|
Bildirim
Hiçbirinin fanboyu değiliz. En azından ben değilim. Telefonlarımdan biri Ayfon diğeri Android. Kullanıcısı olmak bana eleştiri hakkı verir fazlası ile. Ben para verdim Apple'a. Apple bana para vermedi. İnşşallah Allah da sana birgün akıl fikir verir. Apple'a yapılan en ufak eleitride bu kadar tribe girmen(iz) çok komik, çok ironik, çok aptalca,... Hem para verirp, hem ruhunuzu vermeyin.
|
Ne ağladınız ama dandroid fanları. Her iPhone haberi altına hemen koşup yorum yapıp kendinizi böyle avutuyorsunuz dimi. Gereğinden fazla eleştiri gizli hayranlıktır. :D
|
Powerbank:Ama sen erkeksin
|
Epıl fanboyları için bunların çok önemi yok. Onlar gittikleri ortamlarda masanın üstüne telefonu koyunca elma logosu görünsün yeter derdindeler :D
|
Eski bi teknolojiyi bile düzgün entegre edememek bütük başarı
|
O sırada powerbank noluyor ** y*m :D
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öfkeli Türk -- 29 Eylül 2023; 13:06:04 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korayy31 -- 29 Eylül 2023; 13:15:40 > |
|
Hahaha +rep < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Eylül 2023; 14:7:59 > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Allah sana akıl versin. Dandroid fanı değilsen sen neden üzerine alındın ? Bir de uzun uzun yazmışsın. Cihazda hata varsa iade edersin olur biter.iPhone alanlarla aday etmek mi eleştiri ? Siz telefonu değil, kullanıcılarını eleştiriyorsunuz. Size göre iPhone alan herkes hava atmak için alıyor dimi ? Nasıl bir çevreniz varsa artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Eylül 2023; 14:11:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Demetten nefret ediyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Eylül 2023; 15:32:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Her Iphone konusunda Android'cilerin gelip ileri geri konuşması çok komiğime gidiyor. Adamlar yapıyor arkadaş işte. Kabul edemediniz gitti... |
|