Şimdi Ara

iPhone 14 Pro'nun hap şeklindeki kesiminin özelleştirilebileceği iddia ediliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Her sene devrim mi olur Allah aşkına.   Tuşlu telefondan, dokunmatik telefonlara geçmek devrimdir. Veya ilk Fotoğraf ve video çeken telefonu yapmak devrimdir. Diğer türlü var olan teknolojiyi geliştiriyorlar.

• Yazılım konusunda çığır açan Apple.. tasarım konusunda neden hep geride kalıyor? millet katlanır telefona geçti Apple geçmesi 2030'dan sonrayı bulur..

• Fake gibi 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RichesMen kullanıcısına yanıt
    Ben hala transparan iPhone bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her sene aynı terane alamayacak olanlar her sene olduğu gibi bu sene de ağlamaya gelmiş arkadaşlar alamamanız bizim problemimiz değil. Biz eleştirmiyormuyuz elbette eleştiriyoruz ancak siz bunu farklı bir boyuta taşımışsınız artık nasıl bir kin bu hele bir tanesi var her apple ürününü kötülüyor şaka gibisiniz 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUNCH -- 4 Eylül 2022; 2:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone yine göstermiş öncülüğünü. hemen çıksın da şu özellik için fazladan 20k bayılayım. en sonda 400 liralik elmalı apple temizlik bezim ile ekranı güzelce sileyim. mikrofiber bezler ıyy pis kaka. elma var bezde bi kere taammı? daha güzel siliyo

• Şu ekran altı kamera olayı gelse keşke. Apple en son geçer gibi görünüyor.

• Bir apple kullanıcısı olarak şunu söylüyorum. Çok büyük bir özellik eklemişler :D:D:D şimdi diğer markalar düşünsün.

• bunun bir haber değeri mi var anlamadım

• kesin böyle gelir

• binlerce liralık telefonun ekranında delik var :)

• Eğer o telefon type-c olarak piyasata sürülmez ise son kullanıcıyı madur ettıklerınden dolayı satışı yasaklanmalı!

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Öküz olduğum için haberi okumadan yorum yaptım. Neyse bana bi ders oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah razı olsun ağam. 

• Çentik gizlemeden ne farkı var?

• Bu haber doğruysa yeryerindenoynar

• yasaklanır o kesin... 13 lle 14 resmen aynı gözüküyor masada aynı olunca...

• Samsungda s10 serisinde de vardı sonra kaldırdılar güncelleme ile sanırsam artık kapatılamıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

• samsung daha bakınsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.