Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.873
Cevap
254
Favori
255.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba, bu markanın ekran koruyucu, kılıf ve lens korumasını kullanan var mı?

almamı önerir misiniz?

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    JETech Manyetik Kılıf iPhone 14 Plus 6,7-Inç ile Uyumlu MagSafe Kablosuz Şarj, Darbeye Dayanıklı Phone Tampon Kılıf, Çizilmeye Karşı Şeffaf Arka (Şeffaf)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B8X6V7QJ/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A5DM0JPRCJ679&th=1

• Spiegen kendi sitesinde 829 olan kılıfı hepsiburadadan 440 a aldım kullanan var mı bu üründen?

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • burakca222 kullanıcısına yanıt
    Aynı serinin lens korumalı olan optik armor modelini kullanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızı paylaşır mısınız hocam? Kılıf nasıl, çok kaba mı?

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Yan kısımları yumuşak değil, ilk kez bu kadar sert çerçeveli kılıf kullanıyorum, telefonu inanılmaz sarıyo hani elle esneteyim bi bakayım diyosun üst alt yanlar fln esneme sıfır kemik gibi, toz moz hiçbişi almaz. 1 kere çıkardım hem bi sileyim telefonu dedim hem de merak ettim manzarayı ama hiçbişi yoktu. Kibar mı? Bence değil ama ben alırken zaten koruma için aldım işimden sebep özellikle lens kapaklı modelini aldım zaten. Yine tabi kibarlık olayı göreceli ama ince kılıflar gibi kibar değil tabi ama gözü de arkada bırakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 26 Kasım 2022; 23:43:26 >
  • Arkadaşlar sağlam magnetli araç tutucu tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam selamlar,

bende şundan almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-pro-max-kilif-tough-armor-magfit-magsafe-uyumlu-black-acs04840-p-HBCV00002W4G8O

• alexdesouza.10 A kullanıcısına yanıt
    Armor serisi sonuçta, iç yan yapıları fln aynıdır heralde hepsinin, bi görseller arka kısım farklı o da zevk meselesi. Koruma anlamında üzeceğini sanmıyorum, he düşürmedim telefonu test etme şansım olmadı, inş da olmaz :D magneti de gayet kuvvetli eğer kullanacaksanız, araçta spigenin magnet tutucusuyla it gibi duruyo faal kullanıyorum aracı.

tutucuda güzelmiş hocam :D

teşekkür ederim o zaman bu kılıfı ve aşağıdaki ekran koruyucusunu alsam yeterli olur o halde ? Birde kamera için ekstra birşey yapmaya gerek var mı sizce ? Son olarak appledan sipariş verdim ama 27 aralık gibi tahmini ulaşır diyor , kesin gelir değil mi hocam telefon çinde olaylar olmuş ya apple fabrikasında hiçbir yerde stok yok falan deniyordu. Kılıfları alıp telefon gelmezse birde :D

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-pro-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-2-adet-agl05214-p-HBCV00002VO4MH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 27 Kasım 2022; 13:33:52 >

• kfd K kullanıcısına yanıt
    Ben en son attığım yorumdakini kullanıyorum, şaşırttı beni gayet memnunum. Ucuz değil ama işini yapıyo.

• alexdesouza.10 A kullanıcısına yanıt
    Gecikme olur en fazla ama gelir applede sıkıntı olmaz :) benim kılıfta sürgülü lens koruyucusu var o yüzden bakmadım hiç ne yapabilirim diye ama normalde çok da gerek yok gibi. Benim iş icabı anası bellenir o yüzden neresi varsa hepsini kapatan bi kılıf aldım.

anladım hocam teşekkür ederim :D

• 14 Pro Max için Apple Storedan Şeffaf Silikon kılıf satın almıştım 1 hafta önce. Pek memnun kalmadım. Tozu göstermesi ve kalınlığından dolayı bugün iade ettim. Tekrar orijinal Renkli silikon kılıf almayı düşünüyorum. Mürver rengi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burActive -- 27 Kasım 2022; 17:56:59 >

spigen mi hocam o ?

• burakca222 kullanıcısına yanıt

iphone x'de 4 yıl beğenerek kullandığım için ben de aldım hocam bundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfd -- 27 Kasım 2022; 18:13:17 >
  • kfd K kullanıcısına yanıt
    Aynen onetap serisi.

• ahmets_61 kullanıcısına yanıt

amazon erbay satıcından aldım adamlar cakma malı bana caktılar :) aynı kılıfın iphone 13 promax icin olan modelinide kullanıyorum alakası yok gelen urunun. 5-10 gun bekleyın yurtdışı olan urunu sipairş edin bizim cakallar ile uğraşmayın

• aciftci A kullanıcısına yanıt

adamları şıkayet ettim bende sahte malı banada caktılar dedim hadi uğrşmayım beklemeyım ama kesınlıkle almayın ben iade surecını başlattım .

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.