Şimdi Ara

Tek pasaporta iki farklı cihaz kaydı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
16
Favori
210.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Sadece renkleri farklı olan 2 adet a2893 model 14 pro max var. Tek pasaporta 2 kayıtta renk olayı bana sorun yaratır mı? Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hakko01 H kullanıcısına yanıt

iki imei numarasının ilk 8 hanesi aynı olmalı

• okyanus05 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Dirilis1299 D kullanıcısına yanıt

Hocam yaptınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyst kullanıcısına yanıt
    Ben yapmadim ama yapan ve sorunsuz kullananlar var zamanında konuşmuştum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar bende arada kaldım yapıp yapmamakta ned dersınız patlayan varmı yada patlamayan 

• snnpmkc S kullanıcısına yanıt

Hocam benim de bugun e-sim den dolayı telefonum aramalara kapandı. Siz ne yaptınız, çözebildiniz mi sorunu?

• eeosman E kullanıcısına yanıt

Benim adıma iki hat var, biri ben de biri oğlumda 1 er sim pasaport kaydı yaptırsam. Telefonun bşri ankara biri İstanbul bu iki sim tek teşefonda olmalıydı farklı yerler diye kontrol mekanizması mı olacak? Yokmu 2 telefon kaydeden ve aktif olarak kullanan acaba?

• Merhaba , eşimde 15promax varyurtdışı bende 16 Pro Max almak istiyorum yurtdışı. Sorum şu iki telefonuda tek pasaporta kayıtta sıkıntı yaşar mıyım. Aynı model tellerde sorun olmadığını biliyorum sorum farklı iki telefonda deneyen oldu mu ? Hatlar ikisinde de Vodafone eşiminkini üstüme alacağım. Bilgili arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim

• Vuslatteri V kullanıcısına yanıt

Hayir olmaz,iki cihazin imei farkli,sistem göruyor.15 pro max satip 16 pro max alman gerekli en mantiklisida o olur.15 pro max satabilirsen ki yeni cikicaği için 50-55k satmaya kalkicaklar piyasa dolunca fiyat oturur.Kayit ücretleri 40-45k bahsediyolar.zam gelicek bilgine

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Yıl bitmeden şuanki fiyattan kayıt yaptırmayı düşünüyorum hocam. Olmazsa ikisinide 16 Pro Max yapmam lazım fiyatlara göre bakacağım artık teşekkürler

• Şimdi ben bir şey anlamadım bende iki tane aynı model telefon var fakat imeiler farklı kayıt yaptırırken sorun olurmu acaba

• merhaba ben s24 almayı düşünüyorum 2 adet bunları tek pasaporta kaydettirebilir miyim yoksa sadece iphoneler için geçerli eğer kaydettirebiliyorsam nasıl yapabilirim

• stroheim0411 S kullanıcısına yanıt
    Bütün markalarda geçerli yeterki iki cihaz aynı olsun

• Çift e sim Amerika cihazı 2 adet aynı var, e simleri kapatıyorlar mı ? Yoksa tek pasaporta kayıt edicem.

• bu yöntemi deneyen var mı hala kullanan tespit edebiliyorlar mı ?

• sasa19951995 S kullanıcısına yanıt

etmiyorlar , ama gelecekte bu bir risk bence, çünkü aslında operatörlerde hattın sinyal aldığı coğrafi konum bilgisi var, BTK çıkar derki kardeşim bu iki imei aynı cihazda ve eğer aynı coğrafi konumda değilse banla. bence çok kolay bir kontrol,

• Bende de tamamen eşdenik 2 telefon var , ikisininde imei 1 ini mi kaydetmek lazım acaba bilen arkadaş yardımcı olabilir mi teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.