Şimdi Ara

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
7
Favori
21.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuları gezdim ama bulamadım. Ben bugün sipariş verdim ama teslim aralığı 19-26 ocak olarak gösteriyor.

Bu tarihten önce gelen oldu mu sipariş verip?

Yada süreçleri nasıl ilerledi bilgilendirirlerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim siparişim de bu şekilde ayın 20 sinde sipariş oluşturdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihangunn -- 22 Aralık 2022; 23:36:36 >
  • Ben de bugün oluşturdum. 19-26 ocak gösteriyor. Eğer bi gelişme olursa paylaşırsan sevinirim. :)

• Bekleyip göreceğiz :)
    Herhangi bir gelişme olursa buradan bilgilendiririm

• yeni yıla girmeden gelsede bizede sürpriz olsa keşke.

• Ben de 20 Aralıkta sipariş verdim teslim tarihlerimiz aynı..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İsimlerimiz de aynı sanırım hahahah
    Siparişiniz işleniyor aşamasından sonra 10-15 gün içinde gönderime hazırlanıyormuş cihaz
    14 pro-pro max ana konuda gördüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt

Keşke ben de çok isterim ama imkansız gibi gözüküyor bakalım

• Evet adaşız 😅 benim anlamadığım mağazalarda günlük stok açılıyor az sayıda ve satılıyo onlinedan alınca neden bu kadar uzun bekliyoruz. Hepsiburada, vatan vs diğer mağazalar da günlük stok açıp hemen gönderiyor 🥹

• Sipariş statüsü değişince burda haberdar olalım bari birimizinki gecikirse mevzu çıkarırız 😅 hangi model aldınız?

• acaralihan A kullanıcısına yanıt

Ben mağazaların şu anki sıfır otomobil bayileriyle aynı kafada olduğunu düşünüyorum.

Eline stok geçtiğinde bir adet müşteriye 1 adet telefon vereceğine, telefonculara satıp 10 adet - 20 adet ürün satıyor tıpkı sıfır otomobillerde olan bayide araç yok ama galericilerde tonla sıfır araç olması gibi bu şekilde her iki taraf da kazanıyor telefoncu ederinden baya baya fahiş fiyata sarı siteye koyuyor mağaza da toptan cihaz satışı yapıp kâr etmiş oluyor tabi bu karmaşada da aralığı bulan bir kaç kişiye de ürün satışı yapılıyor elbette. Ben şu anki durumu bu şekilde özetliyorum. Tamamen kendi düşüncem doğruluğu tartışılır mutlaka.

• acaralihan A kullanıcısına yanıt

Hahahhaha aynen buradan haberleşelim iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler 

Bu arada yaklaşık bir saat - iki saat önce apple store sitesinde ufak bir çökmeye rastladım siparişlerim kısmına girmek istediğim zaman "Aradığınız sayfa bulunamadı !" uyarısına denk geldim bir kaç kere denedim sonuç aynıydı.

Şimdi düzelmiş durumda ama sipariş durumu aynı belki değişmiştir diye ummuştumiPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler 

• Birden toplu bir stok gelse ve hemen gönderilse.

Galeri mantığı bana da mantıklı geldi. Senden benden parayı peşin aldı 1 ay sonra gönderecek.. Elindeki malı da mağaza müşterisine satıyor.

• Benim 3 gün oldu siparişi vereli bakalım ne olacak.

• Haklı olabilirsiniz. Apple’ın, Türkiye’de bulunan operasyonu gerçekten çok yetersiz. Arzı karşılayamıyorlar. Bu bir marka için kötü bir durum. Üstelik kendi mağazasında telefonun olmaması çok kabul edilebilir bir durum değil. Madem getiremeyeceksin mağazalarına neden ürettin telefonu.

Biraz sabretmek de fayda var. Kendinizi bu kadar sıkmayın maalesef satış stratejileri bu şekilde zaten teslim sürelerini kabul edip sipariş verdik. 15 aralıkta pro max siparişi verdim işleniyor aşamasında hala.Deşiklik olduğunda bilgi veririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Zaten üretemedikleri için bu durum var.. Çindeki fabrikada yaşanan sorun nedeniyle üretim %20-30 düştü diye okumuştım. Bu tedarik stok sorunu diğer ülkelerde de böyle 😕
    10-15 gün kabul edilebilir bir süre ama 3-4 hafta fazla gerçekten. Ama günün sonunda bunu kabul edip sipariş verdik.. Umarım belirtilen süreyi geçmez 🥲

• 8 aralıkta sipariş geçtim 2 ocak teslim diyordu 22 aralıkta teslim oldu bilginize.

• Akid kullanıcısına yanıt
    2 haftada teslim olmuş bu iyi bir süre. Teşekkürler geri bildirim için :) Güzel günlerde kullanın..

• Akid kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güzel günlerle kullanmanız dileğiyle ...

Dün biraz araştırdım çoğu insana belirtilen süreden yaklaşık 5 gün 1 hafta gibi sürede erken geliyormuş

Ama bizim tarafımızda şöyle bir durum var önümüzde yılbaşı tatili olması sebebiyle bizim siparişlerde böyle bir şey olacağını sanmıyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.