Şimdi Ara

iPhone 15 Türkiye fiyatları belli oldu! İşte iPhone 15 Pro Max fiyat listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekleri söylüyorsun bu forumda adminler gerçeklerin soylenilmesini istemezler çok aktroll var en çokta onlar kudurucak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    bir tanesi Konuyla uzaktan yakından hiç bir alakası olmamasına rağmen siha yabdı yeğenim diye girmiş konuya blokladım hemen gerçekten çok garip insanlar var bu ülkede yani biraz Ahaber izlemeyin ara verin be kardeşim dozu çok kaçırıyorlar

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Maaşla çalışıyorlar işleri bu hocam onlarada hak veriyorum ekmek parası sonuçta yalan yanlış yazacaklar ki maaş yatsın atmye kossunlar

• OVP'nin verilerine göre dolar'ın çok dehşet seviyelere çıkacağı belirtiliyor. Verilerine bakmasanız da, temel analizle inceleseniz ülke eğer önümüzdeki sene düzlüğe çıkamazsa durum kötü.

Dolar'ın düşmesi için bana kalırsa 2024 senesi son şans gibi. Yani iyi yönettiler diyelim OVP'nin 52 tl gibi olağanüstü tahminleri gerçekleşmez. Dip bile görebiliriz..

lakin olumsuz senaryo gerçekleşirse;

Iphone fiyatlarını 300.000 TL den aşağı bulamayabiliriz. Ülkenin en ucuz arabası sayılan Tofaş'ın minimum fiyatı tahminimce 500.000 tl olur en dolusu da 1 milyon tl.

Kötü günlerin gelmemesinden yanayım, iktidar da, muhalefet de artık çok baydı. Asgari ücretlinin alabileceği bir telefon olmaktan çıktı Iphone. Ya sosyete olacaksın yada varlıklı biri. Başka yolu yok bu işin.

asgari+Yol+prim+ikramiye+mesai ile anca 19.000 tl aldığınızı düşünün. Mesai saymazsanız, hadi insin 15.000 e. Bu telefonu almak mantık dışı olur. 50.000 TL yi katlamayı, yatırım yapmayı düşünür çoğu insan sanırım bu devirde. Gidip de bu telefona bu kadar paraları verecek kişi yukarda söylediğim sosyete yada varlıklı kimliğe sahip olmasını gerektiriyor. Memur olan kişi bile 26-30bin tl de kazansa, adamın gideri var yaşam standartı var.. Bir telefona vermez bu paraları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 13 Eylül 2023; 0:18:43 >

• Arkadaşın tarih bilgisi zayıf belli ki. "Heykelden başka ne yaptınız" demiş.

Açsın baksın Atamız neler yapmış...

Ulu Önderimiz Atatürk’ün Kurduğu Fabrikalar - Tarih (soylentidergi.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 13 Eylül 2023; 0:31:4 >
  • İktidarları boyunca milyarlarca dolar özelleştirme yaptılar, sıcak para kullandılar, vergi topladılar ve gelinen nokta da ekonomiyi rezil ettiler ama sizin gibiler hala daha heykel meykel deyip savunabiliyorlar. Yüksek teknolojili ne ürettiler? İhraç ettiğimiz hangi markamız var? İnsanları toplu halde istihdam edecek neler yaptılar? Yapa yapa Zafer Havalimanı yaptılar oda %99 zarar ediyor yolcu yok diye. Sizin gibilere ne desek tutmaz siz değişmezsiniz ve içinde bulunduğumuz durumu idrak edemezsiniz gram anlayacağınıza dair umudum yok artık.

• XBlades kullanıcısına yanıt
    ilk ve tek Başkomutan Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı AKP'nin ise SATTIĞI Fabrikaların tek tek sıralanmış tam listesi var burada İktidara kulluk eden Yalakalar izlesin
    youtube
    CHP'li Ahmet Kaya 'CHP'nin yaptıkları ve AKP'nin sattıkları' dedi, çarşaf gibi liste attı!
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=y_F6kKS-MDI

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Baykar bu yıl sadece Arabistan'a sadece tb2 den 3 milyar dolar ihracat yaptı. Siz ise zarar eden SEKA satıldı diye sizlanip durdunuz. Kim takar kağıt fabrikasını. Üstelik yıllarca dindar kesime eziyet ettiniz ikna odalarında başörtülü kızları ağlattınız namaz kılan askerleri fişleyen askerden attınız bugün Müslüman Türkler size rağmen akıncı tb3 mius Altay togg üretiyor.

