16p gecilebilir ama 1 sene daha bekleme sabrin varsa 17 beklenebilir.Yada 16p alirsin,17 cikinca düşünebilirsin.Herşey bütçe oldu:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1965. sayfa)
-
-
Siteler ne kadar fiyat veriyorsa 5k üzerine ekle,55-60k arasi satilabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir gün de alışırsın hocam bas geç düşünme
-
Arkadaşlar başına gelen var mı ? Hattım Vodafone, yanında uygulamasına girmiyor. Farklı bir telefona sim kartı taktım orda giriş yaptı. Tam sorunum 4 basamaklı 2.kod gelmiyor. Uygulamayı sildim geri yükledim telefonu kapattım açtım. iPhone pro Max 14 yurt dışı 3-4 gündür bu sorun var. Başına gelen oldu mu ? İ-mesaj açık ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone’da oluyor böyle sorun bazen. Hattın tl yüklemeli ise tl yükle tekrar dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burActive -- 15 Ekim 2024; 8:49:48 >
Arkadaşlar merhaba, 14 pro kullanıcısıyım ve halen ios 17 ile kullanıyorum ancak whatsapp (sanırım son uygulama güncellemesi ile oldu) yeni mesajları yukarı taşımıyor yani bildirim alıyorum ancak whatsapp’a girdiğimde yeni mesajlar üst sırada olmuyor aşağılarda kalıyor. Sebebi ve çözümü nedir başına gelen var mı
Dostlar abd'den alınma 12 pro için almanyada ücretli olarak batarya değiştirebilir miyiz ? Bilgisi olan var mı ? Yoksa Türkiye'de bakmadıkları gibi orda da aynısı mı geçerli ?
-
widgetlarda sorun yaşayan var mı? yok oluyor yada tamamen beyaz oluyor ve hiçbir şey gözükmüyor.. ekranı kilitleyip açtığımda düzeliyor
14 pro için uygun fiyatlı güzel bi ekran filmi istiyorum. Mat olmasın fakat.
Kullanıp da memnun oldugunuz markalar var mı
Türkiyede de bazi servis ağlari değiştire biliyor.Başari ile görüştüm 2. İmei kayitli değil diyip değiştirmeyiz diyor:))) Türkiye harici her yerde değiştirebilirsin
İş görsün diyorsan kendimde kullandigim var.Parmak izi zamanla yapar belki ama en azindan cizilmeyi korur.Cam gibi gösteriyor kendindr takarsin sıkıldımı yada iz biraktimi söküp atarsin
amazonBABİLDEN Apple iPhone 15 Pro İle Uyumlu Hizalama Aparatlı ve Takılırken Camın Altında Kesinlikle Toz Bırakmayan Darbelere Karşı Ekstra Güçlü Ekran Koruyucu Camhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CS9S987L?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_MQVMXN7NDQ33K1CWHA0G&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_MQVMXN7NDQ33K1CWHA0G&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_MQVMXN7NDQ33K1CWHA0G&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Abi klavye geriden geliyor kafayı yiyeceğim naptıysam düzelmedi
Hayırlı olsun hocam kamera koruyucu extra çıkıntılık yaparak kılıfın şişmesine sebep oluyor mu?
Hayır olmuyor
Tamamiyle aynı ayarlarla gece %3/4 şarj giderken 18’le beraber %7 gidiyor geceleri. Ayarlar aynı. Bekleme modunda şarj tüketimi artmış ne yaptıysam çözemedim. Wifi, bluetooth açık(saate bağlı) eskiden de öyleydi. Onu kapa bunu kapa çözüm değil yani ayarlar eskisiyle aynı. Umarım ilerleyen güncellemelerle çözerler
Kilif mineks mi.? 14 pro ayni kilif var 200 tl almiştim
Sürüm kaynaklidir.Gecmek için maceraya girmiyicem ios 18 sorunlariyla geldi 16 serisine bile yaramamiş
Galiba öyle amazondan almıştım
16 sayfasindaki yorumlari okuyunca Cihazimi bidaha sever oldum:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X