Şimdi Ara

iPhone 15 kendi şarjını doldurmak yerine powerbank'leri şarj ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Her eleştiren değil, Onlar kendilerini iyi biliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huawei p30 lite kullanıyorum acaba iphone pro mu mini kullanmalıyım hangisini alayım arkadaşlar

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Bu iş basit bir dirençle oluyor. USB-C girişli slave aygıtlarda CC pini ile GND arasında 5.1k direnç bulunur. Bağlı aygıt bu direnç değerini görürse karşıdaki aygıtın slave olduğunu algılar host konumuna geçer.
    Host aygıtlarda CC pini ile GND arasındaki direnç değeri 56k'dır. Bağlı aygıt kabloda bu değeri olursa kendini slave moduna geçirir.

Akıllı telefon gibi çift rollü cihazlarda özel bir entegre ile iki direnç değeri arasında anahtarlama yapılarak host/slave rolleri ayarlanır. Powerbank'ın şarj girişi gibi tek rollü portlarda PCB üzerindeki sabit bir dirençle bu iş yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Eylül 2023; 18:34:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgi için teşekkürler, iş basitçe yine benim önceki mesajımdaki gibi ama bu host/slave meselesini öğrenmek de tatmin edici olucu :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah razı olsun. Bomboş mesajların arasında bilgi dolu mesajını görmek çok iyi geldi. Sayende bir şey öğrendim. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nothing phonedede aynı sıkıntı var android cihaz type c ile cihaz powerbankı şarj ediyor.

• bence hiç iyi değil pover pack

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.