O zaman geçmeyin hocam. Samsung s24 serisinde kasa değişimi olacak. Düz ekrana geçecek Samsung. Eğer Apple ekosisteminde değilseniz, Samsung s24 serisini bekleyip, ondan sonra kararınızı vermek faydalı olacaktır. S23 , sorunsuz ve çok performanslı geldi. Bir tek batarya daha iyi olabilirdi, bir sonraki seride bataryayı da iyileştireceği söyleniyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 14 vs iPhone 15: Tüm modeller için işte beklenen değişiklikler (3. sayfa)
-
-
Haklısınız.Bekleyip ona göre değerlendirmek gerek.
-
Kaliteyi ucuza alamazsın hele bizim ülkede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Exynos işlemciyle gelmezse tabii.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Exynos ile gelirse facia olur. Ne kadar geliştirilmiş olursa olsun, snapdragonu geçebileceğini düşünmüyorum.
ABD’den sonra Avrupa’da en önce hangi ülkede satışa çıkar arkadaşlar ve tahmini tarih nedir sizce
15 eylül ön sipariş 22-23 eylül de satış başlar, genel olarak avrupada day aynıdır belki 1 gün erken olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 30 Ağustos 2023; 21:41:10 > -
-
Dalga geçer gibi bilmem kaç tane değişiklik var diye haber yapılıyor.
Değişiklik ise şu;
-Gelişmiş Lidar sensörü değişti, artık yeni modelde DAHA Gelişmiş Lidar sensörü olacak.
-Beyaz renk yerine, mükemmel bir gri renk olacak
-Fiyat 1099 dolar yerine artık 1199 dolar.
Yaptığınız haberlerin içeriğindeki kalitesizlik mide bulandırıyor.
-
Bu ABD için sanırım Avrupa için tarih aralığı nedir dostum
Bu Türkiye için her sene aynısı oluyor tanıtım peşine 3 gün sonra ön sipariş 1 hafta sonra teslim tarihi
-
ekran çerçeveleri inceldi
type c şarj ile geleceği kesin
aksiyon butonu da öyle
6x prisskop lens en büyük etki diyorlar bilmem var mı yok mu ama doğru gibi
bugün kılıflar piyasaya düştü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 31 Ağustos 2023; 11:37:42 > -
:)
iphone 14: LiDAR tarayıcı
iphone 15: Daha verimli LiDAR tarayıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 31 Ağustos 2023; 15:59:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X