< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iPhone 16 Türkiye fiyatları belli oldu! İşte iPhone 16 Pro Max fiyat listesi (4. sayfa)
-
-
iphone 16’nın kamerası, işlemcisi, yazılım kalitesi, apple intelligence yapay zekası, sosyal medya çıktısı vs… bunların çeyreği varmı nothing phone’da? saçmalayın ama az saçmalayın bu kadar bkunu çıkarmayın kıyaslanabilir cihazlar değiller
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet. öyle. Ben de size katıldım. yıllardır Huawei kullanıyorum. P50 pro aldım en son geri sattım. 8 Gen 1 pil emmesi, gbox sorunları filan derken kullanamadım. mate 10 pro kullanıyorum hâlâ. Huawei bildiğiniz hedef oldu bu konuda. kendini aştı. aşağı çekmek istediler o da daha da geliştirdi işi. nereye varır bu durum bilmiyorum. ama adamlar iphone gibi kaliteli malzeme, gerçekten kaliteli ve sorunsuz yakın arayüz kullanım deneyimi sunuyor. klasik Androidin üstüne çıkıyordu. şimdi de öyle. Tek sorun Google servisleri. performans olarak düşük performanslı işlemciye rağmen en iyi foptraf ve video performansı sunuyor. işlemci kötü olsa o video performansını sağlayamaz zaten. diğer Ai özellikleri de dahil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cidden abartın da bu kadarı da ayıp Nothing Phone ne dün kurulmuş firma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelmiş bir fanboy daha sen sorgulama git 60hz cihaza 800 dolar para ver
Ben de şuan mevcutta Matebook ve bir de Macbook pro kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim. Kalite olarak oldukça yakınlar, Macbook işlemcisi çok daha iyi görünse de Matebook’da nerdeyse onun kadar performanslı çalışıyor dediğim gibi adamlar yapıyor da işte işlerini bozmaya çalışıyorlar bakalım nolacak göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 9 Eylül 2024; 23:50:36 >
inatla 60hz yapıyorlar, bir çok markanın giriş seviyesi 7-8k'lık cihazları bile minumum 90-120Hz ekranla geliyor gerçekten çok ilginç. aradaki yenileme hızının verdiği kullanım rahatlığı bambaşka seviyedeyken hala 60hz cihaz üretmeleri bence markaya hakarettir bu kararı kim veriyorsa yazık.
-
Seneye bundan vazgeçecekler, 120 hz temel hız oluyor. Farkettiyseniz inatlarından bir bir vazgeçiyorlar sıra ona geldi. (Çentik gitti mesela 2 yıl önce)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 9 Eylül 2024; 23:48:22 >
S24 plus aldığımdan beri tüm 60 hz ekranlı telefonlar kasıyormuş gibi geliyor bu yüzden hala işlevsel olan Galaxy Note 9 u kullanamıyorum bile.
800 değil 2000 dolar veriyor. normalde Türkiyede vergileri %103 civarı. Yani 1600$ olması gerekirken Apple ekstra kâr ile 1940 dolar satıyor Türkiye.
ameirkadaki telefon + vergi + kâr payı = 800 Türkiyede amerikanın vergisi de dahil hesaolandıpğında ki hesaba katmak gerek. telefon + Amerika vergisi amerika kârı + Türkiye vergisi + Türkiyeye özel karlılık = 3 katına alıyoruz bu telefonu.
la sen zaten konuşma. dünden bugüne tüm cihazlara zam yapan apple mı değil mi ? 15pm ile aynı fiyat 16pm gelince fiyatları zamlı yazan apple mı değil mi kafanız varmış o da varsa tabi!
-
bi tane akıllı yorum bu gelmişler hala apple savunuyor apple dayıyor tr ye kusura bakma asgari ücret elemana verip burda 100bin telefon diyemezsin alan alsın kendini onla özel sanan ezikler hemen alsınlar. zaten yayın açmaktan whatsapp girmekten başka bişey bilmiyorlar :D
-
O paraya 2 tane yd alırım daha iyi.
Bu fahiş fiyat için bile yok vergiymiş de devlete kızında diye apple ı savunanlar var inanılmaz bir şekilde.
Amerikada 1900$ + vergi yaklaşık 2069$ Galaxy Fold 6 satılıyor ve türkiye satış fiyatı 86000TL
1199$ en ucuz pro max vergi dahil 1306$ ve türkiye satış fiyatı 100000TL
Aralarında 763$ fark var, güncel kurla 26000TL daha pahalı samsung
Ama apple türkiye iphone pro max ı 16000TL fazlaya satıyor.
Ayrıca türkiyeden almayın, yurtdışından 44500 × 2 = 89000TL'ye i2 tane alın, kapanma derdi olmadan rahat rahat kullanın, 11000 liranızda cebinizde kalsın
ABD fiyatları her zaman vergi hariçtir yalnız, vergini gider sonradan ödersin, tabi ki yine de bu ÖTV zulmünün bir açıklaması olamaz.
Burda appleyi yüksek fiyatlarından dolayı öven yok ama devlet sağlam vergi kitliyor. Apple popüleritesinden dolayı kar marjını yüksek tutuyor. Peki devletin 1+12+20+50 olacak şekilde 4 kalem vergi geçirmesine ne diyorsun. Şirketleri bırak, adamlar markayı seviyor alıyor. O alan kişinin tercihi.
en ucuzu 74 küsür değil miydi yav listede 64 küsür yazıyor
-
Fiyatı 65k olan telefon, değil 120 hz 144 hz olsa ne olur arkadaş ! Ben bu parayı verdikten sonra 60 hz takılmam, Yani kısacası artık a 101, Bim'de çalışan arkadaşlar almakta zorlanacak bu telefonu o kötü oldu
-
TR hesaplarinin bir saglamasi var ve hangi fiyattan cikacagini buna göre yaklasik olarak belirlemek kolay. ABD Fiyati 999$ olan bir iPhoneu üzerine 100€ ekleyerek 1099€ olarak hesaplayin sonra bunu ikiye carpin (malum birtanede devlete alacaksiniz) 2198€ yapar, cikan bu sonucuda günün döviz kurunu TL ye cevirin sanirim 37,50 TL den 1€ bozuyorlar=82425 TL eder. Bu sonuc yaklasik olarak bize iPhone 16Pro nun baslangic fiyatini verir. Digerlerinin fiyatlarinida bu yöntemle hesaplayabilirsiniz. Fiyatlara baktim 128GB iPhone 16Pro fiyati 82999 yani 500TL bir oynama ile hesaplanmis oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Eylül 2024; 9:12:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X