< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 14 Max sürprizi (2. sayfa)
-
-
Pandemiden oturu şuan zaten face id istemiyor herkes geçtiği zaman face id tartışmasız en iyisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İphone 13 pro sadece vergisi 8 bin tl civarında ?
Telefon da 16 bin tl civarında
-
ne kadar bos bi haber.
Iphone 14 pro max tasarim ve ozellik olarak iphone 14'e benzeyecek...yok artik...
Peki iphone 14 'in tasarimi veya ozellikleri belli mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANİphone 13 pro sadece vergisi 8 bin tl civarında ?
Telefon da 16 bin tl civarında
Ben vergisinden bahsetmiyorum, dolar bazında cihazın fiyatından bahsediyorum. 13 pro ve yeni ipad mini donanım ve ekran olarak birebir aynılar buna rağmen ipad 5800 lira, 13 pro 16 bin lira, vergisini falan geç aynı donanımı telefon adı altında yüksek kar oranı ile satıyorlar. Maliyet hesabı yaparsak tablet daha pahalıya mal ediliyordur. Bundan bahsediyorum, istese yapar ama daha fazla kazanmak varken neden daha ucuza satış yapsın ki, klasik Apple işte..
-
1 hafta sonra 15 tanıtırlar o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir şey olmaz. İş olsun diye haber paylaşıyorlar. Çöplüğe döndürdüler editörler siteyi.
quote:
Orijinalden alıntı: AzuLA
FaceID harika bir ozellik kaldirmak nedir?
Kullandiktan sonra vazgecilmezim oldu pek inanmiyorum kalkabilecegine.Aynen ya touch id ye dönmek nedir.
quote:
Orijinalden alıntı: AzuLA
FaceID harika bir ozellik kaldirmak nedir?
Kullandiktan sonra vazgecilmezim oldu pek inanmiyorum kalkabilecegine.Face ID büyük kolaylık cidden.
-
Saçma sapan uydurma yalan bir haber. Face ID kalkacakmış, parmak izi okuyucu koyulacakmış. YAW HE HEE
-
Millet 13 den bahsetmiş biz daha 5s deyiz :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: MarionCobretti
iphone 13 ü 13 yıl sonra alabilecek param olabilecekken 14 max tan bahsediliyor. vay bee.1 yıl daha sabredip 14 ü alırsın
-
Bu ne hız kardeşim, sürekli yenisi çıkıyor. Ne çabuk tüketiliyor anlamadım ki
-
Daha 13 'ün ilk ödemesini yapmadık. Ne ara 14 dediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X