Şimdi Ara

İphone 14 Pro 256 Gb Altın - Amerikadan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #Iphone 13 Pro Kapasite #256 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İphone 14 Pro 256 Gb Altın - Amerikadan

Amerikadan haftasonu gelecek cihaz. Kendim için sipariş vermiştim ancak mor renk istiyordum. Oradaki arkadaşım mor renk bulamadığı için altın rengi almış. O nedenle bunu satarak mor renk alacağım.

Fotoğrafları gelince ekleyebilirim. İstanbul içi Üsküdar, Kadıköy bölgesinde elden teslim etmeyi tercih ederim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 29000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 29 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat fazla hocam.cart curt desek 24 den fazla olmamasi lazim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24 e varsa ben mor renginden alayım hocam pasla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 26_____ kullanıcısına yanıt

Yanimdaki apple store'da 25900tl (1459€ ve stokta yok, satin alirsan ay sonu teslim)

o fiyata bulursan kacirma al derim. Artik atlayarakmi alirsin, ziplayarakmi, parendemi atarsin bilemem.

• 1305 euro taxfree ile almanyada siparis verdim tl olarak 18,3 ile carparsak 23.880 filan hadi 23900.ole takla atmaya carta curta gerek yok.zaten uslubunuzdan belli amaciniz.(128 gb icin konustum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_____ -- 1 Ekim 2022; 18:54:17 >
  • 26_____ kullanıcısına yanıt

Millet x ulkeye gidecek hadi donerken yanimda 1 telefon getiriyim diyip aldigi fiyata yurticinde satacak. Anme hizmeti. Yok oyle bir dunya esin dostun haric.

Madem siparis verdiniz neden ilanlara bakiyorsunuz. Hadi bakitiniz neden gereksiz bir yorumda bulunuyorsunuz?

Sizin 1300€ ya buldugunuz cihazi ben ayni kondusyonda 1200-1100€ yada bulabilirim. Gelip buraya cok pahali satiyorsun birader ben 1200€ya aldim desem adam kufur dahi etse hakli.

Bende uslup arayacaginiza kendinizde forum ahlaki arayin bence.

• Hocam adam zevkine degistirio ilanda bn bunu anladim.
    Ole denk geldi baktim.
    Bulabilirseniz alabilirsiniz.
    Kimsenin malini kotulemiorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 Pro 512 GB Yeşil (TR)
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.