Şimdi Ara

SATILDI iPhone 14 Pro Max 256 GB Silver YD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI iPhone 14 Pro Max 256 GB Silver YD

Yurtdışı 256 GB Cihaz 2.5 ay önce Almanyadan geldi. Çiziksiz tamirsiz Pil Sağlığı %100 Silver renk. Fiziki çift simli model. Pasaporta kaydettirmek istemediğim için satıyorum. Kutu içeriği full, ayrıca turkcellden alınma apple hızlı şarj adaptörünü (609 TL) ve kılıfını da yanında göndereceğim.

Referanslarım mevcut elden de teslim edebilirim. Fiyatı uygun yazıyorum. Pazarlıksız

Fiyat: SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 30000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İlan açmaya çok geç kaldınız hocam ,inşallah satılır. Almanya'ya da başka ülkeden gelmiş büyük ihtimalle çünkü AB ülkelerin de A2894 model satılıyor 1 fiziksel sim ,1 e-sim li model . Ben yine arkadaşlarıma sorayım almak isteyen olursa hemen size döneyim. 2 saat kaldı çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dört kişi yazmış dün akşam ama ben yeni baktım. Hala almak isteyen olursa cihaz duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okuryzen kullanıcısına yanıt

Hocam dün 12 ye kadar kayıt ücreti 6 bin TL ydi,an itibari ile 20 bin TL. Satmanız da bir hayli zorlaştı yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Bilgim var, alacak olan varsa alır yoksa kullanırım bu şekilde gittiği yere kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okuryzen kullanıcısına yanıt
    Erken görmüş olsam ben alırdım, WhatsApp gruba atardım en fazla 5 dk sürerdi satılması :(( ama erken görmedim. Dün çok yoğundum o yüzden akşam girebildik DH a :(( Sağlık olsun yine buluruz müşteri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlginize teşekkürler arkadaşlar, satıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.