Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
İphone 14 Pro 256 GB YD
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Teşekkür ettim hocam ama düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Birşey sorabilir miyim?
kayıtsız telefonlar nasıl kayıt etmeden kullanılabiliyor? her sene ocak ayında tüm sim'ler sıfırlanıyor mu? atıyorum bu telefonu ben bu şekilde 3-4 yıl aralıksız kullanabilir miyim?
-
evet hocam ocak ayında sıfırlanıyor 4 ay birini 4 ay diğer simi kullanıyorsunuz kalan 4 ay içinde cihazlar var ya da başka bir iphone 6-7 gibi cihazlara hattınızı takıp cihazları eşleyip kullanmaya devam edebiliyorsunuz
-
yeni yönetmenlikle maks 4 ay kullanıyor 2 simde hocam. yani bi sim kapandığında diğeride kapanıyor toplam 4 ay hakkınız var.
-
Hangi yeni yönetmelik?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düzenleme getirildi hocam y.disi cihazlara
RN DonanımyoutubeYURTDIŞI TELEFONLARI SADECE 2+2=4 Ay KULLANACAĞIZ !https://www.youtube.com/watch?si=z2J7jbn9KjzXthqK&v=8YeBZ3Aa8UA&feature=youtu.be
Y.disi kullananlara SMS de gidiyor zaten düşürüldü diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Daha karar çıkmadı hocam sadece böyle bir şey olabilir diyorlar kesin bir şey yani.
-
yok öyle birşey kafanızdan sallmayın...
-
Aynen kardeşim kafadan sallıyorum Mehmet Şimşek vergileri kaldırıyor halk için refah seviyesini her gün yükseltiyor ülkenin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sallıyorsun milleti korkutuyorsun… varsa resmi bilgi yazaraın bir siz aklllısınız milletin cihazını ucuza kapatmaya işin içinde olmasak bizide kekliceksin… burası kocaman bir ülke senin kıytırık imeine kalmadı devlet… 1 ayda milyona yakın turist girip çıkıyor e onlarınkide kapansın…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satılan telefon Yurtdışı Kapanacak ve kapanacağını savunan sensin ben hükümeti yalayan kim ??? Demekki ben 100ninlik telefonu alanlardan değilim??? Kimde akıl yok kimde var yukarı doğru oku gör??? Neyse ben SS aldım yaz ayında eline veririm SS leri???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thehspeed
Bu mesaj silindi.Sıkça sorulan sorular:
Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.
Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.
Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.
Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır
kapiş???
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X