Şimdi Ara

iPhone 13 Pro Max a2643

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, dubaiden iPhone 13 pro max telefon aldım, sorunsuz imei kaydettim. kutuda A2643 yazıyordu, sıfır kutuyu orda açtım kullanmaya başladım pasaport kaydettim ama az önce hakkında kısmında model e tıklayınca a2484 yani abd versiyonu çıktı😀 bu nasıl olur anlam veremedim, kutuda yazan imei ve 06# yazınca çıkan imei eşleşiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 13 Pro Max (A2643) Hakkında Bilgiler

A2643 Modeli Hakkında

A2643 model numaralı iPhone 13 Pro Max, Apple tarafından 2021 yılında piyasaya sürülen bir akıllı telefondur. Bu model, 1 TB depolama kapasitesine sahip 6,7 inçlik bir Super Retina XDR ekrana sahiptir.

Ülke Bilgileri

Her iPhone modelinin belirli bir ülke veya bölge için özel olarak üretilen farklı model numaraları vardır. A2643 model numarası, aşağıdaki ülkelerde üretilen iPhone 13 Pro Max cihazları için kullanılır:

• Amerika Birleşik Devletleri
    • Kanada
    • Japonya
    • Güney Kore

Bu nedenle, A2643 model numaralı iPhone 13 Pro Max'in nereden üretildiğini öğrenmek için cihazın arka panelindeki model numarasını kontrol edebilirsiniz.

Özellikler ve Teknik Detaylar

A2643 iPhone 13 Pro Max, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özelliklere sahiptir:

• Apple A15 Bionic çip
    • 120 Hz yenileme hızına sahip ProMotion ekran
    • Üçlü arka kamera sistemi
    • LiDAR tarayıcısı
    • MagSafe desteği
    • 5G bağlantısı

Sonuç

A2643 model numaralı iPhone 13 Pro Max, güçlü özellikleri ve birinci sınıf tasarımıyla öne çıkan üst düzey bir akıllı telefondur. Bu model, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya ve Güney Kore dahil olmak üzere belirli ülkeler için üretilmiştir. iPhone 13 Pro Max hakkında daha fazla bilgi için Apple'ın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya yetkili bir satıcıyla iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çok şanslısınız, ben ABD cihazı aradım uzun zamandır ama bulamadım. Bir arkadaşım ABD'ye gidince ona oradan getirttim 😃

• Benimki de abd ama abd olunca özellikle almak için ne farkı var ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myigity kullanıcısına yanıt

Tr de servis alamıyor ama bu ABD olanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt
    benim için önemli olan müzik dinlerken ses sınırlaması olmaması. TR'den alınan cihazların ses sınırlaması var. ABD cihazlarında ses sınırlaması yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 29 Aralık 2022; 22:52:49 >
  • ___scream___ _ kullanıcısına yanıt
    ABD cihazlarında ses sınırlaması yoktur. Bana göre bunun için değer.

Öyle mii, şu an öğrendim. Bende diyorum ne güzel sesi yüksek

aynen ;)

• Ama konunun temeline gelelim, kutu uluslararası telefon abd. Ama imei kutu ve telefon aynı

Btk dan imei sorgulattığınızda yazan model no A2643 ise garantisi türkiye de geçerli olan modeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler bilgi için, bilmiyordum bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.