ESR'nin amazon sayfasında iphone14 pro için Armonite ekran koruyucu yok. Buna alternatif olarak ne kullanabiliriz? |
Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İphone 8 plustan 14 pro max e geçince baya uzak kalmışız buralardan. 8i alırken de spigenden şaşmamıştım dedim bakayım sitesine neler yapmışlar 14 için derken optik armoru gördüm 😎 aha olm adamlar senin için tam bir şantiyeci ırgat kılıfı yapmış dedim sar gelsin, geldi kemik gibi de oldu yeminle telefona. En fazla iade ederim diyerek deneme amaçlı da spigen onetap pro dashboard sipariş verdim hızlı çakmak şarj aparatıyla beraber 2. Siparişimde. Onlar da bugün geldiler beklediğimden çok daha sağlam duruyo şaşırttı beni, dener yollarım geri dedim ama baya baya o hayvan gibi kılıfla o ağırlığa rağmen zamk gibi kaptı telefonu, henüz yol yapmadım deneme şansım olmadı ama beklediğimden çok daha iyi ilk izlenim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 17 Kasım 2022; 22:34:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizce 14 Pro Max için orijinal mag safe silikon kılıf mı alınmalı yoksa esr marka kılıflardan mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknosa kendi satıcısından iPhone adaptör alan var mı? Orijinalmidir arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 20 Kasım 2022; 13:4:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A101 orjinal alacaksan ordan almanı öneririm.
type c çıkışlı 10w adaptor bulamadım bi türlü, var da ben mi bulamadım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ESR'nin amazon sayfasından kılıf ve ekran koruyucu aldım. Blackfriday'in yaklaştığını unuttum. Acaba iptal edip beklesem mi? Değer mi beklemeye? Ne dersiniz ?
-
Bu kiliftan cok memnun kaldim sararma yapmadi.Sert plastik ve ozel madde kaplanmiş.Koruyucuguluda gayet iyi.Orjinal kilifin alti acik oldugu icin sevmiyorum
ESR Krystec HaloLock şeffaf kılıf, iPhone 14 Pro Max ile uyumlu, MagSafe ile uyumlu, sararmaya karşı çok dayanıklı, darbeye dayanıklı askeri standart koruma, polikarbonat tuşlar, şeffaf https://www.amazon.com.tr/dp/B0B7BD8SXJ?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_KFPG15T90X1JMN221PZM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 21 Kasım 2022; 2:51:59 >
Ne kadar süre kullandınız da sararma yapmadı acaba
Ben iki haftadir kullaniyorum ama yorumlarda ilk ciktigindan beri kullananlar var sararma şikayeti yok.Zaten sararacak kilif ilk hafta sonrasinda ufak ufak belirti vermeye basliyor :)
Hepsiburada da spigen ürünlerine sepette %30 indirim gelmiş
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/spigen-urunlerinde-marka-gunlerine-ozel-fiyatlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar 29w adaptör A101 de 359 TL orjinalmidir acaba gerçekten. Alıp deneyimleyen varmı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önerdiğiniz güçlü magsafe'li araç tutacağı varmı? 300-500 bandını geçmiyecek bir ürün arıyorum, netde yorumlarak bakarak mıknatısın güvenilirliği pek anlaşılmıyor.
-
Ekran koruyucu olarak ESR yeterli mi yoksa Spigen gerçekten fark yaratıyor mu, fiyat farkına değer mi? Kısaca ESR mi Spigen mi?
-
Arkadaşlar Trendyol da satıcı migros ORJİNAL Apple 20w adaptör 319 TL 2 yıl Apple Türkiye Garantili. Az önce sipariş verdim.
Teşekkür ederim,
6 taksitle siparişimi verdim…
Üstat siparişi iptal edip tekrar alım yapın fiyat 262 TL ye düştü migros Apple Türkiye garantili
fark yok aralarında, 13promax ile spigen, ipad air 5 ile esr kullanıyorum, kalınlıkları, parlaklıkları, netlikleri, dokunma hisleri, yağ tutma oranları birebir aynı diyebilirim asla fark yok, 13pm çıktığında alıp takmıştım, air5’i de aylar oldu, tecrübeyle sabittir kısaca.
14pm için adaptörlü 3’lü ekran koruyucuyu alın geçin amazondan, ben öyle yaptım 14pm için , spigene para kaptırmayın.
-
Şu da ihtiyaca göre mantıklı olabilir , metal standı ve magsafe’i var.
sararma konusunda güvenemiyor insan, eğer sararırsa 20tl’ye trendyoldan alır geçseydim demek var :)
yurtdışı ürün olduğu için garantide işlemez bunlarda.
amazon
ESR HaloLock ile klasik ayaklı kılıf, iPhone 14 Pro Max ile uyumlu, MagSafe uyumlu kılıf, askeri standart koruma, entegre kamera halka standı, çizilmeye karşı dayanıklı arka taraf, şeffafhttps://www.amazon.com.tr/iPhone-14-Pro-Max-%c3%a7izilmeye/dp/B0B7BDVX2K/ref=d_pd_sbs_sccl_2_2/262-7085679-0632663?pd_rd_w=iHYNA&content-id=amzn1.sym.a70b539e-9b69-400e-817b-40187643da50&pf_rd_p=a70b539e-9b69-400e-817b-40187643da50&pf_rd_r=SFJK2CF94A62X4NGT731&pd_rd_wg=tbDZV&pd_rd_r=c458b4ec-90de-43df-aa93-77b4cce8b1a3&pd_rd_i=B0B7BDVX2K&psc=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X