Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo Switch OLED Çipli + 512 GB SD Kart Satın Al 9 Ocak 2024 19:55 1 1 Nintendo Switch OLED Çipli + 512 GB SD Kart Merhabalar, cihazı seyahate çıkacağım için almıştım, seyahat iptal olduğu için satıyorum. Cihazı hep evde ve genelde televizyona bağlı şekilde toplam 10-15 saat kullandım, sıfır cihazdan hiçbir farkı yok. Cihazda en kaliteli çip ve Samsung'un 512 GB SD Kartı takılı, içinde 20+ oyun yüklü. Cihazın kutusu ve yanında gelen tüm aksesuarları mevcut. Cihaz banlı değil, çip menüsünden temiz NAND'a geçip online oynayabilirsiniz.İstanbul ve Kocaeli içi elden teslim edebilirim. Kargolama imkanım mevcut.Fiyat: 13500 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fanatec CSL Elite Base/Pedallar/Stand - Aksesuarlı Tam Set (Fiyat Düştü!) [SATILDI] Nintendo Switch OLED Çipli + 512 GB SD Kart [SATILDI] Iphone 14 Pro - 128 GB - Siyah - Türkiye Cihazı - 13 Ay Garantili - Pil %97 - Fiyat Düştü!!! [SATILDI] Steelseries Prime Mouse - Kutulu Garantili Temiz - 350 TL!