Sizin zulmünüzün elbet bedeli olacak öbür dünyada.

Yine de size biraz laik video atayım belki özlemişsindir.

youtube
    Uğur Dündar, özel bir okulda cuma namazına giden çocukların haber videosunu öyle takdim ediyor ki... İnanılmaz..Uğur Dündar'ın bu sunuşunu, Sosyalist Sovyet,...
    https://m.youtube.com/watch?v=pTWJq_PAFcA&pp=ygUdVWd1ciBkdW5kYXIgbmFtYXoga2lsYW4gY29jdWs%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 13 Eylül 2023; 1:24:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 milyar dolar ne ya koskoca Türkiye Cumhuriyeti için. O kadar para lazım ki dışarıda arapları geziyorlar para gelsin diye. Bak bak SEKA satıldı diye sızlanıyormuşuz. Gazete basacak kağıt için bile dışarıya bağımlı ettiniz memleketi kim takar kağıt fabrikasınıymış sana laf anlatmak için kendimi yorduğuma inanamıyorum. Tutturmuşsunuz hep aynı terane ne zaman sıkışsanız hep aynı boş laflar. Gelinen ekonomik nokta ile başörtülü kızların ne alakası var? Kaldı ki ben şahsen hiç bir zaman dış görünüşünden dolayı kimsenin ezilmesini yada dışlanmasını savunmadım hayat tarzıma ters zaten. Gerçekten tüm siteye kendini rezil edip insanların karşısında komik duruma düşürüyorsun. Değerli vaktimi sana harcadığım için kendimden utanıyorum gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 13 Eylül 2023; 1:32:50 >
  • mert1907 kullanıcısına yanıt

Boşuna dil dökmeyin. Ne alakaysa cidden başörtüsü ile ekonomi.

• 15 pro maxin ram gucunden bahsedilmedi degil mi? Sanirim bu yilda 6 gb ram. Kameranin ozellikleri de ayni sanirim geçen yilin pro maxiyle. Birde bu usb c olayini anlamadim. Tamam usbc ye gecilmis ama görselde gözuken usb nin iki ucu da usb c. Bi tarafinin usb girisi olup adaptore uygun halde olmasi gerek miyor muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt
    pro'larda ram artmış 8gb

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Nerden gordunuz acaba kaynak var mi?

• 13.09.2023 - iPhone 15 fiyatları belli oldu.
    14.09.2023 - iPhone 16 tasarımları sızdırıldı. Nasıl olacağı merak ediliyor.

Çok geçmeden iPhone 16 haberleri de gelir.

• XBlades kullanıcısına yanıt

Hocam daha kötü günler gelecek malesef. Dolar uzun vadede hiçbir zaman düşmez, en fazla KKM açıklandığı zamanki gibi maks 3 aylığına düşebilir.

Geçen faizlerin açıklanmasıyla 1 haftalığına anca düşebildi bak, tekrar 27 oldu hemen. Seçim döneminin bol vaatlerini, zamları, eyt'leri ödüyoruz şu an.

Yerel seçimlerden sonra 2028 seçimlerine kadar olan periyotta çoğu kişi daha kötü ekonomik sıkıntılar bekliyor. Arabayı, tofaşı geçtim artık iphone bile birçok kişi

için hayal olacak. Türkiye'de enflasyon %3-10 aralığına düşmeden nefes alamayız.

• AHH BEEEEE 100 BİN TL'Yİ GÖREMEDİK...... :(

Seneye inşallah!

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Bu normal ve olması gereken bir şey, çünkü Recep Tayyip Erdoğan eleştirilemez biridir.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Olur mu canım o piro günahsız kişilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sınıfa gerek var mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.