|
iPhone 16 serisi neler sunacak? İşte beklenen yenilikler
-
-
Çıksın Pro max yapıştıracam bir tane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 28 Temmuz 2024; 9:12:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
120 hz standart çıkarsa en azından düz modellerde 90 hz bile olsa tadından yenmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yatırım olarak alınır. Zaten poyasadaki en stabil ve adam gibi cihaz iphone gerisi tirt
Bi karar aldim ama cok da emin degilim. 15 pm aldim 80bine. Her sene yenisiyle degistirme karari aldim. Bu plan ilk seneden kendini imha edebilir belli de olmaz 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her sene 20-30k hazirda tutman lazim.Hoşgeldin güncel iphone kullanicisi:)))
Pro satışları en az %30 düşer hocam apple hayatta yapmaz bunu bildiği için şuanda düz 15 kullanıyorum önceki telefonum 14'tü ekran Hz'i hariç diğer herşeyleri süper
Düz modellerin 120 Hz, Pro modellerin 144 Hz gelmesi gerekiyor.
Düz modellerin en az 12 GB ram, Pro modellerin en az 16 GB ram ile donatılması lazım.
Seviyorum apple ürünlerini ama çok pinti yaw.
son modele göre çok büyük ekstraları yok. Alan alır ama.
-
Son model diye yine alınır hatta sırf renkleri tasarımı için alan bile var….
Samsung S serisi de s20den beri çok kararlı, performanslı, stabil ve başarılı. Ayrıca kamera performansı s22den beri tüm telefonlar arasında en iyisi. Tüm kullanıcı deneyim videolarında yapılan testlerde apple'ı geçti.
Söylediğin yenilikler olursa yada donanimlar,taniticak birşey bulamayip sonunu getirir.O yüzden düz serisi 60hz ile devam eder belki bi kaç sene sonra 90-144 şklinde yapar.2027-2028 yillarinda belki:)
Şaka yapıyorsun herhalde Samsungun kameraları s22'den beri çöp oğlu çöp millet kameralarının kalitesizliğinden ağlıyor. Kullanıcı deneyimi olarak da Samsung hiçbir zaman apple olamadı her zaman eski modellerden bile hep geri kaldı çünkü nitelik değil nicelik ön planda oldu. Tırt dedikleri kadar var yani
youtubeApple ve Samsung için en önemli modeller diyebileceğimiz iPhone 14 ve Samsung Galaxy S23 cihazlarını detaylıca karşılaştırdım. Tasarım, performans, kamera ve...https://m.youtube.com/watch?si=1vKPoMyWG8SEXGKk&v=w3PLsRafFNA&feature=youtu.beyoutubeHerkese merhaba, ben Doğukan. Bu videomda bir kısmınızın merak ettiğini düşündüğüm S24+ ile iPhone 13 kıyaslamasını yaptım. Yapma amacım ise her iki telefonu...https://m.youtube.com/watch?si=TS5l4lfMy4-IslFF&v=IROKMsJEO_c&feature=youtu.beyoutubeHepiniz videoma hoş geldiniz :)Sorularınızı Yöneltebileceğiniz İnstagram Hesabım ;https://www.instagram.com/ikotansuyt/.➤ Yeni videolarımı kaçırmamak için "A...https://m.youtube.com/watch?si=GbZrxLVtleH3CJM5&v=b_y86n3mcxo&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 27 Temmuz 2024; 3:20:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
S23 kullanicisi olarak kamera kismina katilmiyorum. Gece performansi disinda daha iyi oldugu senaryo yok. Iphone kadar kararli fotolar cikarmiyor. Kamera disinda kesinlikle dort dortluk telefon. Ama androidi sevemedigim icin 16 proya gececegim.
Kamera konusunda Samsung'u asla geçemez.
-
Kamerada pro ile pro max arasında donanım farkı olacağı kesinleşti bence. Boşuna ekranı büyütmüşler o zaman.
Pro ile Pro Max’te yeni ana kamerayı, düz modellerdeyse 14 pro ve 15 pro’nun ana kamerasını kullansalar süper olacaktı ama apple yenilikleri gıdım gıdım vermeyi tercih ediyor gibi.
iPhone 16 Pro Max'in de gelişmiş özel 48 MP Sony IMX903 sensörü sayesinde daha büyük ana kameraya sahip olacağı söyleniyor.
Bu kısmı atlamışım şimdi bu yeni sensör sadece Pro max'te mi olacak? Yoksa yine editör faciası mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Düz modellerin 120 Hz, Pro modellerin 144 Hz gelmesi gerekiyor.
Düz modellerin en az 12 GB ram, Pro modellerin en az 16 GB ram ile donatılması lazım. Seviyorum apple ürünlerini ama çok pinti yaw. |
son modele göre çok büyük ekstraları yok. Alan alır ama. |
Son model diye yine alınır hatta sırf renkleri tasarımı için alan bile var….
|
Benzer içerikler
- fotoğraf canlandırma
- stalklamak nedir
- instagram hesabım çalındı
- youtube arka planda oynatma iphone
- en iyi apk siteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X