< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iPhone 14 vs iPhone 15: Tüm modeller için işte beklenen değişiklikler (2. sayfa)
-
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yurtdışı çözersem düz13ten 15pm geçeceğim.
-
Hadi 100 bin TL inşallah :)
-
Üç yılda bir telefon yeniliyordum sanırım bu gelenek bu senede devam edecek cevaplar için teşekkür ederim.
-
60,70k koyman gerekicek:) bütçeye bakar herşey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tiksiniyorum şu markadan bunlar kutudan aksesuarları kaldırdılar baktılar satışları değişmedi diğer markalarda aynısını yapmaya başladı! Android de olan özellikleri milyon yıl sonra getirip bunu da iPhone fanboy larına yeni özellik diye yutturuyorlar. Sürekli aynı sıkıcı tasarım çünkü masaya koyunca iPhone olduğu belli olsun değil mi! A dan Z ye bütün ürünleri aşırı pahalı!
-
O konuda sıkıntı yok herzaman cebimdeki parayı harcarmaya dikkat etmişimdir.Malumunuz kredi Kartları ile yaşam kötü bir alışkanlıktır.
-
İşimi görüyorsa geçmezdim, ki geçmeyeceğim.
Esasen pil hariç bir sıkıntı yok.
-
Merhaba, pro olmayan düz 15 modeli ülkemizde hangi tarihte satışa çıkar acaba tahmininiz var mı?
Bi xiaomi belasına bulaştık artık kurtulma vakti geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50-52 arası tahmin ediyorum
Ben tarih olarak sormuştum ama onu da merak ediyordum çok teşekkürler.
pardon düzgün okumamışım. Tüm seri aynı anda çıkacak eylül sonu gibi Türkiyede olur, beklenmedik bir gecikme olmazsa
Kasım ayında satışa çıkmış olur. Ancak gürgençler,troy gibi mağazalarda aralık ayında satışta olur diye düşünüyorum. İlkin az stok olur, işte stok yok, yok satıyoruz algısı için, 1-2 aya heryerde bulunur.
Bu arada yok satıyot cidden. 14 pro max i ocak ayında anca alabilmiştim geçen sene. 30 gün kargo beklemiştim. Yine öyle olmaz umarım. 😅
En büyük değişiklik şarj-data kablosu ve soketinde zaten. Pro ve Pro Max iyi de düz iphone 15 ve Plus'ında daha düşük seviye Tip C yapmışlar. Oğlum zaten geçen yılın çipini kullanıyorsunuz, kamera daha düşük, USB'yi bari böyle sınırlamayın. Salın gitsin şu bant genişliğini.
puhahaha usb 2.0 type-c ne la?
samsungun giriş seviye bktan telefonlarında var o.
gidip buna 50k+ verecek extrovert boş tipler.
Bu dediginiz tüm seriler için mi geçerli yoksa pro serileri için mi? Ben düz 15 almayı planlıyorum
Uzun zamandır böyle. İlkin stok sorunu yaşıyorsunuz, sonra kademeli olarak sorun gideriliyor. Ben iphone 12'mi alırken de yaklaşık bir ay her yerde aramış, en sonunda vatan bilgisayardan bulabilmiştim.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam, geçen yıl Apple'ın internet sitesi üzerinden satın alanlar, yaklaşık 40 gün kadar beklemişlerdi cihazlarını. Bu sene de benzeri bir durum yaşanabileceğini öngörebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X