15 gün bekleyip teslim aldıktan sonra 1 gün oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (24. sayfa)
-
-
zam geldikce teslimat suresi azalmıs, alcak bunlar.
-
yakın zaman da teslim alan var mı ios 16.2 ile geldi iade cihaz mı acaba
-
Yok artık şaka mısın 😅 Herkese 16.2 geldi. Sonuçta fırından yeni çıkanı yollamıyorlar 16.3 çıkalı 1-2 hafta oldu. Kimler kimler iphone alıyor 😅😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 hafta önce arkadaşım aldı 16.0.1 ile geldi yine de bilgi için teşekkürler 😅
-
Aldınız mı,aldıysanız burada garanti konusunda herhangi bir sorunla karşılaltınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple centre'dan aldım, 1 sene garantili oluyor ama Apple'ın kendi servislerinde kullanamıyorsunuz troy, gürgençler gibi yerlerden servis alabiliyorsunuz.
-
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var, İphone 14 Pro 23.500 TL 256 GB Yurtdışı ürün var internette,sizce fiyat nasıldır ve bu YD ürünleri alırken neye dikkat etmem gerekiyor,Cihaz avrupa cihazı ve sıfır fakat kutu yok,güvenilirmidir böyle alsak,kayıtta sorun yok geçen Kasımda yurtdışına çıktım ve üzerime daha öncede YD telefon kaydı yok,bir yol gösterirseniz sevinirim..
-
yakın zamanda sipariş veren var mı? 18 nisanda pro max 256gb sipariş verdim, 28 nisanda teslim edilir dediler. pazartesi günü kargoya verildi, tahmini teslim tarihi olarak perşembe yazıyordu ancak akşam kontrol ettiğimde "bu ürün için yeni bir teslimat tarihi belirlediniz" yazıyor ve tarih olarak 5 mayıs yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım açan yok gündüz tekrar darlicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X