Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.873
Cevap
254
Favori
255.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orjinal midir acaba aşırı sahtesi olan bir ürün emin olamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Üstat satıcı migros. Ayrıca açıklamada belirtmiş Apple Türkiye garantilidir diye. Migros un sahte satacağı hatta tr garantili diye de belirtip sahte olacağınıı zannetmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fantome63 F kullanıcısına yanıt
    Sipariş geçtim fiyat baya uygun o zaman

Aynen çok uygun hemde. Saat 11 civarı 319 TL idi sipariş geçtim. Biraz önce Bi baktım 262 TL olmuş. Hemen iptal edip tekrar sipariş verdim.

• losthell kullanıcısına yanıt

çok arada kalmıştım hatta dediğiniz gibi esr sipariş vermiştim amazondan, iptal edip az daha spigen sipariş edecektim, sonra foruma da sorayım dedim. beni gereksiz yükten kurtardınız çok teşekkürler

• losthell kullanıcısına yanıt

Bu modelde silikon diye yaziyordu yorumda yanlar o yuzden sararma sikayeti vardi o yuzden almadım.Esr nin attigim modelden ayni gozukup yanlari silikon olanlarida var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt

evet inceledim haklısınız hocam bunun anları yumuşak sizinkinin sert sanırım, yalnız bu durum çok kötü, özellikle kamera çevresini çok iyi düşünüp ayak yapıp bunu sadece yanları sararan kılıfa koymak saçmalık olmuş. bi de aynı fiyat neredeyse.

• Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Bu kılıftan sizin tavsiyeniz üzerine bende aldım yalnız iki satıcı var biri yurtdışı ben yurtiçi olan erbay adlı satıcıdan aldım. Siizin satıcı kimdi acaba? Türkiyede resmi satıcısı yok diye biliyorum esr nin, sahte gelebilir siye şüpheliyim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylezof77 -- 22 Kasım 2022; 14:1:24 >

Aynısından az önce ben de sipariş ettim. Durduk yere içime kurt düşürdünüz hocam, umarım düzgün bir şey gelir :))

• BuzParmak kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoş geldin hocam 😃

Hoşbuldum hocam, ilk kez premium denecek bir telefon alıyorum. Son 12 senede 2 tane telefon kullandım artık yeter dedim bunu aldım. Almışken kılıfı ekranı falan da güzel olsun bi 5-6 sene de bu götürsün istiyorum. İnşallah pişman etmez bakalım :)

• BuzParmak kullanıcısına yanıt
    Apple candır

Benimki yurtdisindan gelmişti. BDCollection EU Store

• İphone 13 için (14 ile ön kısmı aynı) çentiği kaplamayan cam önerebilecek olan var mı?
    Mümkünse Türkiye'den gelsin.

• Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Nasipse ay sonu yurtdışından 14 pro max siyah telefon gelecek yorumlarda da okudum ama fikirlerinizi almak istiyorum. Megsafe uyumlu kılıf, kaliteli lens koruma, ekran koruyucu, hepsini alıp memnun kalan arkadaşlar aldıkları ürünlerin linkini bırakırsa çok memnun olurum telefon gelmeden aksesuarlarını almak istiyorum, şimdiden teşekkürler.

• ip13 ile ip14 kılıfları birebir aynı mıdır ?

Şu ürünü beğendim ama ip14 için uygun mu acaba

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    iPhone 13 Kılıf, Spigen Rugged Armor Matte Black | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-kilif-spigen-rugged-armor-matte-black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 22 Kasım 2022; 21:34:40 >
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Değil. 13 7.65 mm iken 14 7.8 mm

• Lexco kullanıcısına yanıt

hocam bunlar nasıl 2 sinede uyuyor onu çözemedim

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-iphone-13-kilif-liquid-air-matte-black-acs05037-p-HBCV00002VO4LH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 22 Kasım 2022; 21:38:37 >
  • Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Yanındaki jestler (kullanmayacağım ama) ile birlikte silikon ve deri kılıflarım geldi 14 PM için. Orijinallerine epey yakın sayılır. 😊

• westblue26 W kullanıcısına yanıt

link var mı hocam

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.