Şimdi Ara

iPhone 13 serisinde Şubat ayına kadar arz, talebi karşılayamayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 13 serisinde Şubat ayına kadar arz, talebi karşılayamayacak

Birçok teknoloji sektöründe etkilerini göstermeye devam eden küresel çip krizi, Apple'ın Eylül ayında tanıttığı iPhone 13 serisinde arz sorunları yaratıyor. Yeni tedarik zinciri raporları, akıllı telefon serisinin stokunun Şubat 2022'ye kadar talebi karşılayamayacağını ortaya koyuyor.

Ayrıca Bkz.Apple, T2 güvenlik yongasına sahip Mac'lerde yaşanan macOS Monterey hatasını düzeltti

Küresel çip krizinin yeni kurbanı iPhone 13 serisi oldu

Küresel çip krizinden diğer akıllı telefon üreticileri kadar etkilenmese de Apple, iPhone 13 serisinin üretim ve tedarikinde sıkıntılar yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Nikkei Asia'nın raporunda şirketin, yeni akıllı telefon serisine öncelik vermek için iPad üretimini %50 azalttığı belirtilmişti.

Teknoloji devi Apple her ne kadar önlem almaya çalışsa da Digitimes tarafından yayınlanan yeni bir rapor, şirketin iPhone 13 serisi modellere olan talebi Şubat 2022'ye kadar karşılamayacağını öne sürüyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında yaptığı bir açıklamayla Apple, krizin öncelikle iPad ve Mac üretimini ve daha sonra ise iPhone üretimini de etkileneceği konusunda uyardı. Son olarak Tim Cook, tedarik sorunlarının geçtiğimiz çeyrekte şirkete yaklaşık 6 milyar dolara mal olduğunu açıkladı.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/apple_facing_some_component_shortages_with_iphone_13_production-news-51745.php

• Tüh çok yazik oldu tamda iphone 13 pro max 1tb alicaktim. Şimdi mecbur beklemek zorunda kalicam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet Akasya’ya çok az geldi alamadan bitti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Editörün Türkçe seviyesi A1 galiba.

• İlk defa iPhone almaya niyetlendim ama hiçbi yerde stok yok. Belçikadan babama veya Hollandadan kuzene getirteyim dedim onlar da bulamadı hiçbi yerde. Şanssızlık gene peşimi bırakmıyo.

• enesbey99 kullanıcısına yanıt
    yaaa gerçekten mi

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt

Ben de polonyada 13 bulamadım sadece red var şamsımı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir düzine alacaktım kötü oldu bu haber.

• Stokçu ve Karaborsacı Ahmet'in çırağı anlık:

"Ahmet abi, ağzının suyunu sil, iPhone 13 Pro Max 512 Çikotaytın üstüne akıtıyon." iPhone 13 serisinde Şubat ayına kadar arz, talebi karşılayamayacak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 10 Kasım 2021; 12:47:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.