Şimdi Ara

iPhone 13 replika olup olmadigini nasil anlariz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay once bi telefoncudan ikinci el temiz bi iPhone 13 aldim. Ben android kullaniyordum onceden, bu yuzden telefonun replika olup olmadigini nasil anlayacagimi bilmiyorum. Hissiyatı güzel, kasası cam kasa. Fakat telefondaki apple logosunda biraz lekelenme var, baktığım kadarıyla logoda tırnak sürtünce bi hissiyat alınıyorsa telefon replika oluyormuş. Siri face id apple hesabı vs. her şey var. Telefon apple logosuyla açılıyor. Kafama takılan konu telefonun kamerası. İşığın az olduğu yerlerde kötü çekiyor. Birkaç insana sorduğumda bunu 15 modelinde bile yaşadıklarını söylediler. Kamerada video çekerken kasma yok ama ön ve arka kamerayı sallayınca hafiften kasma yaşıyorum. Sinematik mod portre vs. her şey var. Sadece bazen içime acaba olabilir mi diye kurt düşüyor. Bu arada Ayarlardan hakkında kısmına girince bulduğum model numarasını falan sorguladım. Orjinal çıktı fakat böyle şeyler kopyalanabilir diye düşünüyorum. Değişen parça vs. de çıkmıyor ayarlarda. Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Soru ciddi mi bilmiyorum ama cevaplıayyaım imei numaralrı açık halde resim falan yükleme buraya onuda yazayım böyle bir soru geldigine göre

telefonun hakkında kısmına gir aşagı in imei numarları yazar aşagıdaki siteden sorgula bakalım model kısmında ne yazıyor.

www.turkiye.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 20 Haziran 2024; 22:3:17 >
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Soru ciddi, sagol bakayım simdi

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Sorguladım ve telefon kayıtlı iPhone 13 çıktı. Teşekkür ederim

• gocerebe G kullanıcısına yanıt

tamamdır bir sorun yok ozaman.

• Bir iPhone'un Replika olup olmadığını Anlamayacak kadar kalite algın Yoksa sen gerçekten de Replika kullan dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 20 Haziran 2024; 22:41:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar asagilamaya gerek yoktu, aldigim telefoncu biraz supheliydi muhtemelen kadin oldugum icin beni biraz almam icin zorlamisti. Oncesinde iPhone kullanmadim. Ozur dilerim yani bilmedigim icin ama gercekten anlamiyorum telefonlardan. Yine de yanitin icin sag ol kafama dank etti artik.

• IOS işletim sistemi var ise replika değildir. Bunu zaten kendiniz anlayabilirsiniz. Ancak telefonu çıkma, 2. el veya yedek parçalardan birleştirmiş olabilirler. Genelde hurda telefonların parçaları ve yan sanayi yani çakma yedek parçalar kullanılarak yapılır. Bu tür ürünler genelde iyi randuman vermez ve uzun ömürlü olmaz. Bozuk kameralar da kamerayı açarlar ancak fotoğrafları kötü çekerler. 2. elde kutusunun ve ilk faturasının da size verilmesi ve buradaki seri numaraları karşılaştırmak bu konuda içinizi rahatlatabilir. Eğer bunlar yoksa bizim telefonu görmeden orjinallik tespit etmemiz mümkün değil. Bir apple yetkili servisine telefonun orjinalliğini ve değişen parçaları olup olmadığını sormalısınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.