Saçma bir sorunum var yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Hoş iphone a da stabil olsun but olmasın diye geçtik ama neyse. Problem şu şebekem gidiyor yani telefonla konuşurken internete giremiyorum. Yada şebeke fulken erişimm sağlayamıyorum. Uçak modunu aç kapa yapınca düzeliyor. Misal İnternete bağlanmıyordur resimde aynınkonumda uçak modunu açıp kapatınca sonuç böyle durduk yere. İnterneti kesiyor uçak moduna gir çık yapmam gerekiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadEagle06 -- 2 Ocak 2023; 1:0:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İphone 14 pro bağlantı problemi
-
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayarlar-genel-sıfırla ağ ayarlarını sıfırlayın bir de öyle deneyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sorunun aynisi bende de var.3 aydan beri telefonu kullanamiyorum.Sikayet sitelerinde de bu problemi yasayanlar oldugunu okumustum.Fakat nasil bir sorunsa cozumunu ogrenmek henuz nasip olmadi.
Ag ayarlarini sifirlama yapip düzelme veya sistemi tekrardan yükleme yapildigi halde sorun dvm ediyorsa kronik sorun olabilir
Ag ayarlarini sifirladim.2 kez fiziki sim aldim.1 kerede esime gectim.Cihaza DFU modunda bastan yazilim attim fakat sonuc alamadim.Umarim konu sahibi arkadas sadece ag ayarlarini sifirlama ile sorununu cozer.
Apple destek ne diyor hocam bu duruma
-
Uzaktan cihaza baglanip cihazinizda sorun yok diyor.Ama ben bu telefonu 2 ay sorunsuz kullandim , son 3 aydir kullanamiyorum diyorum.Anliyorum ama cihazinizda donanimsal ve yazilimsal sorun yok.Operator sorun yok diyor BTK sorun yok diyor anlamadim gitti..
problemi bende yaşıyorum eşimdeki cihaz komple kesti interneti geçenlerde *999# yi arayıp apn ayarlarını alıp tekrar kurdum fakat devam ediyor yazılımsal bir şey sanırım fakat apple alma amacım bunlarla uğraşmamaktı :D
-
Peki problem sadece internet mi? Yoksa arama ve aranmalarda da problem yasaniyor mu?
internette diye hatırlıyorum bir yanlışım yoksa
-
Yani sorunu şahsen tam anliyamadim ama,turkcell kullaniyorken telefon geldiginde nete giremiyordum lte yazisi gidiyordu telefonu sonlandirirken 3g lte oluyor inernete tekrar giremiyordum ucak moduna alip kapatinca düzeliyordu müşteri hizmetleri wifi aramasiydi sanirim kapattmişti eger sizinde öyleyse turkcell den kaynaklaniyor olabilir
telekom hocam benim ama sizin anlattığınıza benzer şeyler bende olan şeylerde
-
wifi aramasi vs kapatin hatta lte kapatip 3g kullanin düzelicek mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- siri chatgpt kestirme
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- icloud yıllık satın alma
- parolalar iphone
- a16 bionic
- telefondan ses gelmiyor
- iphone 14 pro kamera özellikleri
- iphone se 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X