Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.873
Cevap
254
Favori
255.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DERİ

TRY 367.77 69% İndirim | Orijinal Apple Magsafe deri manyetik kılıf iPhone 14 için Pro Max 14 artı kılıf kablosuz şarj damla koruyun kapak

SİLİKON

TRY 346.02 65% İndirim | Orijinal Apple Magsafe sıvı silikon kılıf iPhone 14 Pro Max 14 artı kapak kablosuz manyetik şarj

Tabi ben sipariş verdiğimde fiyatlar daha farklıydı. Kupon vs. ile daha uyguna gelebiliyor.

Orijinal kılıflardaki gibi kılıf rengine göre takarken ekranda animasyon çıkmıyor ama bir önemi yok.

Orijinalin neredeyse 1/4’ünr denk geliyor fiyat olarak ve bu fiyat farkına değecek kadar bir kalite farkı yok orijinali ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblue26 -- 23 Kasım 2022; 0:10:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• BuzParmak kullanıcısına yanıt
    Hocam kılıfınız geldi mi

• Merhaba Arkadaşlar,

Kılıf ve lens koruyucu öneriniz varmıdır bende aranıza iphone 14 pro max 256 gb ile katıldım.

Teşekkürler

• Selam arkadaşlar,

14 PM için şarj adaptörü orjinal dışında kullanmanın bir sakıncası var mıdır?

14 PM için resmi sitede 35w olan bir cihaz var 2 çıkışı mevcut evde de 2 cihaz var bu mantıklı geldi,

Telefonlar hazır sadece şarj adaptörü ayarlayamadık.

Ofis için ise ESR nin şarj istasyonu ürününü inceledim oldukça iyi yorumlar ve deneyimler mevcut; aramızda deneyen kullanan var ise memnun mudur?

Ekran koruyucusu olarak ESR 'nin Armorite serisi ile diğer düz olan arasında ne gibi farklar var?

Armorite olan model de kenarlar siyah ve daha dayanıklı olduğu söyleniyor bir de dokunmatik hissiyatı iyi

Kullanan memnun olan var mıdır?

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    ESR HaloLock 3'ü 1 arada kablosuz şarj cihazı, CryoBoost, MagSafe ile uyumlu, telefon soğutmalı hızlı şarj, iPhone 14/13/12 serisi ile uyumlu, AirPods Pro/3/2, adaptör dahil, kutup beyazı
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09WQS9LNS/ref=ox_sc_act_title_7?smid=A3035QQWH1OFH7&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahdd4 -- 23 Kasım 2022; 18:4:10 >

• lordjaguarlj L kullanıcısına yanıt
    Hocam kılıf için spigen çok iyi deniyor , kendin denemedim. 14 pro için buff kullanıyorum memnunum ancak biraz kalın gibi çok emin olamadım. Lens koruma çok araştırdım genelde önerilmiyor diye vazgeçtim o konuda çok yorum yapamayacağım

• feylezof77 F kullanıcısına yanıt

Geldi hocam, daha eve yeni geldim deneyemedim ama iş yerinde bi açtım. Biraz dandik gibi duruyor, çok da anlamamakla beraber iyidir inş :))

• feylezof77 F kullanıcısına yanıt

Hocam ben de aynı ürün için (ESR Krystec HaloLock 14 Pro Max) Amazon'daki ERBAY adlı satıcıdan sipariş vermiştim. Ürünü bugün teslim aldım ve maalesef satıcı sahte ürün göndermiş.. Aliexpress'teki ucuz Çin malı kılıfların standart kutusu.. İade sürecini başlattım ve bu defa yurt dışı satıcısından yeni sipariş oluşturdum, beklemedeyim.

Gelen ürün:

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Olması gereken:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aciftci -- 23 Kasım 2022; 22:5:2 >

• aciftci A kullanıcısına yanıt
    Hadi ya bende iade edeyim direkt o zaman çok sağolun

• Konuyu takip edelim, telefonu aldık sıra kılıfta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aha, bana da gelen bu hocam. Peh şimdi iadeyle uğraş teşekkür ederim ^^ Ben de hemen başlatıyorum süreci

Saticinin BDCollection EU Store olmasina dikkat edin esr ürünlerinde.

• BuzParmak kullanıcısına yanıt

Tatsız bir deneyim oldu biraz evet.Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] Bu arada ürün ambalajına ek olarak üründe de Halolock kısmında ve sağ yan kesit alt kısmında ESR logosu olmasını arayın hocam. Malum bize gönderilen dümdüz fason bir ürün.

Şu şekilde olmalı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aciftci -- 23 Kasım 2022; 23:18:56 >

Bu sizin attığınız ile linkteki ürün arasında sadece arkadaki kablosuz şarj için yapılan beyaz işaretler harici bir fark yok değil mi? Yani ben o beyaz işaretli olanı istemiyorum, kablosuz şarj olması/olmaması gibi bir durum olmaz değil mi?

ESR Krystec şeffaf kılıf, iPhone 14 Pro Max ile uyumlu, sararmaya karşı çok dayanıklı, darbeye dayanıklı askeri standart koruma, polikarbonat düğmeler, şeffaf https://www.amazon.com.tr/dp/B0B6TRGBFK?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_CDSG3QGPY98QFAZ1JSVH

• Youngkit jane sand kullanan var mı ? Siyah almayı düşünüyorum?

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt

Evet sizin dediğiniz gibi iki ürün arasındaki tek fark o kısmın olmaması. Beyaz işaretin olduğu bölüm aynı zamanda bir mıknatıs. Magsafe uyumlu ürünlere (sarj, cüzdan, ring vs) tutunmasını sağlıyor. Sizin gönderdiğiniz model ile de kablosuz sarj özelliği çalışır fakat kılıf üzerindeyken cihaza/aparata o kadar kuvvetli tutunamaz. Seçim sizin Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aciftci -- 23 Kasım 2022; 23:16:16 >

Teşekkür ederim. Kablosuz şarjı zaten gece yattığımda kullandığımdan mıknatıs vs çok gerekli değil.

• Merhaba arkadaşlar,

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-pro-max-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-2-adet-agl05202-p-HBCV00002VO59N

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-pro-max-kilif-ultra-hybrid-crystal-clear-acs04816-p-HBCV00002W4G8U

şu ikisinden almayı düşünüyorum ben ne diyorsunuz ? birde şarj cihazı olarak apple ın orjinal 20w hızlı şarj adaptöründen alacağım.

Teşekkürler.

İyi çalışmalar.

• Rappapompom kullanıcısına yanıt

Heryerde bu kılıfı arıyorum akıllıphone diye bir satıcı türkiyede pro max için olanını satıyor ama pro için olanı yokmuş ellerinde

Aliexpress’de baseus resmi satıcı türkiyeye gönderim yapmıyor. Attığınız link ve bir yer daha buldum ama satıcı yorumları kötü ve geçmişi pek yok güven vermedi açıkcası.

Aynı bu şekilde ince magsafe şeffaf kılıf arıyorum alternatif olarak önerebilceğiniz kılıflar varmıdır?

• stalker kullanıcısına yanıt
    Bunun vergisi çıkıyor mu hocam gümrüğe takılma olabilir mi

• Ne masraflı telefon almışız arkadaş. Öneri ve yorumlara güvenerek siparişi geçtim bende.

World kampanyası ile 495₺ mal oldu.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.