Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kutayy Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
40.109
Cevap
706
Favori
2.155.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19611962196319641965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Evet kapanır. İsterse telefon 5 sene doldursun. Pasaport kaydı yapan kişi telefonun kaydını silmemeli. Yoksa imeisi düşüyor.
    Emin misin. 3 yıldan sonra e devlette yolcu beraberinde getirilen cihaz diye yazıyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 7 Ekim 2024; 15:12:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    Eminim. Pasaporttan sildiğiniz gibi kayıt düşüyor. Cihaz pasaporttan asla silinmemeli. En azından birkaç yıl önceye kadar bu şekilde oluyordu. Kuvvetle muhtemel değişmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 7 Ekim 2024; 15:31:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Çalınan telefonlar için de bu imei kayıt silme işlemi mi yapılıyor

• BM35 kullanıcısına yanıt
    Hocam pasaporta işli imei’yi sildiğiniz anda her türlü düşüyor imei. Tekrar kayıt gerekiyor. Ama yurt içi telefonda imei silme işlemi yok. Malum imeileri Apple üzerinden kayıtlı.

• İşte o zaman fiyat olarak tr cihazıyla aynı olamaz. Güvendiğin birinden alacaksın ayrıca öyle bir cihazı

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Baktım şimdi buradan yapılıyormuş

www.turkiye.gov.tr
    Kayıp/Çalıntı İhbar Sorgulama/İptal
    https://www.turkiye.gov.tr/btk-kayip-calinti-ihbar-sorgulama-iptal

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

• BM35 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi hocam bilmiyordum ben de, teşekkür ederim.

• Herkese iyi akşamlar, 14 pro Max İOS 18.0.1 kullanıyorum, 2 gündür whatsappta gelen yeni mesajların bazıları 2-3 gün önceki mesajların arasında yeni mesaj olarak gözüküyor. Yani en üstte çıkmıyor okunmamış mesajlara bakarak gelenleri görebiliyorum veya aşağılara kaydırıp bakmam gerekiyor, aynı sorunu yaşayan veya fikri olan var mıdır acaba?

• bblokee B kullanıcısına yanıt

Yani yeni cihaz alınmayacaksa bende öyle yapardım. Gerçi evde 7 plus vardı ona yeni pil taktırdık 2-3 ayda yüzde 95 lere geriledi. Artık o kalitede yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

Evet çok suistimal edildi. Yeni cihaz alıyor adam kasa açıklığı, rengi koyu, leke var diye keyfi değiştiriyor. Hadi sıkıyorsa vatan, teknosayada yapsında görelim.

• Dostlar ilk çıktığı günden beri 16 PM kullanıyorum. Bunun öncesinde 14 PM kullanıyordum. Geçmeyi düşünenler için nacizane görüşlerimi paylaşayım. Öncelikle geçme sebebim yenilik olarak değil ekonomik olarak. Bu sene herhangi bir masrafım yoktu ve eldeki 14 pm çok değer kaybetmesin diye geçtim. Pil 90 daydı garanti 1,5-2 ay kadar kalmıştı.

-Deneyim olarak büyük ekran fark ediliyor ama aaa bambaşka olmuş diye hissettirmiyor.

-Cihaz ilginç bir şekilde milisaniye dahi olsa daha hızlı belli oluyor. 14 PM yi çoğunlukla kendi sürümü olan İOS 16 la kullanmıştım. Sanırım ram farkından dolayı böyle oluyor.

-Ciddi anlamda ısınma sorununu çözmüşler. Sadece çok güneş altında kullanırsanız parlaklıktan dolayı hafif ısınıyor. Oyunlardada keza aynı şekilde. 14 PM çok ısınırdı ondan çok şikayet ederdim.

-Pil olarak çok büyük farklar yok çok az daha 16 PM daha fazla götürüyor. 14 PM pili eskidiği için şimdiki cihaz haliyle 2 gün götürüyor fakat 14 PM ilk çıktığı zamanda 2 günü görüyordum. Ama yinede 16 PM kullanım olarak 1 saat kadar en fazla kullanım veriyor.

Özetle şu an alacak durumum yok diyenler için çok çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki 14 PM canavar gibi her türlü yıllarca götürür. iPhone 17-18 lere kadar bile bence rahat rahat gider. Ama durumum müsait, elimdeki cihazda eskimeden çıkayım diyenler için önerebilirim.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Hocam eski serilerin pilleri raflarda çok bekleyince pil yine ölüyor ondan olabilir

14 pm tek kusuru ağır telefon hocam

Aynen hocam kesinlikle haklısın. Zira gürgençler açılışında sıfır ipad 10.nesil aldım. Muhtemelen aylarca beklediği için batarya hiç istediğim gibi değil. Baya bitik durumda bence.

14 PM gerçekten çok ağır. Maalesef çeliğin sorunu bu. 14 pm kullanırken 15 PM yi elime almıştım o kadar hafif geldiki. 10 gram bile büyük fark ediyor. Birde çok ısınıyordu 14 PM. Mesela A17 pro işlemcisi mimarisi aslında 14 PM serisine düşünülüyormuş. Ama ısınma sorunundan dolayı vazgeçilmiş. Zaten 15 seriside deli gibi ısınıyor görüldüğü üzere.

her gün aynı şeyden yakınıyorum 😂 keşke pro max değilde pro alsaydım. en azından daha hafif

• aykuttb A kullanıcısına yanıt

Bende 14 pro yerine keşke 15 pro olsaydi da 17-18 kadar sabirsizlanmazdim 15 pro kurcalarken hafiflik konusunda hissetirdi ve donanim olarak gözüme cok batiyor kayitli olmazsa satip alirdim:)

Bir yanlışlık olmasın. 14 PM den 15 PM ye geçtim. İlk dikkatimi çeken telefonun hafifliği ve daha az ısınması olması. Onun dışında zaten Apple telefonlarda ardışık modeller arasında devasa fark yok. Özellikle dış mekanda ve güneş altında telefon daha az ısınıyor.

• noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt

Ben 16 PM ye geçmiştim. 15 PM kullanmadım hiç ama heryerde ısınıyor dedikleri için öyle söyledim. Dış mekanda asıl daha fazla ısınır çünkü güneş etkisiyle 2000 nits parlaklığa ulaşır. Orada da çok kalamaz ısıda dolayı hemen geri çeker parlaklığı.

Dış mekanda 14 PM ye oranla daha az ısınıyor dedim. 14PM dış mekanda çabuk ısınıp parlaklığı kısıyordu. 15PM de daha az ısınıp parlaklığı daha görünebilir oluyor 14PM ye kıyasla. Ek olarak ısınma net olarak daha az 15PM de.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hafiflik olarak elbette bende 15 ve sonrasını isterdim. aynı durumdayız, pasaport kaydım olmasa hemen satacağım ama işte :)

Gerçi 3 yıl tamamlandıktan sonra kime satabilirim orasıda ayrı söz konusu. bir iki hafta buradan birisi bana değişim kampanyasına sokabiliyoruz dedi ama daha önce samsungta başıma geldi. Şimdiki ile aynı durumdaydım ve sokamadım

• 
Sayfa: önceki 19611962196319641965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.