|
Bildirim
60 hz ekranlı iphone 50 bin tl yurt dışında 800 dolar... Ülkeyi bu duruma getirenleri Allaha havale ediyorum..Tam tamına 22 bin lira vergi alınıyor bu telefondan... ne yazsam az siz anladınız. Apple kızmaya gerek yok adamlar ülke şartlarına göre fiyat belirliyor
|
69.000 liraya 60hz ekranlı telefon vay be efsane olmuş. Zaten hisseleri düştü birden Apple ın
|
Kaybettiği bunca seçime rağmen istifa etmeyen demokrat (!) dedenin de payı var bunda.
|
799 × 26,89 = 21.485 TL
49.999 - 21.485 = 28.514 TL vergi Çok iyimsersin. Düşündüklerinden çok daha fazla söyleyecek şey var |
İhayı sihayı togg u özel şirket yapıp satıyor. Parasını da kendi kasasına koyuyor şirket. Teşekkürler.
|
Fiyat gayet uygun çok iyi telefon yapmışlar.. |
Türkiye'nin ve cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en kötü Cumhurbaşkanını savunmak garip bir vâka bu sağ seçmen fazla Ahaber sağlığa zararlıdır yavaş yavaş bırakın 😀👍🏻
|
Ülkemizdeki dolar kuru ve vergiler fazla evet ama kendi ülkelerinde bile 60 hz telefonu o fiyatlara satmaları veya başka bir bakış açısıyla o fiyata 60 hz ekran koymaları saçmalık. Bari 90 koyun yav o bile mi olmaz?
|
Geçmiş olsun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 12 Eylül 2023; 21:41:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtrud -- 12 Eylül 2023; 22:11:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Eylül 2023; 21:47:39 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fiyatlar her zamanki gibi el yakıyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
%100 vergiyle 55 civarı olması lazım 15 pronun apple da baktı bunlar enayi 10 da ben iteleyim dedi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 12 Eylül 2023; 21:50:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 10 Pro 256 GB / 8 GB aldım memnunum kardeşim. Iphone'a bu kadar paraları verene allah sabır versin. Ayda 30.000 tl ve üzeri kazanan insanların alacağı bir telefon haline geldi. Hatta Memurlar bile almakta zorlanır bunu. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fiyat gayet uygun çok iyi telefon yapmışlar.. |
Ben apple sitesindeki vergiyi söyledim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |