her sene her sim için 4 ay 4 ay ayrı ayrı veriliyor hocam,mesela bende şuan yd 15 pro max var yılbaşında e simi aktif ettim kullanıyorum nisanda bayiye gidip e simi fiziksele çevirip 4 ay daha kullanıcam 8inci aya kadar kullanmış olacağım yani telefonu,benim için şuan tek sorun 8inci aya kadar karar verme aşaması var çünkü 1 tane daha yd 15 pro maxmı almalıyım yoksa gürcüye gir çık yapıp kayıtmı etmem lazım veya bir tane 14 pro max yd alıp kalan 4 ayı onunlamı döndüreyim diye seçeneklerim var,tabi bunlarla herkes uğraşmaz 90-100k verip tr 15 pro maxta almak seçenekler arasında bu arada benden size bir tavsiye,e sim çok güzel birşey olsada TR serveri daha teknolojiye ayak uyduramadığı için e simi başka bir telefonda aktif ederseniz bankalar bunu sim kart değişikliği olarak algılıyor ve banka uygulamaları sim kart blokesi atıyor,aslında fiziksel bir simi başka tele takmış gibi oluyorsunuz ama o kadar algılayamıyor bunlar neyse tavsiyem fiziksel simli cihaz almanız hemde e sim çevirmeyle uğraşmamanız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 11 Şubat 2025; 22:25:13 > |
Bildirim