Şimdi Ara

iphone 16 gb soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 16 GB iphone4 sahibiyim, fakat arkadaşlarım benimle dalga geçiyor, neden iphone 4 aldın fakat 16 GB aldın diye.

bunu 32 GB yapma şansımız var mı ?

ve aralarında ki performans farkı nedir ?

• Performans farkı yok, kapasite farkı var.
    Ortada dalga geçilecek birşeyde yok, arkadaşının davranışında bir gariplik var.
    Arttırmanın imkanıda yok , Cihazı değiştirip 32lik alırsan, o zaman var.
  • Haklısın, aslında apple servis var mı türkiye'de ?

var ise aslında bir şey yapılabilir gibi.

aslında arkadaş için değilde kendim için olabilir mi.
  • Apple servisi yok, olsada bişey yapılmaz.
    16 lık cihaz, 32 olmaz.

Son cümlenden hiçbirşey anlamadım.
  • Ya 16GB kralına yeter arkadaşların kendileriyle dalga geçsinler sen keyfine bak...
  • Çok teşekkür ederim aslında bir sorun daha var ?

ben bu cihaza 1 GB üstü bir oyun var adı fifa onu yükledim bayağı bir kastı normal mi ?

hardcore2duo format bunda var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytozy

Çok teşekkür ederim aslında bir sorun daha var ?

ben bu cihaza 1 GB üstü bir oyun var adı fifa onu yükledim bayağı bir kastı normal mi ?

hardcore2duo format bunda var mı ?

telefonun home+power tusuna aynı anda basarak bekleyin hard reset atacaktır daha sonra oyuna girin

ekleme:

home tusuna 2 kere basıp cıkan menuden ikonların uzerıne 3sn basılı tutun daha sonra üzerlerinde - işaretine basıp butun uygulamaları kapatın.
  • işte budur, teşekkür ederim.
  • Hahah genelde IPhone a heleki IPhone 4 e ağzı sulananların klasık çamur atma stratejilerinden birini daha öğrenmiş olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: finiito

Hahah genelde IPhone a heleki IPhone 4 e ağzı sulananların klasık çamur atma stratejilerinden birini daha öğrenmiş olduk

Evet :) almışken 32 GB niye almadın neden böyle aldın gibi gibi
  • Oldukça komik bir soru olmuş arkadaşların da baya garipmiş gerçekten

Performans farkı neden olsun telefonda birinin kapasitesi 16 GB'a kadar dosya alıyor diğeri 32 GB'a kadar bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 18 Şubat 2011; 2:45:06 >
  • Yok boşuna almadım gerçekten çok iyi :)
  • quote:

Yok boşuna almadım gerçekten çok iyi :)

Boşuna aldın derken kastettiğim bu gibi arkadaşlarının bilgisiz sorularını yanıtlayamayacaksan neden aldığın konusundaydı, telefonunu iyi incele vay be bu telefon bunları da mı yapabiliyordu diyeceksin oldukca ilginç uygulamalarla karşılaşırsın emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

quote:

Yok boşuna almadım gerçekten çok iyi :)

Boşuna aldın derken kastettiğim bu gibi arkadaşlarının bilgisiz sorularını yanıtlayamayacaksan neden aldığın konusundaydı, telefonunu iyi incele vay be bu telefon bunları da mı yapabiliyordu diyeceksin oldukca ilginç uygulamalarla karşılaşırsın emin ol

Mesela jailbreak hakkinda herseyi ogrenerek baslayabilirsin.
    Daha sonra cydia da yeni programlar kesfetmen

SBSettings

Barrel -

iphone 16 gb soru.

Multifl0w -http://www.multifl0w.com/

Herhangi bir arkadasin bu uygulamalar varken telefonunu gordugunde sok olacaktir. Benimkilerin %99 u sokta su anda..

• Şu an hayretlerdeyim çok uygulama yükledim 11 sayfa yapmıştım :) sonra format attım sade sade kullandım.

şimdi aslında şu sıkıntıda var msn face açık iken ben home basınca kopuyor sonra girince bağlanıyor bu sürekli kalmaz mı online.
  • quote:

Şu an hayretlerdeyim çok uygulama yükledim 11 sayfa yapmıştım :) sonra format attım sade sade kullandım.

şimdi aslında şu sıkıntıda var msn face açık iken ben home basınca kopuyor sonra girince bağlanıyor bu sürekli kalmaz mı online.

bildirimleri acarsaniz gelen mesajlar ekrana kısa mesaj gibi gelir...

ekleme:facebook vs dada geçerli
  • Hemen aktif gelmiyor messenger kopuyor girince açılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.