Şimdi Ara

İphone 14 Pro 256 GB YD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İphone 14 Pro 256 GB YD

Cihaz hatasız olup amerikadan alınmıştır. Çift e simli modeldir. Full kutulu pil sağlığı %85'dir. Kılıf ve ekran koruyuculu gönderilecektir. İstanbul içi elden teslim olur. Cihaza hat takılmamıştır.

Fiyat: 24.000 lira

İphone 14 Pro 256 GB YD

İphone 14 Pro 256 GB YD

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 24000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• yurt içi 1 haftalık bowers & Wilkins PX8 garantili anc kulaklıkla takas düşünürmüsün yada bang olufsen h95 anc 1 senelik yurt dışı..

• OMREG O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ettim hocam ama düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey sorabilir miyim?

kayıtsız telefonlar nasıl kayıt etmeden kullanılabiliyor? her sene ocak ayında tüm sim'ler sıfırlanıyor mu? atıyorum bu telefonu ben bu şekilde 3-4 yıl aralıksız kullanabilir miyim?

• agulec kullanıcısına yanıt

evet hocam ocak ayında sıfırlanıyor 4 ay birini 4 ay diğer simi kullanıyorsunuz kalan 4 ay içinde cihazlar var ya da başka bir iphone 6-7 gibi cihazlara hattınızı takıp cihazları eşleyip kullanmaya devam edebiliyorsunuz

• trophy07 kullanıcısına yanıt

yeni yönetmenlikle maks 4 ay kullanıyor 2 simde hocam. yani bi sim kapandığında diğeride kapanıyor toplam 4 ay hakkınız var.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Hangi yeni yönetmelik?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahrud83 kullanıcısına yanıt
    Düzenleme getirildi hocam y.disi cihazlara

RN Donanımyoutube
    YURTDIŞI TELEFONLARI SADECE 2+2=4 Ay KULLANACAĞIZ !
    https://www.youtube.com/watch?si=z2J7jbn9KjzXthqK&v=8YeBZ3Aa8UA&feature=youtu.be

Y.disi kullananlara SMS de gidiyor zaten düşürüldü diye.

• Daha karar çıkmadı hocam sadece böyle bir şey olabilir diyorlar kesin bir şey yani.

yok öyle birşey kafanızdan sallmayın...

• thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim kafadan sallıyorum Mehmet Şimşek vergileri kaldırıyor halk için refah seviyesini her gün yükseltiyor ülkenin.

Sallıyorsun milleti korkutuyorsun… varsa resmi bilgi yazaraın bir siz aklllısınız milletin cihazını ucuza kapatmaya işin içinde olmasak bizide kekliceksin… burası kocaman bir ülke senin kıytırık imeine kalmadı devlet… 1 ayda milyona yakın turist girip çıkıyor e onlarınkide kapansın…

Satılan telefon Yurtdışı Kapanacak ve kapanacağını savunan sensin ben hükümeti yalayan kim ??? Demekki ben 100ninlik telefonu alanlardan değilim??? Kimde akıl yok kimde var yukarı doğru oku gör??? Neyse ben SS aldım yaz ayında eline veririm SS leri???

• quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Bu mesaj silindi.

Sıkça sorulan sorular:

Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?

Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.

Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?

Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.

Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?

Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.

Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?

Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır

kapiş???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.