Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.873
Cevap
254
Favori
255.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 pro max telefonum için kılıf ve ekran koruyucu almayı düşünüyorum da grupta okuduğum kadarıyla Esr markasının ürünleri iyi araçta da kullanacağım için mıknatısı da güçlü olsun istiyorum ama Esr nin yurtiçinden gelen ürünleri sahte olduğunu gören arkadaşlar olmuş yurtdışından da geliş süresi çok uzun olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar yeni bir iphone 14 pro aldım kılıf için ne önerirsiniz?

Sağlam koruyucu olsun istiyorum. Ön ekran koruyucu hallettim kılıf arayışındayım. Spigen öneriyorlar ne dersiniz?

• tutankhamon kullanıcısına yanıt

Dün 249du kisme yazmadı bende almadım. Konu ip14 değil iphone 14 pro max aksesuar rehberi olmuş :))

• bende o üründen alacaktım sırf sararma yorumları yüzünden vazgeçip bu ürünü aldım https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-iphone-13-kilif-liquid-air-matte-black-acs05037-p-HBCV00002VO4LH alacak olan varsa tavsiye ederim buda gayet kaliteli

• mert1905x kullanıcısına yanıt

Maalesef bizim telefonlar istenmeyen evlat muamelesi görüyor :) Bana da tesadüf denk geldi tereddüt etsem de yorumlardan dolayı tercih ettim pişman da olmadım tam istediğim gibi..

• TheRed kullanıcısına yanıt

Bu ürünü de düşünmedim değil ama çok ince geldi koruyucu olacağını zannetmiyorum ama görünüm olarak şıklık katabilir.. Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız..

• 14 pro max için esr klasik ayaklı kılıf ile armorite ekran koruyucu kullanan var mı? Birbirlerine zarar vermeden sorunsuz olarak kullanılabilir mi?

ESR Klasik ayaklı kılıf, iPhone 14 Pro Max ile uyumlu, ayaklı şeffaf kılıf, askeri standart, düşmeye karşı koruma, entegre kamera yüzük standı, çizilmeye karşı dayanıklı akrilik arka taraf, şeffaf

ESR Armorite koruyucu folyo iPhone 14 Pro Max ile uyumlu, çok sağlam sertleştirilmiş cam, pratik hizalama çerçevesi, 2 adet

• nc39 kullanıcısına yanıt

Hocam verdiğiniz linkdeki ürünü aldınız mı? Geçici bir kılıf olarak düşünüyorum memnun musunuz?

• Bu 13 ile 14 boyları bire bir değilken nasıl kılıf ve ekran koruyucular hem 13 hem 14 için yazıyor beyler güvenip alamıyorum bir yardım.

• Orjinal 5w adaptör ihtiyacım var. Satan varsa pm atabilir.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt

hangi paket hocam o link atarsan almayalım. direk uyumlu kap nasıl yok piyasada anlamıyorum.

• 14 plus ın ekran koruyucuları 13 pro max ile birebir uyuyor. 14 plus için ekran koruyucu alırken 13 pro max için üretilenleri alabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Valla 1.sayfadan itibaren tüm mesajları okudum sanırım tüm dh Pro model almış 1 tane iphone 14 önerisi yok 1 tane :))

Sen hangisini aldın hocam

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-iphone-13-kilif-liquid-crystal-4-tarafi-tam-koruma-crystal-clear-acs05033-p-HBCV00002W4EYI?magaza=Hepsiburada

Bunu aldıysan uyumsuzluk vs yok ozaman alıyorum bende ?. Bir de ekran koruyucu olarak ne aldın acaba tam uyumlu

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]www.n11.com
    Apple Iphone 14 Ekran Koruyucu Cam Zırh Tam Kaplar Rio Glass Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/apple-iphone-14-ekran-koruyucu-cam-zirh-tam-kaplar-rio-glass-23489197?magaza=casestore

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]urun.n11.com
    iPhone 14 Kılıf Magsafe Wireless Şarj Özellikli Şeffaf Kılıf Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-14-kilif-magsafe-wireless-sarj-ozellikli-seffaf-kilif-P520709584

Bu kılıf ve cam filmi mi alsam spigen mi alsam beyler bir el atın yardım :) Spigen modellerde 13 için olanları 14 diye satıyor anladığım kadarı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 26 Kasım 2022; 1:57:58 >

• Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Bunda hızlı şarj yok mu yavaş şarj oluyor 14 PM ? Diğer tek girişli 30W olanı mı almalıydım?

• Merhabalar acaba telefona bu lens koruyucuyu almaya gerek var mı yoksa olmasada olur dediğimiz bir ürün müdür? Fikirleriniz önerilerinizi bekliyorum.
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-14-pro-max-kamera-lens-cam-ekran-koruyucu-spigen-glas-tr-optik-pro-2-adet

• mert1905x kullanıcısına yanıt

Linkte ki ürünü aldım hiç bir sıkıntısı yok tamı tamına uydu gönül rahatlığı ile alabilirsin. Şu anda 299 liraya düşmüş gördüğüm kadarıyla.. ekran koruyucu camı mediamarkt ‘tan taktirdim..

Media Markt ekran koruyucuyu ne kadara takıyor?

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Ben eski telefonu verip yenisini oradan aldığım için zorunlu bir kampanyadan yararlandırıldım. Telefon değişim kampanyası içinde varmış.. 699 lira olan kılıf ekran koruyucu 1 yıllık antivirüs üyeliği bir de powerbank paketini 299 liraya verdiler sınırsız ekran koruyucu cam değişimi vs.. kılıf berbattı o nedenle Spigen istedim ama cam koruyucu fena değil..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.