Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.873
Cevap
254
Favori
255.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 Pro için bundan aldım. Cumartesi günü elime ulaşacak. Kadıköy'de arzu edene 1 tanesini satabilirim.

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    ESR iPhone 14 Pro ile uyumlu koruyucu folyo, pratik hizalama çerçevesi, askeri standart koruma, çok sağlam, çizilmeye dayanıklı, 3 adet
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B6VBSKKT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&tag=web-desktop-forum-21&language=tr_TR
  • İphone 14 için en iyi fiyat/performans ürünü(Kılıf+cam) nedir, yardımcı olabilecek var mı.

• stalker kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl satın aldınız hocam benks ekran koruyucuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corcicorccik -- 28 Kasım 2022; 21:26:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt

Orijinal silicon mürver

• 14 plus için almıştım, tavsiye ederim. Spigen kalitesinde şık ve sağlam bir kılıf.

TRY 142.14 20% İndirim | Nillkin buzlu kalkan Pro telefon kılıfı için iPhone 14 Pro Max, PC + TPU sert koruma arka kapak iPhone 13 mini 14 artı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 28 Kasım 2022; 23:52:40 >

• Casekoo 12 günde ulaştı elime. Kalite muazzam. Kesim yerleri, tuş hissiyatı koruma çok başarılı. Kenarlar beklediğimden koyu geldi daha açık olur diyordum. Bide arka cam parmak izi bırakabiliyor arada silmek gerek.

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    CASEKOO iPhone 14 Pro Kılıf 2022 için Kristal Netliğinde Tasarlandı, [Asla Sarı] [Darbeye Dayanıklı Mil-Sınıf Koruma] Yumuşak TPU Koruyucu Telefon Kılıflarına sahip Sert PC, İnce Slim Fit Kapak 6,1 inç 5G, Mor
    https://www.amazon.com.tr/CASEKOO-iPhone-14-Pro-K%C4%B1l%C4%B1flar%C4%B1na/dp/B0B7HNTYHQ/ref=mp_s_a_1_4?keywords=casekoo+14+pro&qid=1669669875&qu=eyJxc2MiOiIxLjM0IiwicXNhIjoiMC4wMCIsInFzcCI6IjAuMDAifQ%3D%3D&sr=8-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 29 Kasım 2022; 0:12:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şarj aleti için önerisi olan var mı

• corcicorccik kullanıcısına yanıt

merhaba hocam şuanda tr de satışı var sanırım ben yurt dışın dan sipariş geçmiştim uzun süreçti

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]trendyol.com
    Benks Apple Iphone 14 Pro Max Warrior Sapphire Coating Luxury Cam Ekran Koruyucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/benks/apple-iphone-14-pro-max-warrior-sapphire-coating-luxury-cam-ekran-koruyucu-p-375074320?boutiqueId=61&merchantId=108596
  • stalker kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam 👍🏻

• 14 pro max işin çekim kalitesini bozmayacak lens koruma tavsiyesi verir misiniz rica etsem arkadaşlar.

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın. Aynı kılıftan ben de düşünüyordum alternatif olarak. Kenarların şeffaf olmaması sebebiyle sararma problemi de olmayacaktır uzun vadede.

Fotoğraflarda arka yüzey parladığı için görüntü o şekilde çıkmış sanırım değil mi? Fotoğrafa bakınca telefonun rengini pek belli etmiyor gibi durmuş.

• onrozc kullanıcısına yanıt

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, ben de aynı şekilde aldım. Kılıflarda da aynı durum var. Hb fiyatları kendi sitesine göre daha uygun.

• onrozc kullanıcısına yanıt
    Bi seti eşimle telefonlarımıza uyguladık, bir set de yedekte duruyor illa lazım olur diye aldım yine hb den :)

• Iphone 14 için kılıf ve ekran koruyucu sipariş etmiştim. Bugün teslim edildi. Her 2 ürünü de tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/pirok-store-iphone-14-6-1-uyumlu-lansman-ici-kadife-silikon-kilif-p-HBCV00002XD0Q6?magaza=Broncover

https://www.hepsiburada.com/zore-apple-iphone-14-zore-blue-nano-ekran-koruyucu-p-HBCV0000360NPZ?magaza=Cepustik

Zore nano ekran koruyucularını yıllardır kullanıyorum. Bu sefer Blue nano aldım, yine çok memnun kaldım.

@tllcyln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 29 Kasım 2022; 17:55:58 >

• Genel olarak ESR urunlerini siddetle tavsiye edebilirim. Fiyat Performans olarak gercekten cok iyi ve kendilerine has cozumleri var.

En son 14 PM icin bu Kilifi aldim ve cok memnunum ; hem kamerayi koruyor hemde stand oluyor.

• cuoresportivo kullanıcısına yanıt
    Telefon elimde foruma bakarken eşim gördü yandan, oturduğum yerde çay içerken durduk yere masrafa soktun bizi sipariş geçtik bile amazondan :D

rica ederim güle güle kullanın almayı düşünüyorsanız safir ekran koruyucu çizilmez uzun ömürlü

• FTaze kullanıcısına yanıt

Hocam şu siparişin kargo hareketlerini atma şansınız var mıdır? Bende satın aldımda TR ye giriş yapmadan önceki çıkış yerine bakmam lazım. Fransa Almanya dolanıyor Şuan.

yurt dışı kendi sitesin den sipariş vermiştim teslimat süresi çok uzun oluyor tr ulaştığın da ptt nin getirmesi de 7 gün sürüyor rezalet maalesef

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.