Şimdi Ara

İphone 14 Pro 256 GB YD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

her sene her sim için 4 ay 4 ay ayrı ayrı veriliyor hocam,mesela bende şuan yd 15 pro max var yılbaşında e simi aktif ettim kullanıyorum nisanda bayiye gidip e simi fiziksele çevirip 4 ay daha kullanıcam 8inci aya kadar kullanmış olacağım yani telefonu,benim için şuan tek sorun 8inci aya kadar karar verme aşaması var çünkü 1 tane daha yd 15 pro maxmı almalıyım yoksa gürcüye gir çık yapıp kayıtmı etmem lazım veya bir tane 14 pro max yd alıp kalan 4 ayı onunlamı döndüreyim diye seçeneklerim var,tabi bunlarla herkes uğraşmaz 90-100k verip tr 15 pro maxta almak seçenekler arasında  kısaca 2 tane yurt dışı telefon ile seneyi sürekli çevirirsiniz hocam kayıtsız,2inci telefondaki 2inci simin 4 ayı amorti olarak kalıyor her sene.

bu arada benden size bir tavsiye,e sim çok güzel birşey olsada TR serveri daha teknolojiye ayak uyduramadığı için e simi başka bir telefonda aktif ederseniz bankalar bunu sim kart değişikliği olarak algılıyor ve banka uygulamaları sim kart blokesi atıyor,aslında fiziksel bir simi başka tele takmış gibi oluyorsunuz ama o kadar algılayamıyor bunlar neyse tavsiyem fiziksel simli cihaz almanız hemde e sim çevirmeyle uğraşmamanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 11 Şubat 2025; 22:25:13 >

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Türkiye'nin en büyük sorunu bu işte , araştırma yok , gençlik okumuyor , sadece birilerini izleyerek gerçekleşti sanılıyor . Resmi hiçbir haber yok dostum milleti yanıltmayın . Ek olarak teknolojik olarak çift fiziki sim olan cihazda bunu yapmaları imkansıza yakın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carteryusuf kullanıcısına yanıt
    Haberi çıktı dostum SMS gitti y.disi kullananlara nettede bir sürü yerde söz ediliyor bu hükümet zaten bugüne kadar nasıl engellemedi oda düşündürücü kayıt parası 42 bin lira olmuş koklatmazlar

Dostum resmi bir yazı genelge öneri vs varsa atabilir misin ? Mümkünatı yok . 4 ay süreyi 3 aya 2 aya indirecekler desen anlarım ama 1 sime taktığında diğeri de başlayacak kısmı asparagas.

Bak üste yazdım yorumu oku iyicene sen bu hükümeti ne sanıyorsun bu kafayla yasiyosun kardeşim 150₺lik IMEI kayit ücreti 42 bin lira oldu diyorum mumkunati yok çift sim olayını kaldıramazlar diyosun keşke senin gibi toz pembe dünyada yasayabilsek

Teknik bilgin kısıtlı onu anladık . Zorlama bari hocam . Resmi bir açıklama vs haber yok arkadaşlar merak etmeyin

Dediğime cevap ver sen önce bırak suyu bulandırmayı 150₺ liralık IMEI ücreti nasıl 42 bin lira oldu ?

• Merhaba 20 bin düşünürmüsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt

maalesef hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.