. Bir de dinamik ada var işte özellikten saymasam da cihazı güncel gösteriyor.

60Hz aslında biraz sorun ama alışacağız artık yapacak bir şey yok. Alışabilir miyim diye denemek için birkaç gün şuanki telefonumun ekranını 60Hz ye çektim ilk başta berbat gelse de ertesi gün alıştım, 120Hz ye geçince oh be bu ne akıcılık dedirtse de biraz 60Hz kullanınca göz alışıyor keşke 120Hz olsa demiyorum.

Ya da bir çılgınlık yapıp YD 16 Pro da alabilirim belki, 8 ay sonra kapanınca 4 ay SE 2020 ye hattı takarım. Biraz uğraştırıcı olur sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 30 Ekim 2024; 23:3:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizce yurt dışı düz 16 mı 15 pro mu? 15 pro nun ısınması biraz canımı sıktı okuyunca.

• düz 16 nın pil süresi daha iyi ve serin çalışıyor. diğer yönlerden 15 pro üstün gibi.

• tavernac1 kullanıcısına yanıt

15 Proda 120Hz ekran var bence en büyük üstünlüğü o. En büyük dezavantajı da ısınma sorunu. Bence yine de 15 Pro üstün kalır ama madem YD alıyorsun 3-5 bin daha ver 16 Pro al derim, ben YD alsam öyle yaparım.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

gönül 16 pro istiyor ama arada 400 dolar fark var hocam.

• 16 ile 16 Pro arası yurt dışında 200$ fark olması lazım. 15 Pro ise düz 16 dan bir tık pahalıdır zaten. O kadar fark olmamalı.

Saçma bir şekilde böyle bana gelen Irak telefon fiyatı

• Bence 17'yi bekleyin. O zamana kadar paranızı dolar bazında tutarsanız değer kaybını önlemiş olursunuz. Hatta ileri aylarda üzerine biraz biraz ekleyerek 17'yi rahat alırsınız.

15 pro alabilirsin isinma abartilicak düzeyde değil hocam.14p var isinma var ama abartilicak şikayet edicek düzeyde değil.15p olsaydi keşke 10 numara cihaz.

İOS 17.7’den beri 15P/Pmlerin ısınma durumu bitti. Hele iOS 18.1 ile mükemmel çalışıyorlar. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt

Geçen sene 16 güzel çıkacak diye beklemiştim cihaz hiç beklentimi karşılamadı. 17 de aynısının az değişiği kafasında gelecekse yine boşa beklemiş olacağım. Beklentim en azından şu baz modele Promotion gelmesi artık. Yoksa 60Hz ekranlı ve büyük ihtimalle 16 Prodan çok az daha ucuz olacak 17 ye o zamana kadarki enflasyonunu da hesaba katarak tonla para vermek saçma olur gibi geliyor.

Promotion geleceğine dair güçlü söylentiler varsa idarelik bir iPhone kullanıp yeni cihazı beklerim sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 31 Ekim 2024; 18:25:22 >

İşte kullanıcılarında bu yüzden sesi çıkmaya başladı. Artık hiç bir şey anlamayan bile boş boş işlerin olduğunu gördü. Yana tuş koy iphone 15, üste tuş koy 16. Bu yüzden 17'de beklentiler arttı.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    12 13 14 15 aşağı yukarı hepsi aynı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Kasma mı eski ıphone 6bile cayır cayır çalışıyor

• Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

12 ile 13 arasında bariz bir pil farkı ve genel iyileştirmeler var. 13 ile 14 cidden aynı buna kimse laf etmez sanırım. 14 ile 15 arasında baya fark var gibi geliyor ama bana. Yine devrimsel falan değil ama en azından Type-C var, dinamik ada var, işlemci 4nm ye düşüyor, kamerada çok ciddi bir iyileşme de var. 16 da aynısının yapay zekalısı ve A18 lisi gibi.

Büyük ihtimalle 15 alacağım yapay zeka yok bir tek onu sevmedim ama kampanya ile falan 14 den bir tık pahalıya bulurum sanırım.

Kasma konusuna katılıyorum bu arada iPhone 6 şuan ölüdür ama 3GB RAMli SE 2020 falan her türlü ağır işte denememe rağmen kasma yapmıyor hala. Çok nadir anlık takılmalar olabiliyor o da olsun o kadar pil sağlığı %77 zaten cihazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 1 Kasım 2024; 16:4:37 >
    Paran varsa en son sürümü alın tabiki.

• Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

Zamanında 10 bin yerine 4 bin vereyim ekonomik olsun zaten fazlasına gerek yok diye 11 Pro yerine SE 2020 almıştım. Şuan 11 Pro hala kullanılabilir bir cihaz ve 20 bin civarı ikinci el ederi var. SE 2020 ise ekranı ve pili nedeniyle çağdışı, haliyle piyasası da yok gibi bir şey aldığım fiyat olan 4 bine belki zorla alıcı bulurum.

Aslında biraz da bu duruma tekrar düşmemek için almışken şartları biraz daha zorlayıp 15 alayım diye düşünüyorum. Yoksa şuan ben hala bana 12 bile yeter kafasındayım 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 1 Kasım 2024; 19:56:14 >
    Hyırlısı olsun hocam

Çok gittim geldim ama iPhone 13 sipariş ettim bence 15 için 18 bin daha verecek fark yok. Karar sizin

Dediğinize katılmakla beraber birkaç sene sonra Lightning port ve centikli dizaynın da zamanında iPhone 8 serisine olduğu gibi çağdışı kalacağını düşünüyorum. Bu da satış değerini biraz etkiliyor. Yani 15 bin fazla verip satarken karşılığını alacaksam pek sorun değil bana.

Sadece 15 de de yapay zeka olmayacak olması geleceği açısından biraz endişe veriyor. Ama sırf o da olsun diye de 16 ya çıkamayacağım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.