Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Iphone 14 Pro - 128 GB - Siyah - Türkiye Cihazı - 13 Ay Garantili - Pil %97 - Fiyat Düştü!!! Satın Al 27 Kasım 2023 02:59 1 1 Iphone 14 Pro - 128 GB - Siyah - Türkiye Cihazı - 13 Ay Garantili - Pil %97 - Fiyat Düştü!!! 15 Pro'ya geçtiğim için 14 Pro cihazımı satıyorum. Telefonu 2022 Aralık sonunda Apple yetkili satıcısı olan Troy'dan aldım. Türkiye cihazdır. Cihazın değişen bir parçası yok. Pil yüzdesi %97'dir. Kozmetik olarak kusursuzdur, ilk alındığı günden beri kılıf ve kırılmaz cam ile kullandım. Kutu içeriği tamdır. Faturası mevcuttur. Cihazın yanında 4 adet kılıf hediye edeceğim. Fiyat: 52.000 TLIstanbul içinde elden alışveriş tercihimdir.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 52000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fanatec CSL Elite Base/Pedallar/Stand - Aksesuarlı Tam Set (Fiyat Düştü!) [SATILDI] Nintendo Switch OLED Çipli + 512 GB SD Kart [SATILDI] Iphone 14 Pro - 128 GB - Siyah - Türkiye Cihazı - 13 Ay Garantili - Pil %97 - Fiyat Düştü!!! [SATILDI] Steelseries Prime Mouse - Kutulu Garantili Temiz - 350 TL!