Şimdi Ara

DİP FİYATLARLA TÜM İPHONE 16 SERİSİ.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
26
Favori
14.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun üstadım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 📌 iPhone alanlara 2 aylık süre uzatma 1$ yanlış duymadınız damping var..

• liste güncellendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 17 Ağustos 2024; 15:37:45 >
  • full garanti devamke

• kur uçuyor stoklar azalıyor ara zamlar geliyor tedarikçilerde cihaz bulunmuyor dolar 34'ü geçti fiyatları sabitledik zam öncesi fırsatı kaçırmayın ilerleyen günlerde bu fiyatlar hayal olacak.

• 4+4 üzerine 2+2 süre uzatma yöntemi aktif 12 ay nonstop devamke 😁

• satışlarımızda harem altın kuru baz alınır

doviz.com
    Harem Döviz Kurları - Doviz.com
    https://kur.doviz.com/harem

• Lütfen repair ve süre uzatma ilgili bizimle alışverişi olmayanlar yazmasın pm ve wp yetişemiyorum sadece benden cihaz almış olan müşterilerimiz ile ilgileniyorum iPhone cihazlarda imei repair yani kayıt olmuyor kayıt yapıyor musunuz diye soran çok oluyor kayıt olmuyor sadece süre uzatma ve 4+4 kullanabilirsiniz seneyi çıkartıyor zaten 4+4 yasal kullanım süresi ve süre uzatma 2+2 12 aylık süre sorunsuz kullanım mevcut aynı panelden işlem şartı vardır süre uzatmada..tekrar ifade ediyorum gidip başkasından cihaz alıp benden teknik yardım alamazsınız soru bankası gibi vaktimi harcayamam biraz etik davranış rica ediyorum sizlerden benden cihaz alan müşterilerle tek tek ilgilenirim cihaz alacağım diye klişe olmuş kurnazlığı sergileyen çok oluyor kafanızdaki tüm soruları yanıtlayıp uzun süre vaktimi alıp bir düşüneyim diyenler hiç yazmasın..

• fiyatlar güncellendi

• bir maceranın daha sonuna geldik iPhone 15 serisi üretimi son bulmuştur piyasadaki cihazlar süratle tükenmekte ve ara zamlar gelmektedir bundan sonra 15 serisi fiyat anlamında tutulamaz derecede yükseliş trendine girecektir stoktan son adetler acele eden kazanır..

• stoklar azalıyor

• 📢 Geçici kayıt sistemi e-devlet portalında yaşanan aksaklık sebebiyle geçici bir süre devre dışıdır sistem aktif olduğunda buradan duyuru yapılacaktır..

• Geçici kayıt tekrar aktif olmuştur..

• 15 Pro Max özel indirimler mevcut wp yada pm üzerinden iletişime geçiniz..

• iPhone 16 serisi için şimdiden ilk gelecek partideki 4 cihaz daimi müşterilerimiz tarafından öncelikli olarak rezerve edilmiştir..

• liste ve fiyatlar güncellendi iPhone 16 Pro Max için 1800-1900 usd gibi afaki fiyat veriyor toptancılar bu nedenle önsiparişe açmıyorum tahmini olarak yaklaşık 2 hafta sonra ürünler gelmeye başlar fiyatların stabil hale gelmesi Aralık sonunu bulur bekleyişte olanlar için belirtmekte fayda var..15 serisi son adetler renk seçenekleri ve adetlerimiz her geçen gün daralıyor devamı yok bir süre sonra piyasa refurbished cihazlar ile dolmadan son alım fırsatları..

• iPhone 16 serisi için yanıp tutuşan ön sipariş için bilgilendirme isteyenlerin sesi çıkmıyor

• Bilindiği üzere kredi kartı ile satışı daha önce sonlandırıp yoğun istek üzerine tekrar entegre ettik mail order da aracı ile çalışıyoruz son dönemde vade farkları birbirini tutmuyor örneğin bugün vade farkı hesaplayıp iletiyoruz ertesi gün farklı tutarlar çıkıyor kur farklılığı bir yere kadar ama aracı kurum ve bankalardan kaynaklı sürekli güncellemeler yaşanıyor hele bir de aracı kurum ile çalışıyorsanız onun insafına kalıyorsunuz temel prensibimiz nakit satış üzerine kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen kimseyide geri çevirmiyoruz fakat belirttiğimiz üzere komisyon oranları maalesef yüksek ve değişkenlik gösteriyor bunun yanında çoğu bankaya aracı kurum veya banka tarafından kaynaklı taksit kısıtı uygulanmaktadır güncel taksit tutarları aşağıdaki gibidir.

Finansbank Cardfinans 12 Taksit

Finansbank Enpara 12 Taksit

Halkbank Paraf 12 Taksit

Kuveyt Sağlam Kart 4 Taksit

Yapı Kredi ve Vakıfbank World 2 Taksit

Bonus, Maximum,Advantage,Axess,Ziraat Combo Tek Çekim

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlar akıl alır fiyatlar değil çünkü.

İlk etapta pahalı olmasını her şekilde anlıyorum. Arz talep malın fiyatını tabi ki belirler ancak 1990 dolar mı ? yok artık.

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Şu mevzu bitmedi bir türlü 15 Pro Max çıktığı zamanlarda aynıydı fiyatı ben belirlemiyorum ilk isteyen bedelini ödemek durumunda fiyatların stabil hale gelmesi Aralık sonunu bulur işin ilginç yanı iPhone 16 serisi 15 gibi ilgide görmedi ama tedarikçilerin fiyatları ortada ne zaman piyasada yaygınlaşır fiyatları normal seviyeye gelir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.