Şimdi Ara

iPhone 15 kendi şarjını doldurmak yerine powerbank'leri şarj ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 15 sahipleri beklenmedik bir sorunla karşı karşıya. Seri kapsamında sunulan akıllı telefonların bazı powerbank modelleri ile uyumsuz olduğu ortaya çıktı. Bunun sonucunda da cihazlar kendisini bu güç bankalarından şarj etmek yerine, enerjiyi harici bataryalara aktarıyor.

Ayrıca Bkz.Isınma nedeniyle bataryası şişen ilk iPhone 15 Pro ortaya çıktı

Reddit platformunda konuyla ilgili birkaç şikayet dile getirildi. Görünen o ki, iPhone 15 serisinde kullanıma sunulan ters kablolu şarj özelliği bazen istenildiği gibi çalışmayabiliyor. Sonuç olarak USB-C bağlantılı mevcut güç bankalarının tümü iPhone 15 modelleriyle kullanılamayabilir.

Anker'den yanıt geldi

Sorun piyasadaki birçok powerbank modelini etkiliyor. iPhone 15'in özellikle Anker PowerCore Slim 10K PD ile düzgün çalışmadığı bildirildi. Üretici ise şikayetlere yanıt vererek harici bataryanın iPhone'u şarj etmesini sağlamanın tek yolunun USB-A portunu kullanmak olduğunu söyledi.

Şimdilik geçici bir çözüm sunan Anker bu sorunu tespit edip düzeltmek için tüm cihazlarını test edecek. Piyasada çok sayıda farklı powerbank modeli bulunduğundan, iPhone 15'in uyumlu olmadığı aksesuarların kesin bir listesini yapmanın imkansız olduğu belirtiliyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/09/28/iphone-15-usb-c-power-banks/
    Kaynak:https://www.reddit.com/r/iPhone15Pro/comments/16rtpvf/i_plugged_my_iphone_15_pro_into_this_brand_new/

• Hiçbirinin fanboyu değiliz. En azından ben değilim. Telefonlarımdan biri Ayfon diğeri Android. Kullanıcısı olmak bana eleştiri hakkı verir fazlası ile. Ben para verdim Apple'a. Apple bana para vermedi. İnşşallah Allah da sana birgün akıl fikir verir. Apple'a yapılan en ufak eleitride bu kadar tribe girmen(iz) çok komik, çok ironik, çok aptalca,... Hem para verirp, hem ruhunuzu vermeyin.
  • Apple'dan beklenen de buydu zaten. Şaşırmadım.

• O sırada powerbank noluyor ** y*m :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öfkeli Türk -- 29 Eylül 2023; 13:06:04 >
  • Powerbank:Ama sen erkeksin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski bi teknolojiyi bile düzgün entegre edememek bütük başarı

• Epıl fanboyları için bunların çok önemi yok. Onlar gittikleri ortamlarda masanın üstüne telefonu koyunca elma logosu görünsün yeter derdindeler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korayy31 -- 29 Eylül 2023; 13:15:40 >
  • Bazı şarj aletleri ile duvar prizlerinden şebekeye de ceyran vermiyordur umarım :) Anker bunu da test etsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jarvis J kullanıcısına yanıt

Hahaha +rep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ağladınız ama dandroid fanları. Her iPhone haberi altına hemen koşup yorum yapıp kendinizi böyle avutuyorsunuz dimi. Gereğinden fazla eleştiri gizli hayranlıktır. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Eylül 2023; 14:7:59 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hiçbirinin fanboyu değiliz. En azından ben değilim. Telefonlarımdan biri Ayfon diğeri Android. Kullanıcısı olmak bana eleştiri hakkı verir fazlası ile. Ben para verdim Apple'a. Apple bana para vermedi. İnşşallah Allah da sana birgün akıl fikir verir. Apple'a yapılan en ufak eleitride bu kadar tribe girmen(iz) çok komik, çok ironik, çok aptalca,... Hem para verirp, hem ruhunuzu vermeyin.

• iPhone 15 kendi şarjını doldurmak yerine powerbank'leri şarj ediyor

Aslında burada yanlış bir şey yok. Muhtemelen eski bir cihaz olduğu için, anker cihazdaki micro usb/type-c yuvalarını sadece powerbank i şarj etmek için kullanmış. Yani iphone 15 dışında, ters kablolu şarj desteği olan herhangi bir telefonu da oradan şarj etmeye kalksanız, benzer problemler yaşayacaksınız.

• Korayy31 K kullanıcısına yanıt
    Ozaman milletin derdi seni neden gerdi? 😂😂 La gidin baska biseyle ugrasin isiniz gücünüz yokmu? . Memlekette zaten herkesi ayristirdilar . Simdide Apple ciler ve Abdroidciler diye ayristiriyorlar. Yakinda siyasi partileride kurulur 😉

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LazCowboy kullanıcısına yanıt
    La sasirma yigido. Sorun powerbank firmasindan kaynakli. Editörün gazina gelmeyin 😂👌

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • myhotyro M kullanıcısına yanıt

Allah sana akıl versin. Dandroid fanı değilsen sen neden üzerine alındın ? Bir de uzun uzun yazmışsın. Cihazda hata varsa iade edersin olur biter.iPhone alanlarla aday etmek mi eleştiri ? Siz telefonu değil, kullanıcılarını eleştiriyorsunuz. Size göre iPhone alan herkes hava atmak için alıyor dimi ? Nasıl bir

çevreniz varsa artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Eylül 2023; 14:11:6 >
    Şarkısı beğenilmeyen Demet Akalın seviyesinde bir yorum. Beni çekemeyen anten taksın falan da yazıyor musun arabanın arkasına falan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SliTheRiNN S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle, zaten Type-C girişinde kocaman "INPUT" yazıyor, o port sadece Powerbank'ı şarj etmek için kullanılıyor, bu yüzden iPhone onu "şarj edilecek cihaz" olarak görüp şarj ediyor. Bu Apple'ın suçu değil, kullanıcının suçu :)

• Xtrud kullanıcısına yanıt

Demetten nefret ediyorum iPhone 15 kendi şarjını doldurmak yerine powerbank'leri şarj ediyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Eylül 2023; 15:32:12 >
  • Ya bu 15 serisi cidden olmamış. Sanki sırf usb c ye geçmek için çıkarılmış bir model gibi.

• Her Iphone konusunda Android'cilerin gelip ileri geri konuşması çok komiğime gidiyor. Adamlar yapıyor arkadaş işte. Kabul edemediniz gitti...

Her eleştiren de otomatik Android fanı oluyor... Ortada bir fanatizm var ama Android olmadığı kesin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.