Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.873
Cevap
254
Favori
254.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arka kapak linki var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byzamane kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Erken sararıyor. Garantiyede girmiyor bu kılıf. Aldım daha önce.

• c.guleken C kullanıcısına yanıt
    tabi ki spigen hocam, esr spigen'le yarışamaz.

• kangalf kullanıcısına yanıt
    Kullanmadan yorum yaptığınız ne kadar belli. Armoriteyi telefonuna takan kesinlikle spigeni beğenmez.

• omerkartalfb O kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım mı? hocam beni bilen biliyor bu forumda. kullanmadığım aksesuar markası ve çeşidi çok çok azdır. Armorite daha kalın olduğu için kesinlikle ekrandan uzaklaştığınızı size hissettiriyor. spigen sanki koruma yokmuş gibi hissettiriyor. Ve bence kesinlikle renk doğruluğu daha iyi spigen'in. Lütfen sormadan hakkımda yanlış yorumda bulunmayın. Ben kullandığım için ürünler hakkındaki yorumumu belirttim, siz de kendi yorumunuzu istediğiniz gibi belirtebilirsiniz saygı duyarım.

Torras veya panzer glass ekran koruyucuları kullandınız mı? Tavsiye eder misiniz? Spigeni sipariş ettim ancak telefon geldi hemen kullanmak istiyorum telefoncuda torras ve panzer glass var taktırıp geçmek istiyorum.

• Bezdumda B kullanıcısına yanıt
    Panzer glass genelde telefon bayilerinde satılan bir ürün hocam. Fakat bu tür çok sağlam diye satılan belli kalınlıktaki ürünler kısa sürede, ufak tefek darbelerle hemen çatlayabiliyor köşelerden. Spigen'in özellikle slim hd modeli çook uzun süre hiç çatlama ve açılma yapmadan kullanılabiliyor mesela. Ve bence sağlamlık konusunda o çok kalın modellerin çok ötesinde.

Buyrun bu da panzer glass ekran koruyucu hakkındaki benzer şikayetler;
    www.sikayetvar.com
    Panzerglass - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/panzerglass

• gazeteci63 G kullanıcısına yanıt

Çamaşır suyu denediniz mi?

Teşekkürler, peki spigen'in paylaştığım lens koruyucusnu tavsiye eder misiniz? Lens koruyucu kullanıyor musunuz?

• Bezdumda B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kullanmıyorum. Fotoğraf kalitesini etkilediğini düşünüyorum, yapılan bütün profesyonel testler bunu kanıtlıyor. Gerek de duymuyorum açıkçası. O konuda tercih tamamen sizin.

Özellikle macroyu fena bozuyor…

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam hangi renk cihazınız? Takılı halini de paylaşırsanız sevinirim:)

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Kılıfı attım :) faydası oluyor mu ki? Oluyorsa tekrar bu kılıftan alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci63 -- 13 Kasım 2022; 20:39:46 >
    Hocam dusmelerde filan koruma saglio mu?

Bnde seffaf ariorum ama biraz da korusa iyi olur

• 26_____ kullanıcısına yanıt
    Etrafı gayet kalındı. Ama sanki bir tık daha kalın olanı vardı. Bakmak lazım. Tek kötü yanı 3 ayda sararması hatta parmak izi çıkması

• https://www.hepsiburada.com/apple-iphone-14-pro-max-kilif-surgulu-kamera-korumali-deri-gorunumlu-dikis-desenli-leke-tutmaz-kapak-p-HBCV0000311HVK-yorumlari

https://www.hepsiburada.com/kny-apple-iphone-14-pro-max-kilif-karbon-desenli-lux-negro-silikon-p-HBCV00002UYKH8

geçici olarak f p kılıf arıyrum, bunlardan herhangi biri olabilir mi ?
    özellikle kamera bölümü kapaklı olursa daha iyi olur diye düşünüyorum, neden herkes öyle kullanmıyor ? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gokcesel kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 1 kere taktım kullanmadım daha ihtiyaç fazlalığından satışa koydum cihazımın rengi mor

Bugün teslim edildi ve kullanmaya başladım.

Tutuşu güzel, elde kaymayacak şekilde sağlam duruyor.

Ama şimdi farkettim; sadece forumda gezindiğim halde telefon ısınıyor ve kılıfa rağmen hissedebiliyorum. Hatta sadece yolda giderken müzik dinlediğim telefon yarım saat sonra eve geldiğimde üstelik bu havada ısınmıştı.

Sizde de böyle miydi?

Ucuz şeffaf kılıfta hiç ısınmıyordu…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 14 Kasım 2022; 18:59:42 >
  • Elago glide kullanan var mi ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.