Şimdi Ara

iPhone 14 vergisi ne kadar? İşte iPhone 14 Pro Max vergisiz fiyat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin hiç bişey üretmesine gerek yok ki. www.devletinden.com üretmediğimiz ürünlerden üretenden daha çok kazanıyoruz. site troll değil bu arada saadet partisinin gerçek sitesi

• Cem kullanıcısına yanıt

Bizde Amerika fiyatının 2 katından da fazla olduğu için muhtemelen hükümete telefon almışken yanında aksesuarlarını da alıp veriyoruz  

• eskiden iphone tanıtılmadan veya tanıtıldıktan hemen sonra forum olarak yeni telefon özelliklerini, geçmeye değermi, hangi modelini alacağımızı vs konuşurduk.
    şimdi gelinen noktada konuştuğumuz şeylere bakın yazık valla.

• 1 yıllık pasaport ve harcı 700 TL.

28 eylül gidiş 29 eylül dönüş (isterseniz daha fazla kalın) Dubai bileti 5250 lira.

Dubai'de köle yeri gibi olmasın diyeceğiniz bir otelde tek gün 500 lira.

İphone 14 pro max 256 gb Dubai fiyatı 25300 lira.

Pasaporta kayıt ücreti 2850 lira.

Orada da 1000 lira harcarsın, hani maksat hiçbir şey yapmadım deme.

Yuvarlama 36 bin lira.

Telefonun Türkiye fiyatı ise 46 bin lira.

Yani hem pasaport çıkarmış oluyorsunuz, hem Dubai görmüş oluyorsunuz hem de telefonunuz oluyor. Dilerseniz aradaki 10 bin lirayı 1 gün yerine 1 haftalık tatil için harcayarak Türkiye'deki telefon fiyatına telefon+1 hafta Dubai tatili yaparsınız.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

bunu duyan malumlar: bilgi için teşekkürler, kayıt ücretini 10k yapalım bari  

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Başka yakın ülke yok mu

• Genelde fakir ya da cari açığı yüksek ülkelerde pahalı olur ithal ürünler. Türkiye'nin çevresinde ucuza satan, vizesiz gidilen ya da çok kolay elektronik vize veren ülke varsa olur. Aklıma BAE geldi onu yazdım. Şimdiyi bilmem ama eskiden Gürcistan'dan alırdı insanlar. Orada fiyat bakmak lazım.

• ayda 10 - 20 k kazanan insanlar gidip bu telefona maa$larını veriyorlar gecen burada konusu vardı bankanın biri ihtiyac kredisi veriyormus forumda ana sayfa'ya cıktı ben de tesadüf tıkladım okudum orada yazan üyeler para cekip iphone alıyorlardı düsünsenize amerika'da insanlara müsterilerine cihazı düzgün kavra gerizekalı diyen züppenin biri var ve sacma sapan bir oyuncak ürettiriyor cinde.. herif ölüyor ondan sonra firmanın ba$ına gecenler devam ediyorlar..

sonra bunu ücüncü dünya ülkelerinde ya$ayan insanlar banka kredisi cekip indirimli alacağız diye birbirlerini parcalayarak elde ediyorlar.. muhehehehe.. 1$te zeki olmak nedir derseniz iq testine ihtiyac yok zeki olmak böyle bir seydir.. bunlara tenezzül etmemektir..

not: 100 milyon lira servetim var isteyen yok diye ağlayabilir avuntu yapabilir benim umrumda olmayacak..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 17 Eylül 2022; 17:24:18 >

• Aldığım telefondan dünya kadar vergi alan TRT spikeri de bana sosyal medyadan iktidar havası atsın. ne güzel iş.

• 😡

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devletime helali hoş olsun.

• Peki diğer ülkelerin vergi oranlarını nasıl bulabiliriz? Tax free almaya kalktığımızda hangi ülkenin ne kadar avantajlı olduğunu görebiliriz böylece.

• gündemde sadece ötvnin düşürülmesi konusu var ama sizin yaptığınız fiyatlamada vergileri komple düşmüşsünüz galiba??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.