Şimdi Ara

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
7
Favori
21.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 15 gün bekleyip teslim aldıktan sonra 1 gün oldu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zam geldikce teslimat suresi azalmıs, alcak bunlar.

• yakın zaman da teslim alan var mı ios 16.2 ile geldi iade cihaz mı acaba

• stalker kullanıcısına yanıt
    Yok artık şaka mısın 😅 Herkese 16.2 geldi. Sonuçta fırından yeni çıkanı yollamıyorlar 16.3 çıkalı 1-2 hafta oldu. Kimler kimler iphone alıyor 😅😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt

1 hafta önce arkadaşım aldı 16.0.1 ile geldi yine de bilgi için teşekkürler 😅

• QeduxxSA kullanıcısına yanıt

Aldınız mı,aldıysanız burada garanti konusunda herhangi bir sorunla karşılaltınız mı?

• deren05 D kullanıcısına yanıt

Apple centre'dan aldım, 1 sene garantili oluyor ama Apple'ın kendi servislerinde kullanamıyorsunuz troy, gürgençler gibi yerlerden servis alabiliyorsunuz.

• Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var, İphone 14 Pro 23.500 TL 256 GB Yurtdışı ürün var internette,sizce fiyat nasıldır ve bu YD ürünleri alırken neye dikkat etmem gerekiyor,Cihaz avrupa cihazı ve sıfır fakat kutu yok,güvenilirmidir böyle alsak,kayıtta sorun yok geçen Kasımda yurtdışına çıktım ve üzerime daha öncede YD telefon kaydı yok,bir yol gösterirseniz sevinirim..

• yakın zamanda sipariş veren var mı? 18 nisanda pro max 256gb sipariş verdim, 28 nisanda teslim edilir dediler. pazartesi günü kargoya verildi, tahmini teslim tarihi olarak perşembe yazıyordu ancak akşam kontrol ettiğimde "bu ürün için yeni bir teslimat tarihi belirlediniz" yazıyor ve tarih olarak 5 mayıs yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım açan yok   gündüz tekrar darlicam 

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.