Şimdi Ara

iPhone 13 Pro Max Kılıf Düzenbazlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPhone 13 PM 0.3 mm daha kalındır. Bunun yanında ses açma/kapama tuşları daha aşağıdadır. Arka kısımdaki kamera çerçevesi daha büyüktür. Dolayısıyla kılıflar tamamen uyumsuzdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 pm için geçici olarak 12 pm kılıfı taktım. Fakat arkadaşların dediği gibi kamera kısmı, sessiz tuşunun olduğu bölümler uyumsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

13 pm için geçici olarak 12 pm kılıfı taktım. Fakat arkadaşların dediği gibi kamera kısmı, sessiz tuşunun olduğu bölümler uyumsuz.

Bende öyle yaptım geçici olarak bakalım ne olacak.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    No risk, No fun!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

No risk, No fun!
    iPhone 13 Pro Max Kılıf Düzenbazlığı

• Kilifsiz iPhone kullaninca kimse hamile kalmaz iPhone 13 Pro Max Kılıf Düzenbazlığı . Kullanim kilavuzlarini karsitirdin heralde.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Bırak hamileyi kılıfsız iphone’u düşürünce görürsün bakalım kaç doğuruyorsun

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Cok düsürdüm, iPhone dedigin elimin kiridir.

• İstisnalar kaideyi bozmaz.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Fotoğraflarda aynı duruyor, teknik veriler de bunu doğruluyor, Apple'ın paylaştığı teknik veriler üzerinden yorum yapıyorum. Daha iPhone 11'in yedek parça ve aksesuarları piyasada doğru düzgün yaygınlaşmamışken peş peşe telefon çıkartıyorlar. Hem de 1 tane de değil her nesilde genelde 4 model birden çıkartıyor. Bırak üreticileri Apple bile buna ayak uyduramadı, ne doğru düzgün servis desteği kaldı ne de aksesuar sunabildi piyasaya, kullanıcısını böyle böyle perişan ediyor işte..

Ayrıca validene küfür etmişim gibi ne bu ağızlar, yüz yüze gelsek aynı şeyleri söyleyemeyecek tip gelmiş neler diyor. Forum her gün sayenizde leş bir ortama bürünüyor, kalitesizliğinizi her yere taşıyorsunuz

• Senin kafan güzel herhalde, 37 yaşındayım ve senden en az 10 yaş büyüğüm. İnsanlara nasıl cevap verdiysen aynı üslupla cevap verdim. Demek ki rahatsız edici oluyormuş değil mi? Önce empati yapmayı öğren sonra konuşursun. Yüzyüze gelsekte aynı şeyi söylerim, sonuçta hakaret etmedim, küfür etmedim. Araştırmadan konuşan sen, insanlarla dalga geçe geçe konuşan sen, hayırdır, aynısı sana yapılınca niye ağızla mağızlar diye başlıyorsun lafa?

Forumun leş ortamı ve kalitesizliği adama verdiğin cevap ile kanıtlanmıştır. Bırak şimdi demogoji yapmayı, bundan sonra araştır, öğren ondan sonra konuş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 5 Ekim 2021; 2:9:50 >
  • Hakaretin sözlük karşılığını öğren birde.

Burada hakaret nerede? Hangi kelime hakaret hamis? Buradaki hangi kelime ile hakaretten bahsedebiliriz?

Boş insan lafıyla mı? Boş insan demek bilgisi olmayan, boşa konuşan anlamındadır.

Ama senin "salaklık" lafın bayağı hakarete giriyor mesela şu anda.

Hem hakaret edip hem niye hakarete başvuruyorsunuz diyecek kadar boşsun kusura bakma.

Bu arada telefonu incelediğin yerler gerçekten referans alınacak yerlemiş cidden. Resimlerine bakman müthiş bir düşünce! epey.com kısmı beni benden aldı. Gerçekten mükemmel tercihler, mükemmel kaynaklar(!). Onu geçtim o kadar "efor sarfetmeye" sen git 12 Pro Max ile aynı de.

Harcadığın efora, kaloriye yazık.

Kimsenin kimseyi yüksekten gördüğü yok. Sen nasıl cevap verdiysen arkadaşa aynı üslupla cevap verdim. Seni rahatsız eden şeyi başkasına yapmayacaksın o zaman!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 5 Ekim 2021; 23:37:6 >
  • Hem terbiyesizlik yaparak doğruluğu kesin olmayan, güvenilir olmayan kaynaklara bakarak, insanlarla dalga geçerek cevaplar yazacaksın. Aynısı sana yapılınca demogojinin dibine vurarak ağlaya ağlaya karşındakini hasta ilan edeceksin.

Acaba kim hasta?

Her neyse. Adam gibi "güvenilir kaynaklardan", araştırdığın şeyin doğruluğundan emin olmadan, insanlarla "dalga geçmeden" cevap vermeyi herhalde öğrenmişsindir. Ki sanmıyorım ama.... Yoksa daha çok "hasta"(!) bulursun burada benim gibi. Uzatmayacağım ben artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 6 Ekim 2021; 14:32:21 >
  • Verecek cevabı olmayan anca böyle hakaret eder.

Apple’ın internet sitesinde “iPhone 13’ün kamera çıkıntısı daha yüksek, kapladığı alan daha geniş ve sol kenar düğmeleri iPhone 12 serisine göre daha alta konumlandırılmıştır.” diye bir açıklama mı var?

Oturup kılıflar birebir uyuyor mu diye araştırma mı yaptın da burada insanlara dalga geçer gibi cevap veriyorsun?

Komiksin. Ben hala hakaret etmiyorum, şu söylediklerini SS alıp hakaretten tazminat davası açsam adliye köşelerinde özür dilemek için yalvarırsın ama değmez! Zaten paraya sıkışıkmışsın bir de biz vurmayalım, insanlık bizde kalsın!

Cahilliğinle başbaşa kal, ömür boyu bilmediğin, emin olmadığın konular hakkında dalga geçerek konuşursan böyle hakaret etmeden yedirirler laflarını, herkes güler sonra arkandan. Soluduğun oksijeni de blokla, ziyan olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 6 Ekim 2021; 20:41:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.